藍澄灣業主社群

標題: 二座廁所水有異味 [打印本頁]

作者: Andrew Jessica    時間: 2005-9-21 23:24:09     標題: 二座廁所水有異味

有冇人都聞到呀.....
作者: wychan    時間: 2005-9-21 23:57:38

我係3座 去完廁所後d水都有異味 唔知係唔係你個d?
作者: milk    時間: 2005-9-22 00:05:29

[quote:5fbe9c7ba8="wychan"]我係3座 去完廁所後d水都有異味 唔知係唔係你個d?[/quote]CJ叫我同您講聲唔好意思,o個o的係佢剛剛係荃灣沖過o黎o既!
作者: 維也納    時間: 2005-9-30 13:34:47

一座每日放工返到屋企都有 有一日返到屋企個廁所黑色
作者: POON    時間: 2005-9-30 22:53:54

自從整完廁所咸水後 個廁所好似壞壞地 !
作者: MandyG室    時間: 2005-10-1 11:35:14

我家的廁所成日都好臭 同埋好黑.
平時番到屋企 會開抽氣FAN抽抽.
但其實都仲未解決到問題...! :?
作者: Maggie Johny    時間: 2005-10-1 13:55:15

[quote:04ea918acd="MandyG室"]我家的廁所成日都好臭 同埋好黑.
平時番到屋企 會開抽氣FAN抽抽.
但其實都仲未解決到問題...! :?[/quote]

我都係 而且陣臭味有2款 一種係座廁屎渠個種味 不過唧左膠同定期清洗水箱就好左好多。但另一種係好似由天花上面滲落黎 而且通常半夜2-3點有會有(尤其係秋冬季節) 記得有次去游水由更衣室上石梯去泳池時都會聞到。呢種味好乞人憎 搵過管理處d人check過天花上面 都搵唔到源頭 好煩惱!!!   :poor:  :poor:
作者: POON    時間: 2005-10-2 13:32:13

我開了廁所蓋 入面啲水好臭 可用什麼方法解決 ?
作者: Maggie Johny    時間: 2005-10-2 16:45:49

[quote:ed5e0f12f6="OON"]我開了廁所蓋 入面啲水好臭 可用什麼方法解決 ?[/quote]

我頭一次開都係 之後搵d花灑沖刷下入面 之後就冇事啦......
作者: 532    時間: 2005-10-6 23:00:19

用"男拋拋"啦.
作者: Andrew Jessica    時間: 2005-10-8 16:16:53

用"男拋拋"啦.

m/o 話用o左先臭呀.....但係又好似喎....
作者: 45B    時間: 2005-10-19 23:39:20

我覺得d水好黃我日日都要洗所如果唔係明天就會有黃色的'積'
作者: CJ    時間: 2005-10-20 11:57:35

[quote:1abb32b6ef="milk"][quote:1abb32b6ef="wychan"]我係3座 去完廁所後d水都有異味 唔知係唔係你個d?[/quote]CJ叫我同您講聲唔好意思,o個o的係佢剛剛係荃灣沖過o黎o既![/quote]

而家先睇到...... 原來關我事 :em18:   
:em14:  :em14:  :em14:

咁認唔認到係邊個廁所沖過o黎 佢咁曳曳 我幫你滴佢爉! :HIT:
作者: milk    時間: 2005-10-22 06:39:39

[quote:54c411e1e5="CJ"]咁認唔認到係邊個廁所沖過o黎 佢咁曳曳 我幫你! :HIT:[/quote]估唔到 CJ 生鍾意玩呢家野 :nowords:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2