藍澄灣業主社群

標題: 真開心 [打印本頁]

作者: bikbark    時間: 2005-8-8 13:49:59     標題: 真開心

o岩o岩收到好友電話
佢o尋朝生o左bb 係一個6磅8 o既b仔.
舊年三月幫佢做姊妹
年半之間已經經歷o左兩個重要o既人生階段
真係戥佢開心.
作者: grassman    時間: 2005-8-8 15:33:01     標題: Re: 真開心

[quote:d4483ecde6="bikbark"]o岩o岩收到好友電話
舊年三月幫佢做姊妹
真係戥佢開心.[/quote]

明年我都會戥你開心! :mrgreen:
作者: bikbark    時間: 2005-8-8 18:14:20

搵日啦o下!
作者: H and H    時間: 2005-8-8 23:08:05     標題: Re: 真開心

[quote:4772286479="grassman"][quote:4772286479="bikbark"]o岩o岩收到好友電話
舊年三月幫佢做姊妹

明年我都會戥你開心! :mrgreen:[/quote] :  :  :
作者: bikbark    時間: 2005-8-8 23:11:28     標題: Re: 真開心

[quote:54e8f2de65="H&H"][quote:54e8f2de65="grassman"][quote:54e8f2de65="bikbark"]o岩o岩收到好友電話
舊年三月幫佢做姊妹

明年我都會戥你開心! :mrgreen:[/quote] :  :  :[/quote]
笑乜呀,你無份呀?
作者: CJ    時間: 2005-8-8 23:19:38     標題: Re: 真開心

[quote:a4d082aee8="bikbark"][quote:a4d082aee8="H&H"][quote:a4d082aee8="grassman"][quote:a4d082aee8="bikbark"]o岩o岩收到好友電話
舊年三月幫佢做姊妹

明年我都會戥你開心! :mrgreen:[/quote] :  :  :[/quote]
笑乜呀,你無份呀?[/quote]
:em11: 果然好野 你地諗住一年內搞掂呢兩個階段呀? :yeah:
作者: H and H    時間: 2005-8-9 12:56:15     標題: Re: 真開心

[quote:c64202c544="bikbark"][quote:c64202c544="H&H"][quote:c64202c544="grassman"][quote:c64202c544="bikbark"]o岩o岩收到好友電話
舊年三月幫佢做姊妹

笑乜呀,你無份呀?[/quote] :  :
我邊有咁好福氣0Y~~自己都未養得掂 仲整多件.....唔好0勒.... :em05:
草人講呢句真係 :em11: ..... : 明年我都會學草人一樣咁戥你開心 :  :  :
作者: bikbark    時間: 2005-8-9 13:49:27

ai......我生亞b咪搞到社會多條大懶蛇 我唔會危害社會o既

啦 奶姑咁勤力又生性樂於助人 賢淑又大方 生小朋友至o岩啦
咁先唔會資源錯配嘛
作者: milk    時間: 2005-8-9 23:57:28

[quote:299b5fbe32="bikbark"]啦 奶姑咁勤力又生性樂於助人 賢淑又大方 生小朋友至o岩啦
咁先唔會資源錯配嘛[/quote]妳以上講o既冇一樣似我 :em05: ,所以我係唔適合生小朋友o架 :em16: ,要我教壞佢就真係易過借火,不過要我教好佢就難過登天呀!

喂~不如叫草蛇由3G升級為4G,又或者係5﹑6﹑7﹑8G啦,佢教小朋友咁叻 :em11:,妳睇o下澄澄咁乖咁可愛就G啦! :em04:
作者: CJ    時間: 2005-8-10 00:30:38

到時grass football team唔驚唔冇腳 : : :
作者: grassman    時間: 2005-8-10 17:36:13

[quote:13716f7e3a="milk"][quote:13716f7e3a="bikbark"]啦 奶姑咁勤力又生性樂於助人 賢淑又大方 生小朋友至o岩啦
咁先唔會資源錯配嘛[/quote]妳以上講o既冇一樣似我 :em05: ,所以我係唔適合生小朋友o架 :em16: ,要我教壞佢就真係易過借火,不過要我教好佢就難過登天呀!

喂~不如叫草蛇由3G升級為4G,又或者係5﹑6﹑7﹑8G啦,佢教小朋友咁叻 :em11:,妳睇o下澄澄咁乖咁可愛就G啦! :em04:[/quote]

First of all,我唔覺得澄澄好乖! :em05:
唔好擔心,你地放心生啦!你地生一個,我幫你地湊一個;你地生一雙,我幫你地湊一雙!
只要你地唔肉痛個仔女被人扮到鬼五馬六、差圓噤扁、飛B,我多幾個大玩具有乜所謂!
記住比肉金就得咧!
作者: CJ    時間: 2005-8-10 20:57:44

......呢的錢 你公價收開幾多架?
作者: milk    時間: 2005-8-11 23:44:23

[quote:d432dc67c1="grassman"]唔好擔心,你地放心生啦!你地生一個,我幫你地湊一個;你地生一雙,我幫你地湊一雙!
只要你地唔肉痛個仔女被人扮到鬼五馬六、差圓噤扁、飛B,我多幾個大玩具有乜所謂![/quote]阿靚佬,唔係話生就生得o架~ 暗瘡咩... :em05:
再者,我唔需要一個雜技B 賣藝o黎幫浦家計喎~ :nowords:
作者: milk    時間: 2005-8-11 23:46:49

[quote:c7fad54dfd="CJ"]......呢的錢 你公價收開幾多架?[/quote]佢慣左倒貼~

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2