藍澄灣業主社群

標題: H&H 今日拉埋 [打印本頁]

作者: Billy    時間: 2005-10-16 11:56:24     標題: H&H 今日拉埋

祝兩位H
白頭到老百子千孫.
永遠都咁恩愛.....
恭喜恭喜....
作者: wychan    時間: 2005-10-16 12:03:22

恭喜恭喜....
作者: leemoksau    時間: 2005-10-16 12:13:05

恭喜恭喜.... :em19:
三年抱兩
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-10-16 17:01:09

祝夫妻姻愛、甜甜蜜蜜!
[glow=darkred][flipv]祝夫妻姻愛、甜甜蜜蜜![/flipv][/glow]
作者: grassman    時間: 2005-10-16 18:10:26

祝今日H&H
好快H&H&h
大後年就H&H&h&h! :em19:
作者: diedsee    時間: 2005-10-16 20:34:23

恭喜晒^^
作者: BearBear    時間: 2005-10-16 20:58:25

Congratulations!!!
作者: Tomato    時間: 2005-10-16 21:25:06

今日H小姐真係勁靚 又嬌俏 H先生又高大威猛.....靚絕尖沙咀呀 !!!!!!!
再一次恭喜你地永遠恩恩愛愛...... H:em21:H
作者: Eddy Lam    時間: 2005-10-16 22:17:41

原來係H&H 雖然我唔認識你 但今朝我個仔有幫你手簽名ga...
Anyway 祝你新婚快樂!!!
作者: bikbark    時間: 2005-10-16 22:24:36

[quote:07e2898c8a="Tomato"]今日H小姐真係勁靚 又嬌俏 H先生又高大威猛.....靚絕尖沙咀呀 !!!!!!!
再一次恭喜你地永遠恩恩愛愛...... H:em21:H[/quote]
比你早一步講o左o添
係呀,真係好靚呀
恭喜晒
作者: CJ    時間: 2005-10-16 22:59:07

[quote:2dfb0420f8="grassman"]祝今日H&H
好快H&H&h
大後年就H&H&h&h! :em19:[/quote]
With all best wishes!

Hey GM for a woman once of all is a lot better than give birth to babies a few time.
Next year hHhHh!
作者: FireFire    時間: 2005-10-16 23:19:57

恭喜恭喜.........
快d生個小HH俾我地玩~~~~ ops:
作者: milk    時間: 2005-10-16 23:25:15

[quote:3333b0e718="bikbark"][quote:3333b0e718="Tomato"]今日H小姐真係勁靚 又嬌俏 H先生又高大威猛.....靚絕尖沙咀呀 !!!!!!!
再一次恭喜你地永遠恩恩愛愛...... H:em21:H[/quote]比你早一步講o左o添
係呀,真係好靚呀
恭喜晒[/quote]喂~佢平時都靚,不過今日就靚呀~ :em04:

祝夫妻和睦,恩愛到老 :em21:
作者: Kiliyan    時間: 2005-10-16 23:29:10

H&H

恭喜晒呀!!!今日黎唔到觀禮呀...希望可以遲D去你度睇相啦~~~~
^.^

願你們開開心心呀~~~~新婚愉快!!!!!

作者: Tomato    時間: 2005-10-16 23:53:58

Yan
呢排忙緊乜....好掛住你 (嘩....... ops: )....... :face13:
作者: Sure Win    時間: 2005-10-17 09:20:17

佢0地真係男才女貌 女既嬌 男既俊 最好整多件就真係妙 恭喜 恭喜!! :em19:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-10-17 09:26:49

公喜晒呀.. 女既成個公主咁. 男既成個白馬王子咁( 著白色禮服架! :yeah: )
好型呀!!

祝幸褔快樂!
作者: kyu    時間: 2005-10-17 14:43:28

新婚快樂!
作者: H and H    時間: 2005-10-18 02:17:37

[quote:4e0d1b7fe1="Eddy Lam"]原來係H&H 雖然我唔認識你 但今朝我個仔有幫你手簽名ga...
Anyway 祝你新婚快樂!!![/quote]你見果對應該唔係我地呀 可能係同我住同一層果對新人呀 我果日擺完酒返屋企見到門口貼晒對聯先知佢地係同我同一日
作者: H and H    時間: 2005-10-18 02:27:12

多謝你地黎觀禮呀~ 好感動呀~~果日人多都冇得閒同你地TALK TALK~ 真係唔好意思呀
作者: Eddy Lam    時間: 2005-10-18 09:11:16

[quote:70fca75d84="H&H"][quote:70fca75d84="Eddy Lam"]原來係H&H 雖然我唔認識你 但今朝我個仔有幫你手簽名ga...
Anyway 祝你新婚快樂!!![/quote]你見果對應該唔係我地呀 可能係同我住同一層果對新人呀 我果日擺完酒返屋企見到門口貼晒對聯先知佢地係同我同一日[/quote]

搞錯晒添 又會咁"arm"o既... h:
作者: bikbark    時間: 2005-10-18 09:30:26

[quote:3edd47a3ac="H&H"]多謝你地黎觀禮呀~ 好感動呀~~果日人多都冇得閒同你地TALK TALK~ 真係唔好意思呀[/quote]
咦 你仲未去honeymoon咩?
作者: Tomato    時間: 2005-10-18 11:23:12

[quote:18862c8c9b="bikbark"][quote:18862c8c9b="H&H"]多謝你地黎觀禮呀~ 好感動呀~~果日人多都冇得閒同你地TALK TALK~ 真係唔好意思呀[/quote]
咦 你仲未去honeymoon咩?[/quote]

佢地係咪今日去呀.......去環球片場記得影多d史路比返來呀........... :face13:
作者: bikbark    時間: 2005-10-18 11:39:19

[quote:f22c4d6bcf="Tomato"]佢地係咪今日去呀.......去環球片場記得影多d史路比返來呀........... :face13:[/quote]
你應該唔只提人影史路比o架?
好似仲有喎......  :em12:
作者: H and H    時間: 2005-10-29 21:22:02

哈哈 我返來了~

有相睇喇~

唔知係咪人逢喜事呢 有兩對準新人呢 影起相黎特別上鏡........

究竟係邊兩對準新人...............之咪係Birbark & Hales 同埋 Surewin & Billy 囉
影得好靚好襯 好有夫妻相 註定架喇~~期待11月同12月!

仲有呀tomato & bobby 好有夫妻相

milk 同 robert 就唔駛講啦 天生一對啦

jessica 就不嬲都咁省鏡

我地d合照影得好好 多謝你地賞面!
作者: bikbark    時間: 2005-10-30 01:46:45

咁我一定係闔埋o左眼 事關我闔埋眼影相係最靚o既 haha
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-10-30 01:49:32

[quote:05f44c73b2="H&H"]哈哈 我返來了~

有相睇喇~

唔知係咪人逢喜事呢 有兩對準新人呢 影起相黎特別上鏡........

究竟係邊兩對準新人...............之咪係Birbark & Hales 同埋 Surewin & Billy 囉
影得好靚好襯 好有夫妻相 註定架喇~~期待11月同12月!

仲有呀tomato & bobby 好有夫妻相

milk 同 robert 就唔駛講啦 天生一對啦

jessica 就不嬲都咁省鏡

我地d合照影得好好 多謝你地賞面![/quote]
雖然我地無份,但係可吾可以第日上去你到睇相呢? ops:
作者: Tomato    時間: 2005-10-30 02:37:03

[quote:5052466846="H&H"]仲有呀tomato & bobby 好有夫妻相[/quote]
衰鬼 講埋晒咁ge野......搞到我而家鬼咁興奮... :yeah:
咁幾時睇相呀???....好期待.....仲有你地d honeymoon相......去環球片場0個d呢..... :mrgreen:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-10-31 10:23:36

[quote:3095c5505d="Tomato"][quote:3095c5505d="H&H"]仲有呀tomato & bobby 好有夫妻相[/quote]
衰鬼 講埋晒咁ge野......搞到我而家鬼咁興奮... :yeah:
咁幾時睇相呀???....好期待.....仲有你地d honeymoon相......去環球片場0個d呢..... :mrgreen:[/quote]

幾時有得睇相呀?
作者: FD    時間: 2005-10-31 10:33:07

恭喜晒,祝你們生活開心,永遠恩恩愛愛
作者: grassman    時間: 2006-10-16 10:16:01

結婚成年啦,點解蛋都無隻? :?:

祝如魚得水,早生貴子! :mrgreen:
作者: milk    時間: 2006-10-17 01:52:15

o下~咁快又一年喇~

喂~H&H,祝你倆永遠如膠似漆 :em04:

[quote:40e0830569="grassman"]結婚成年啦,點解蛋都無隻? :?: [/quote]車~咁你自己又結左幾耐先生蛋?...鵪鶉蛋?鴿蛋?鴨蛋?............................................駝鳥蛋? :shock:
作者: bikbark    時間: 2006-10-17 09:14:36

嘩 新婚一週年快樂呀
作者: H and H    時間: 2006-10-18 00:22:15

多謝你地既祝福~

真係快 咁又一年喇!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2