藍澄灣業主社群

標題: sos 裝修太吵 [打印本頁]

作者: 小恐龍    時間: 2005-10-22 12:19:23     標題: sos 裝修太吵

有家人現在在裝修
好吵 :em01:
一天了
作者: 小恐龍    時間: 2005-10-22 12:29:32

sigh............

沒人理
作者: grassman    時間: 2005-10-22 16:15:00

Offpost: 你仲o係RC? 以為你搬左添!
作者: 小恐龍    時間: 2005-10-22 17:25:58

[quote:66ae53c45d="grassman"]Offpost: 你仲o係RC? 以為你搬左添! [/quote]

沒有 沒有

好鄰居 好地方怎麼會搬呢
作者: leemoksau    時間: 2005-10-22 17:37:39

佢裝修時你出去行吓街睇場戲咪得囉.
作者: Tomato    時間: 2005-10-23 00:25:52

[quote:fd0710fa93="leemoksau"]佢裝修時你出去行吓街睇場戲咪得囉.[/quote]

出街係最好ge辦法....
作者: leemoksau    時間: 2005-10-23 08:40:51

食返D甜嘅嘢都有帮助架
作者: milk    時間: 2005-10-25 23:23:52

[quote:35fb5fa326="leemoksau"]食返D甜嘅嘢都有帮助架[/quote]如果放假想留o係屋企而又更加唔想出街o既話,咁咪要喪食 :shock:

小姐,妳o既腰圍已經到左關口38寸喇 :
作者: leemoksau    時間: 2005-10-25 23:56:41

[quote:64e955ddd6="milk"]如果放假想留o係屋企而又更加唔想出街o既話,咁咪要喪食 :shock:

小姐,妳o既腰圍已經到左關口38寸喇 :[/quote]

你.你..你..應承過保守秘密嘅喎 :x
咪以為有ROBERT照住你我就殺唔到你滅口 :mrgreen:
作者: grassman    時間: 2005-10-26 00:02:00

個秘密唔係"過左"喇咩?
作者: leemoksau    時間: 2005-10-26 00:05:21

[quote:ebab9706f3="grassman"]個秘密唔係"過左"喇咩?[/quote]

:nowords: 又俾人督暴咗了
作者: saga    時間: 2005-11-3 10:12:19     標題: Re: sos 裝修太吵

[quote:571d9fd634="小恐龍"]有家人現在在裝修
好吵 :em01:
一天了[/quote]

如果想留係屋入面 唯有 ... 帶earphone or 用兩舊耳塞塞住減少嘈音

盡量唔好留係屋企

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2