藍澄灣業主社群

標題: 美心餅卡 [打印本頁]

作者: bikbark    時間: 2005-11-7 11:54:51     標題: 美心餅卡

麻煩各位街坊 有無美心西餅卡10大張?
因小妹家中壇主突然話要派餅卡俾同事 令壇主夫人及小妹為之氣結......
anyway 小妹仍要擔此重任 還望各位街坊鼎力相助.

若果大家真係無"存貨" 麻煩會去婚紗展o既街坊可否順道幫我買10張呢?
"釘橋華利乜廚"  :em14:

(最幫手緊係唔收錢俾10張我啦)
作者: wychan    時間: 2005-11-7 11:58:10

我又要呀... 我要大量的七折美心西餅卡...
作者: wychan    時間: 2005-11-7 12:00:24     標題: Re: 美心餅卡

[quote:cbeafb32a2="bikbark"]麻煩各位街坊 有無美心西餅卡10大張?
因小妹家中壇主突然話要派餅卡俾同事 令壇主夫人及小妹為之氣結......
anyway 小妹仍要擔此重任 還望各位街坊鼎力相助.

若果大家真係無"存貨" 麻煩會去婚紗展o既街坊可否順道幫我買10張呢?
"釘橋華利乜廚"  :em14:

(最幫手緊係唔收錢俾10張我啦)[/quote]

如果你好急要的話 我可以讓住d比你應急 我有大約一百張存貨 但你遲d要同我班番來....
作者: Billy    時間: 2005-11-7 13:00:10

我都唔知自己有幾多剩.
幫唔到你.

上次jessica好似話佢重有十幾張...
作者: bikbark    時間: 2005-11-7 14:30:38

[quote:50257aa490="wychan"]我又要呀... 我要大量的七折美心西餅卡...[/quote]
唔好痴心妄想啦 以我所知 就算識人o係美記做 都只係偶然會有promotion賣73折 仲要係不定時同埋有上限.

通常去expo買齊頭數(i.e. 百字尾如100 200 300咁)就最抵 好似係75折 仲有蛋糕券送.

今次expo美記有擺檔 你o地有買就最好夾埋 仲可以順便幫我買10張 呵呵!
作者: Jess and Burns    時間: 2005-11-7 17:24:02

我係重有10幾張呀.
不過幾多錢 要問下個"古寒佬" 先得.
作者: bikbark    時間: 2005-11-7 17:26:31

我pm你 麻煩報價呀
作者: milk    時間: 2005-11-7 23:43:04

[quote:f4a9e64c5b="bikbark"]就算識人o係美記做 都只係偶然會有promotion賣73折 仲要係不定時同埋有上限[/quote]仲要加多樣..........................賣人情..... :em14:
作者: bikbark    時間: 2005-11-8 09:36:49

搞掂luu hehe
Jessica 唔該晒!  :em21:
作者: bikbark    時間: 2005-11-8 09:59:39

[quote:5da5ffe6ee="milk"][quote:5da5ffe6ee="bikbark"]就算識人o係美記做 都只係偶然會有promotion賣73折 仲要係不定時同埋有上限[/quote]仲要加多樣..........................賣人情..... :em14:[/quote]
人情都唔駛賣太多o既 因為如果同o個個人唔熟 根本都唔會知有員工優惠 益都益d最熟o既先啦.
作者: bikbark    時間: 2005-11-8 10:04:13

其實你o地可以上esdlife睇睇 真係有好多人放售d婚後剩餘物資
不過可能要同呢個買廿零張 o個個又買二三十張 計埋來回車錢真係未必平過expo價.
作者: Jess and Burns    時間: 2005-11-8 11:01:38

[quote:23606496c3="bikbark"]搞掂luu hehe
Jessica 唔該晒!  :em21:[/quote]

呵~~呵呵~~
咁我地兩個就唔使成日食蛋糕 變肥佬肥婆啦~
多謝你呀真.
作者: bikbark    時間: 2005-11-8 13:35:59

[quote:4b44311545="Jess&Burns"]
呵~~呵呵~~
多謝你呀真.[/quote]
即係第日整蛋糕唔駛預你o地兩個啦
作者: Jess and Burns    時間: 2005-11-8 14:49:52

[quote:43c3d15e0b="bikbark"][quote:43c3d15e0b="Jess&Burns"]
呵~~呵呵~~
多謝你呀真.[/quote]
即係第日整蛋糕唔駛預你o地兩個啦[/quote]

食D 有質素既蛋糕例外 (肥都要食) 所以你整蛋糕一定要叫我地!
作者: saga    時間: 2006-1-11 17:05:08

[quote:e6774ff4c5="bikbark"][quote:e6774ff4c5="wychan"]我又要呀... 我要大量的七折美心西餅卡...[/quote]
唔好痴心妄想啦 以我所知 就算識人o係美記做 都只係偶然會有promotion賣73折 仲要係不定時同埋有上限.

通常去expo買齊頭數(i.e. 百字尾如100 200 300咁)就最抵 好似係75折 仲有蛋糕券送.

今次expo美記有擺檔 你o地有買就最好夾埋 仲可以順便幫我買10張 呵呵![/quote]

麻煩各位街坊 ... 小弟又係需要有節既美心/聖安娜餅咭 ~
我需要十張度...
幾張都好 積少成多
希望各位準新人/剛結婚 既鄰居如果有多 請 pm 我
拜託  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:
作者: Tomato    時間: 2006-1-11 19:53:45

[quote:6f77c144bd="saga"][quote:6f77c144bd="bikbark"][quote:6f77c144bd="wychan"]我又要呀... 我要大量的七折美心西餅卡...[/quote]

今次expo美記有擺檔 你o地有買就最好夾埋 仲可以順便幫我買10張 呵呵![/quote]

麻煩各位街坊 ... 小弟又係需要有節既美心/聖安娜餅咭 ~
我需要十張度...
幾張都好 積少成多
希望各位準新人/剛結婚 既鄰居如果有多 請 pm 我
拜託  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:[/quote]

你同Ice...... :em09:  :em09:
恭喜恭喜 :em19:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2006-1-11 23:35:57

陳氏兄弟,你都終於有喜色喇,哈!哈! :yeah:
作者: saga    時間: 2006-1-12 01:54:00

[quote:f641ba92c6="Jeffrey & Shirley"]陳氏兄弟,你都終於有喜色喇,哈!哈! :yeah:[/quote]

nonono   :em16:
唔係我結婚用架  :wink:
作者: Billy    時間: 2006-1-12 09:24:35

[quote:475c13b1e4="saga"][quote:475c13b1e4="Jeffrey & Shirley"]陳氏兄弟,你都終於有喜色喇,哈!哈! :yeah:[/quote]

nonono   :em16:
唔係我結婚用架  :wink:[/quote]

男家唔使派餅....
所以應該係冰冰姐結婚用至啱.... :
作者: saga    時間: 2006-1-12 10:31:00

[quote:edefce91e1="Billy"]

男家唔使派餅....
所以應該係冰冰姐結婚用至.?... :[/quote]

咁都俾你諗到...
勁啊 billy ....  :
作者: 維也納    時間: 2006-1-12 12:53:22

我有 唔止十張 pm左你
作者: saga    時間: 2006-1-12 14:55:28

[quote:f62cc83c5d="維也納"]我有 唔止十張 pm左你[/quote]

我未收到你 pm 不過都先多謝你幫忙  
作者: 維也納    時間: 2006-1-13 13:09:11

你再check 一次呀 如果都冇你pm你個手提比我呀
作者: saga    時間: 2006-1-18 12:23:05

[quote:94e75c3df4="維也納"]你再check 一次呀 如果都冇你pm你個手提比我呀[/quote]
Thx for your help  維也納

作者: 維也納    時間: 2006-3-5 18:49:10

唔使客氣,咁喬有剩者

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2