藍澄灣業主社群

標題: 你最心移的武功 [打印本頁]

作者: dick queenie    時間: 2005-9-19 13:10:30

舊年如來神掌都係學到第三式就停左,
最近練番一陽指同九陰真經。
作者: Eddy Lam    時間: 2005-9-19 17:45:28

我九陽神功只係練到第八陽 但降龍十八腿學齊晒喇...
作者: grassman    時間: 2005-9-19 18:13:30

[quote:7f499cd498="Eddy Lam"]我九陽神功只係練到第八陽 但降龍十八腿學齊晒喇...[/quote]

你學o個套係降龍十八,你唔發覺你守龍門叻過入波咩! :
作者: Eddy Lam    時間: 2005-9-19 20:15:45

[quote:60ce0428e5="grassman"]你學o個套係降龍十八,你唔發覺你守龍門叻過入波咩! :[/quote]

我未學掌法呀 王小龍都唔肯教我...
作者: bikbark    時間: 2005-9-20 10:02:16

你o地班佬唔好離晒題啦  :x
幾十歲人都要人開口提
作者: Billy    時間: 2005-9-20 10:07:37

雖然好似吹水左d但好似真係冇離題喎.

remark: 題目係"武術".
作者: Eddy Lam    時間: 2005-9-20 16:30:19

Billy英明!!!  :em14:
作者: grassman    時間: 2005-9-20 23:52:32

有冇人識"瞬間轉移"可以教我! :em14:
作者: milk    時間: 2005-9-20 23:58:03

[quote:ab708eb2fe="grassman"]有冇人識"瞬間轉移"可以教我! :em14:[/quote]我又想學~省回車錢~ :face13:
作者: hales    時間: 2005-9-21 00:11:17

我要學..焰星術 凍結之牆 傳送術 暴風術......................and....
:em05:  :em05:  :em05:
作者: dick queenie    時間: 2005-9-21 01:12:12

我幾時開左條topic....點解冇人通知我........... :!:
作者: leemoksau    時間: 2005-9-21 01:22:11

最心的武功?  :?:
移花接木??
作者: Billy    時間: 2005-9-21 08:16:51

形換影... :
作者: Billy    時間: 2005-9-21 08:19:41

[quote:46b7dab6ef="hales"]我要學..焰星術 凍結之牆 傳送術 暴風術......................and....
:em05:  :em05:  :em05:[/quote]

你呢d係法術唔係武功喎...
作者: grassman    時間: 2005-9-21 08:33:17

[quote:afefedb047="leemoksau"]最心的武功?  :?:
移花接木??[/quote]

:shock: 你想要邊個o個下身? :dead:
作者: CJ    時間: 2005-9-21 10:36:16

[quote:293825c096="grassman"][quote:293825c096="leemoksau"]最心的武功?  :?:

:shock: 你想要邊個o個下身? :dead:[/quote]
欣宜o個下身好 要肥又得 要唔肥又得
作者: Jess and Burns    時間: 2005-9-21 10:49:11

[quote:f4438b697a="CJ"][quote:f4438b697a="grassman"][quote:f4438b697a="leemoksau"]最心的武功?  :?:

:shock: 你想要邊個o個下身? :dead:[/quote]
欣宜o個下身好 要肥又得 要唔肥又得[/quote]

如果佢一早換左你個頭 就唔會比人投訴得咁緊要啦...
作者: CJ    時間: 2005-9-21 11:41:19

[quote:d507376fc7="Jess&Burns"][quote:d507376fc7="CJ"][quote:d507376fc7="grassman"][quote:d507376fc7="leemoksau"]最心的武功?  :?:

欣宜o個下身好 要肥又得 要唔肥又得[/quote]

如果佢一早換左你個頭 就唔會比人投訴得咁緊要啦...[/quote]

...啫係話...嘔奶嘔血嘔隔夜飯 去哂急診室 得番半條命 所以冇機會投訴? :em06:
作者: CJ    時間: 2005-9-21 16:36:34

我最想要界王拳 d能量可以不斷倍大;
又或者元氣玉 索性問人借!
作者: wychan    時間: 2005-9-21 16:38:44

我o麥武功都識 唯獨是 無... 陰.... 功.... :sweat:
作者: grassman    時間: 2005-9-21 21:19:55

[quote:4fd41e72b0="CJ"]我最想要界王拳 d能量可以不斷倍大;
又或者元氣玉 索性問人借![/quote]

元氣玉!有等好鬼耐,等得黎都被人打屎左!
作者: leemoksau    時間: 2005-9-21 22:47:18

龜波功又如何呀? 好似悟空咁發揮無窮o既小宇宙 仲打極都唔死.
作者: Billy    時間: 2005-9-22 09:44:46

最近睇緊"火影忍者".
順手練埋寫輪眼同重影分身術...
作者: CJ    時間: 2005-9-22 10:18:43

[quote:4aa621648f="leemoksau"]龜波功又如何呀? 好似悟空咁發揮無窮o既小宇宙 仲打極都唔死.[/quote]
發揮小宇宙 打極都唔死果個叫星矢; 悟空好似死過好多次 要用龍珠復活!
作者: grassman    時間: 2005-9-22 10:58:21

[quote:5a755d8d79="Billy"]最近睇緊"火影忍者".
順手練埋寫輪眼同重影分身術...[/quote]

乜野係"寫輪眼"? :?:
作者: Eddy Lam    時間: 2005-9-22 12:30:49

[quote:4a1ecad68a="CJ"][quote:4a1ecad68a="leemoksau"]龜波功又如何呀? 好似悟空咁發揮無窮o既小宇宙 仲打極都唔死.[/quote]
發揮小宇宙 打極都唔死果個叫星矢; 悟空好似死過好多次 要用龍珠復活![/quote]

係呀 後尾好似悟空死得太多冇得復活添呀~
作者: Eddy Lam    時間: 2005-9-22 12:44:33

[quote:3841ea45fd="grassman"][quote:3841ea45fd="Billy"]最近睇緊"火影忍者".
順手練埋寫輪眼同重影分身術...[/quote]

乜野係"寫輪眼"? :?:[/quote]

會唔會係 "豆雞眼"? 因為用豆雞眼就可以睇到重影分身術...  :em17:
作者: CJ    時間: 2005-9-22 13:04:42

寫輪眼係內輪一族的特技 可以預測攻擊 催眠敵人; 最厲害果蕉叫萬華寫輪眼 仲厲害過美堂蠻既邪眼 可以造成強烈精神攻擊.
作者: Billy    時間: 2005-9-22 13:58:34

[quote:e9a8903bb6="CJ"]寫輪眼係內輪一族的特技 可以預測攻擊 催眠敵人.[/quote]
Correct :em11:

[quote:e9a8903bb6="CJ"]最厲害果蕉叫萬華寫輪眼 仲厲害過美堂蠻既邪眼 可以造成強烈精神攻擊.[/quote]
我睇到 chapter 5X 未睇到呢樹喎.
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-9-22 14:04:08

有無人教我 "萬劍歸宗" 呀! :?:
如果無, "排雲掌" 或者 "風神腿" 都照殺。 :face13:
作者: leemoksau    時間: 2005-9-22 23:50:35

[quote:18c99abc3b="CJ"]發揮小宇宙 打極都唔死果個叫星矢; 悟空好似死過好多次 要用龍珠復活![/quote]

哦...原來係咁.  h:
作者: hales    時間: 2005-9-22 23:56:13

[quote:f410d48e85="Jeffrey & Shirley"]有無人教我 "萬劍歸宗" 呀! :?:
如果無, "排雲掌" 或者 "風神腿" 都照殺。 :face13:[/quote]

我以為你最想學既係...金牛號角拳... :
作者: 積肥    時間: 2005-9-23 00:00:09

[quote:974ece05ee="hales"][quote:974ece05ee="Jeffrey & Shirley"]有無人教我 "萬劍歸宗" 呀! :?:
如果無, "排雲掌" 或者 "風神腿" 都照殺。 :face13:[/quote]

我以為你最想學既係...金牛號角拳... :[/quote]
信吾信我用 "小雲" 既 "你好嗎?" 對付你吖喇! :
作者: 肥度    時間: 2005-9-23 00:27:25

最想學..小李飛刀同神行百變

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2