藍澄灣業主社群

標題: 大少奶同大少爺明日結婚喇 [打印本頁]

作者: Billy    時間: 2005-11-19 22:29:31     標題: 大少奶同大少爺明日結婚喇

祝 白頭到老永結同心年生貴子.
恭喜...恭喜
:em19:
作者: Tomato    時間: 2005-11-19 23:31:20

祝迫姐哈哥新婚愉快 大吉大利......
作者: wychan    時間: 2005-11-19 23:41:39

祝網主、網主夫人入主RC幸福快樂,一年抱兩....
作者: vivian    時間: 2005-11-20 00:17:59

謹賀才子佳人,百年好合,永結同心!
作者: leemoksau    時間: 2005-11-20 01:05:13

恭喜恭喜
作者: milk    時間: 2005-11-20 01:12:06

恭喜~恭喜~~~兩年抱三~就更加恭喜~
作者: Suzuki    時間: 2005-11-20 10:10:53

恭喜恭喜...網主、網主夫人

Sorry I cannot be there to share your happeness today....Since I am in office now and will have some other issue on night time..

Andrew
作者: FD    時間: 2005-11-20 14:24:29

Fanny今曰唔黎喇我代表埋佢啦我坐地鐵黎梗恭喜恭喜
作者: FD    時間: 2005-11-20 14:29:07

Fanny今曰唔黎喇我代表埋佢啦我坐地鐵黎梗恭喜恭喜
作者: H and H    時間: 2005-11-20 20:48:36

呀壁姐同呀哈生真係.......襯到絕! 恭喜! 恭喜! 祝同偕白首!
作者: 肥度    時間: 2005-11-20 21:11:37

咁開心呀... 恭喜晒...
作者: dick queenie    時間: 2005-11-20 23:55:01

網主大人,小弟未能抽空到賀.....
祝白頭到老、永結同心。
快D生個bb
作者: milk    時間: 2005-11-21 00:19:02

[quote:c5d0fc8281="H&H"]呀壁姐同呀哈生真係.......襯到絕! 恭喜! 恭喜! 祝同偕白首![/quote]真係襯到絕呀~而且今日非常熱鬧,而個[glow=red]肥哥哥攝影師[/glow]就更加將個氣氛推至高峰~ :yeah:

~~~o黎~~~~~(閃光燈閃一閃)~~2~~~(再閃)~~~~ :em17:

仔係咪唔得閒o黎呀??? :
作者: FireFire    時間: 2005-11-21 09:02:34

俾個肥佬嚇死... :nowords:
作者: Tomato    時間: 2005-11-21 10:38:43

[quote:8860807350="Mr. & Mrs. FireFire"]俾個肥佬嚇死... :nowords:[/quote]

比佢把聲震到傻左........ :em18:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-11-21 12:06:39

因為要出Trip . 所以不能來到賀... ops:
現在補上最深的祝褔. 祝白頭到老 恩恩愛愛
作者: RangerX    時間: 2005-11-21 13:39:51

大少奶同大少爺婚禮最新相片:

http://www.fotop.net/rangerbox/bikbakhales

密碼: 大少爺既手提電話號碼~  :em12:
作者: Tomato    時間: 2005-11-21 14:08:46

[quote:7931a5160a="RangerX"]大少奶同大少爺婚禮最新相片:

http://www.fotop.net/rangerbox/bikbakhales

密碼: 大少爺既手提電話號碼~  :em12:[/quote]

d相好靚呀!!!! :em04:  :em04:
新娘新郎好襯呀!!!!!..... :yeah:  :yeah:
作者: H and H    時間: 2005-11-21 14:29:57

睇左喇~ 除左兩位主角外 小妹妹澄澄都成為搶鏡一份子
作者: Tomato    時間: 2005-11-21 17:33:37

[quote:b61d956ffb="H&H"]睇左喇~ 除左兩位主角外 小妹妹澄澄都成為搶鏡一份子[/quote]

勁得意呀 :em04: ........
作者: bikbark    時間: 2005-11-21 17:51:10

多謝你o地咁賞面,真係好開心
另外,更加要多謝rangerx義務幫我o地影相,我睇左相,
我喊o個個樣真係好失禮人,勁醜樣,d五官“la"埋晒
作者: RangerX    時間: 2005-11-21 18:06:36

呵呵~ 唔駛客氣wor!
大少奶 咁我駛唔駛幫你喊果幾張相打返d格仔呢?  :em17:
Just kidding la~  h:
作者: hales    時間: 2005-11-21 19:42:30

好多謝大家賞面出席~ :mrgreen:
估唔到有咁大柵人黎.....嘿~

PS:恭喜哂R先生搵返佢失散多年既兄弟~ :
作者: diedsee    時間: 2005-11-21 19:45:03

[quote:9f33b4ffa5="RangerX"]大少奶同大少爺婚禮最新相片:

密碼: 大少爺既手提電話號碼~  :em12:[/quote]
冇大少爺既手提電話號碼...
亞 milk ge 得唔得 :mrgreen:
作者: grassman    時間: 2005-11-21 20:28:05

[quote:e2ad72f519="H&H"]睇左喇~ 除左兩位主角外 小妹妹澄澄都成為搶鏡一份子[/quote]

點解做完臨記冇叉雞飯食o既? :x
作者: milk    時間: 2005-11-21 22:14:04

[quote:55a8fc5012="RangerX"]大少奶同大少爺婚禮最新相片:
密碼: 大少爺既手提電話號碼~  :em12:[/quote]唔該晒你幫我地藍澄灣一班o既 Top Model 影咁多靚相啊~ :em19:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

喂,大少奶點解妳同我倆公婆影相o既時候,會斜啤妳老公o既,係咪唔願意同我地影呀~係咪唔想大呀~ :x
作者: Tomato    時間: 2005-11-21 23:20:27

朱生朱c奶 你地張合照好令呀........你地著左情侶裝喎...... :
作者: Ice    時間: 2005-11-22 00:14:45

恭喜網主同網主夫人 尋日真係唔好意思 結果都係同各位緣慳一面.
(等我仲特登打扮過添 h
我謹代表我同 saga 祝你地永遠都恩恩愛愛  :em21:
作者: dick queenie    時間: 2005-11-22 04:57:35

遲大到添 ops: ...唔好意思 :em14:  ...恭喜哂恭喜哂,祝白頭到老...永結同心...恩恩愛愛...兒孫滿堂... :em19: ...

呢輪公司忙到爆燈...日做夜做 :em18: ...連電話都接唔倒(做到頭都大埋...都唔知條線fei咗去邊庶咯...)

而家仲飢寒交迫(你哋有冇人間公司夜晚晚十一二點call你...叫你返公司做嘢...仲要係urgent添丫?!)... :em01:

q.
作者: bikbark    時間: 2005-11-22 08:45:10

[quote:35c2dbac18="milk"]
喂,大少奶點解妳同我倆公婆影相o既時候,會斜啤妳老公o既,係咪唔願意同我地影呀~係咪唔想大呀~ :x[/quote]
我覺得斜啤先似我,哈
仲有,你o地有無人聽∕見過新郎接新娘時,
開門o個刻,o岩o岩個新郎有電話,佢居然接電話,新娘同外父呆企門口
收o左線之後,個新郎走埋去同個新娘握手,
我覺得真係型呀!
作者: bikbark    時間: 2005-11-22 08:46:05

多謝冰冰同QQ
作者: Kiliyan    時間: 2005-11-22 10:47:40

好正呀!!!! 好靚好靚..幾時約睇相呀???嘻嘻~~~~ :
作者: Tomato    時間: 2005-11-22 11:52:40

[quote:43a539d62c="bikbark"][quote:43a539d62c="milk"]
喂,大少奶點解妳同我倆公婆影相o既時候,會斜啤妳老公o既,係咪唔願意同我地影呀~係咪唔想大呀~ :x[/quote]
我覺得斜啤先似我,哈
仲有,你o地有無人聽∕見過新郎接新娘時,
開門o個刻,o岩o岩個新郎有電話,佢居然接電話,新娘同外父呆企門口
收o左線之後,個新郎走埋去同個新娘握手,
我覺得真係型呀
![/quote]

型到爆 :  : 有無vcd睇呢?
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-11-22 18:57:31

因為 Expo 太忙,現在才見到,吾好意思! ops:
祝兩位永結同心!
D 相好正,好彩 RangerX 你仲未比人 book 左,thanks。
我都有 D 相係手,遲 D 比番個 copy 你地吖! :wink:
”正在蛇皇中” :
作者: Ice    時間: 2005-11-22 23:04:49

[quote:fba9418889="bikbark"]多謝冰冰同QQ[/quote]

honeymoon 得開心 d ~~~~~~~~~~  :em02:
作者: 維也納    時間: 2005-11-30 17:11:08

[quote:f9dc300b3d="Kiliyan"]好正呀!!!! 好靚好靚..幾時約睇相呀???嘻嘻~~~~ : [/quote]

熱切期待..........

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2