藍澄灣業主社群

標題: 青衣有否新落成公屋 [打印本頁]

作者: Solskjaer    時間: 2003-9-24 22:03:14     標題: 青衣有否新落成公屋

:?:  :?: 請問青衣既街坊知唔知道呢? :?:  :?: 我就唔覺.
作者: Tomato    時間: 2003-9-24 22:36:50

有啩!好似0係長亨村0個邊
作者: Billy Chrity    時間: 2003-9-24 22:38:15

一落北橋有青逸苑...係原本居屋轉公屋個d
作者: Solskjaer    時間: 2003-9-24 23:02:30

正正迴旋處青敬路嗰個.Thanks. :em11:
作者: kitty Raymond    時間: 2003-9-24 23:27:03

長亨村個邊 即係長宏村隔離果個係居屋.
因老檬政府停買 現時丟空.
作者: irisku    時間: 2003-9-24 23:52:22

個果叫做青逸軒係將會以富戶公屋名義租比人應該比現在的普通公屋租金貴5%-10%左右.
作者: saga    時間: 2003-9-25 00:07:10

[quote:58f485868e="Solskjaer"]正正迴旋處青敬路個.Thanks. :em11:[/quote]

position not bad wor ~
作者: Billy Chrity    時間: 2003-9-25 01:59:03

[quote:cd76603240="irisku"]個果叫做青逸軒係將會以富戶公屋名義租比人應該比現在的普通公屋租金貴5%-10%左右.[/quote]

以我所知個度好似3千幾蚊月租架~ 一d都唔平
不過就叫靚過一般既公屋
作者: Kiliyan    時間: 2003-9-25 13:22:01

我都申請過青逸軒 但係唔批.....
果度地點方便....正! :em11:
但係無我份... :em08:
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-9-26 00:02:17

[quote:f2bb0a97b5="Billy&Christy"][quote:f2bb0a97b5="irisku"]個果叫做青逸軒係將會以富戶公屋名義租比人應該比現在的普通公屋租金貴5%-10%左右.[/quote]

以我所知個度好似3千幾蚊月租架~ 一d都唔平
不過就叫靚過一般既公屋[/quote]

佢原本係居屋.............因為政府話唔比再興建居屋所以而家個用途係轉左比公屋擠迫戶搬上去.............月租都係3千蚊左右..........

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2