藍澄灣業主社群

標題: 多謝業委會的努力 [打印本頁]

作者: esther    時間: 2005-9-6 13:14:22     標題: 多謝業委會的努力

多謝業委會成功幫1座及5座遷移保安崗位明顯地是你們極力爭取的績  :em14:
本人什麼也沒做過 只有向管業處不停投訴 :em08:  一年多了 終於有更改善.

多謝.多謝
:em11:
作者: grassman    時間: 2005-9-6 13:30:53     標題: Re: 多謝業委會的努力

[quote:fac82939ae="esther"]多謝業委會成功幫1座及5座遷移保安崗位明顯地是你們極力爭取的績  :em14:
本人什麼也沒做過 只有向管業處不停投訴 :em08:  一年多了 終於有更改善.

多謝.多謝
:em11:[/quote]

好Hard Sell 喎! 你讚緊彈緊! :?:
作者: esther    時間: 2005-9-8 12:57:30

諗野唔駛咁複雜卦 我係出自真心嫁 可能我文筆差 令人誤會啦 :em01:
作者: leemoksau    時間: 2005-9-8 19:23:50

佢鐘意講笑 你唔使理佢o既.
作者: grassman    時間: 2005-9-8 23:36:22

[quote:4b569c586c="leemoksau"]佢鐘意講笑 你唔使理佢o既.[/quote]

乜唔使理呀! :x   笑一笑啦! :

其實我份人好認真!只係無人明白姐,諗到呢度突然間真係想死! :poor:
作者: leemoksau    時間: 2005-9-9 01:33:25

[quote:26b683bb42="grassman"][quote:26b683bb42="leemoksau"]佢鐘意講笑 你唔使理佢o既.[/quote]

乜唔使理呀! :x   笑一笑啦! :

其實我份人好認真!只係無人明白姐,諗到呢度突然間真係想死! :poor:[/quote]

節哀順變 :
作者: Billy    時間: 2005-9-9 08:09:12

[quote:6ffe0d10c0="grassman"]

其實我份人好認真![/quote]

你真係識講笑架姐.. :  :  :

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2