藍澄灣業主社群

標題: 想問有關會所的收費 [打印本頁]

作者: 45B    時間: 2005-8-18 19:10:58     標題: 想問有關會所的收費

我由搬入rc至今都未用過會所我想知道個收費是怎樣的?是否要收月費?另外每次再比$?做gym幾多$?要比月費咪好唔底?
作者: grassman    時間: 2005-8-18 19:59:48     標題: Re: 想問有關會所的收費

[quote:5a002fb2ee="45B"]我由搬入rc至今都未用過會所我想知道個收費是怎樣的?是否要收月費?另外每次再比$?做gym幾多$?要比月費咪好唔底?[/quote]

月費$150! 可逐月比! 做Gym免費!

Guess做Gym每次$30!
作者: 45B    時間: 2005-8-19 20:12:11

grassmanm
你的意思是如果做gym的話只是要每次比$而不用比月費?
作者: CJ    時間: 2005-8-19 22:17:24

... 草sir既意思是如果你每月最少做5次gym 不如入會比$150
作者: leemoksau    時間: 2005-8-20 00:46:15

150月費 細單位最多俾四人 另外加人要補100/人. 啱唔啱啊?
作者: grassman    時間: 2005-8-20 08:47:33

[quote:ea25ee3025="45B"]grassmanm
你的意思是如果做gym的話只是要每次比$而不用比月費?[/quote]
但需一位會員帶你入去!

[quote:ea25ee3025="CJ"]... 草sir既意思是如果你每月最少做5次gym 不如入會比$150[/quote]
準確D講,比左會費可以有四個住戶使用會所,所以45B你就去2次,其他成員就去一次都抵!
P.S. 會所function room 只有會員才可以book!
作者: 45B    時間: 2005-8-20 16:52:59

如果只做gym的話比左150月費仲要唔要每次比?
作者: grassman    時間: 2005-8-20 16:59:17

[quote:4110d6226a="45B"]如果只做gym的話比左150月費仲要唔要每次比?[/quote]

免費!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2