藍澄灣業主社群

標題: 誠意邀請 [打印本頁]

作者: Billy    時間: 2005-11-26 11:31:57     標題: 誠意邀請

小弟同sure win將於下星期日(十二月四日)結婚喇.
現 誠意邀請各街坊好友蒞臨參加我們o既婚禮.
與我們一起見證呢個我們人生重要o既時刻.

時間地點如下:
12月4日下午3時30分.
聖德肋撒教堂.
九龍太子道258號.

PS. 見積肥玩得咁過癮我自己都DESIGN左一張邀請CARD.如下:
作者: Billy    時間: 2005-11-26 11:34:00

付地圖42號巴士可直達..
作者: Tomato    時間: 2005-11-26 13:37:14

我到....我到..... :yeah:
作者: Billy    時間: 2005-11-28 00:11:18

d圖記住要login之後先睇到.....
作者: milk    時間: 2005-11-28 21:59:44

我都到,不過R有緊要事辦以至不能到賀!
作者: RangerX    時間: 2005-11-29 16:31:38

Billy 你結婚間教堂上報紙wor!~  :

http://hk.news.yahoo.com/051128/197/1j3ks.html
作者: Billy    時間: 2005-11-29 16:37:35

尋日SURE WIN都有去做BRIEFING喎.
不過佢6:30PM先到唔能夠現場睇到.
作者: grassman    時間: 2005-11-29 17:16:01

點可以咁忍心,丟下自己的孩子不顧,明明有父母都淪為孤兒!

仲要天真到以為好似粵語殘片咁,放個仔係教堂,教堂d個修女就會甫養佢成人!
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-11-30 03:13:20

我地都應該會出席。
作者: leemoksau    時間: 2005-11-30 04:58:32

me too. :yeah:
作者: Andrew Jessica    時間: 2005-12-1 00:41:17

恭喜恭喜......
祝白頭到老....永結同心.....開開心心做老陳.....幸幸福福做c拉......
咁o岩我又係12月4日喎.....12:30pm紅綿路........你地唔好偏心呀.....
你地觀完禮..仲可以順路遊埋行......
你估著禮服都遊行.....會唔會上電視c丫拿
作者: Billy    時間: 2005-12-1 09:19:57

[quote:978268c792="Andrew & Jessica"]恭喜恭喜......
祝白頭到老....永結同心.....開開心心做老陳.....幸幸福福做c拉......
咁o岩我又係12月4日喎.....12:30pm紅綿路........你地唔好偏心呀.....
你估著禮服都遊行.....會唔會上電視c丫拿[/quote]

我都祝福你永遠幸福快樂夫妻恩恩愛愛....
恭喜... :em19:
作者: Ice    時間: 2005-12-1 09:25:43

[quote:69705ad304="Andrew & Jessica"]恭喜恭喜......
你估著禮服都遊行.....會唔會上電視c丫拿[/quote]

恭喜晒~~~~~~~~~~~~
你地都要做幸福老襯同師奶呀  :yeah:
作者: chee    時間: 2005-12-2 08:52:41

小弟同sure win將於下星期日(十二月四日)結婚喇.

恭喜!恭喜!!! :em19:
作者: vivian    時間: 2005-12-2 09:44:06

真係喜事重重,可喜可賀!!
作者: FD    時間: 2005-12-3 00:25:12

恭喜晒
4日我來唔到了,祝你倆開開心心,甜甜蜜蜜。
12月4日後,You'll Never Walk Alone
作者: bikbark    時間: 2005-12-3 08:06:54

我o地會到,不過趕唔趕到去維記呢? :roll:
作者: Billy    時間: 2005-12-3 08:58:47

"維記"3點開始喎....
好"蚊"喎.
作者: Billy    時間: 2005-12-4 07:31:51

今日真係好好天氣呀......(依家重係)
真係天公造美呀....
多謝老天....
作者: grassman    時間: 2005-12-4 07:54:29

[quote:7041d93c5c="Billy"]今日真係好好天氣呀......(依家重係)
真係天公造美呀....
多謝老天....[/quote]

今日返風呀,如果SW&姊妹d衫勁低胸or大露背就遮遮啦! :mrgreen:
作者: Ice    時間: 2005-12-4 10:53:26

Billy & Sure Win

我諗我今日黎唔到啦 真係唔好意思 >_<
不過祝你地白頭到老 永遠都恩恩愛愛
作者: bikbark    時間: 2005-12-4 11:35:43

恭喜必勝姐同b仔記結婚大喜!
放心啦,今日好天到痺,只係大風o左少少,咁咪借機表示關心,幫新娘披多件囉,low-cut露背都幾凍o架  :yeah:
作者: RangerX    時間: 2005-12-6 17:00:19

有相睇喇~ 不過今次影各位鄰居既相比較少... 唔好打頭~ XP :em20:

http://www.fotop.net/rangerbox/surewinbilly

密碼照舊係哈力斯既手提電話號碼  :em12:
作者: Billy    時間: 2005-12-6 17:36:53

[quote:3e0c36402f="RangerX"]有相睇喇~ 不過今次影各位鄰居既相比較少... 唔好打頭~ XP :em20:

http://www.fotop.net/rangerbox

密碼照舊係哈力斯既手提電話號碼  :em12:[/quote]

d相好靚呀唔該晒ranger.

果日真係好好天呀.
聽日就去日本Honey Honey 喇.
星期日番.... :em02:
作者: bikbark    時間: 2005-12-6 17:47:00

去日本邊度呀? 北海道?

咁等你o地返o黎先拎埋d澳洲o野食一次過開大食會啦 費事專登拎過去.
我諗你都會買d日本o野食返o黎 hehe
真係環球美食嘉年華.
作者: grassman    時間: 2005-12-6 17:49:35

白癡戀人餅! :face13:
作者: bikbark    時間: 2005-12-6 17:54:20

我覺得北海道粟米朱古力好味d
不過既然草蛇要食白痴戀 咁就麻煩兩樣都買啦
仲有帶子粒呀 hehe
作者: H and H    時間: 2005-12-6 19:26:46

佢地好似係去大阪喎
作者: grassman    時間: 2005-12-6 23:45:58

[quote:501e646e15="Billy"]d相好靚呀唔該晒ranger.[/quote]

佢太太都好辛苦,居住支燈左騰右騰!
作者: leemoksau    時間: 2005-12-7 00:10:28

[quote:e877426db5="H&H"]佢地好似係去大阪喎[/quote]

神戶牛柳 :?:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2