藍澄灣業主社群

標題: very urgent~救命~幫幫忙~ [打印本頁]

作者: hales    時間: 2005-8-5 23:12:07     標題: very urgent~救命~幫幫忙~

有無人有多一set PS/2 既keyboard同mouse??
剩keyboard都殺~~~
借黎用一晚.....
唔該哂~~~~~
作者: milk    時間: 2005-8-5 23:15:49

打俾阿的咪得o羅~
作者: dick queenie    時間: 2005-8-5 23:25:38

我老公話有"無線"keyboard 同 mouse (行ps2)...問你係咪而家要用...兩粒2A...兩粒3A...要就而家打電話比佢...然後上嚟攞...

ok?!

q.
作者: dick queenie    時間: 2005-8-5 23:31:27

無反應0既 :shock: ...仲走埋添...唉...算吧啦 8) ...咁我哋瞓先喇...早抖  :em02:

q.
作者: stephenyeong    時間: 2005-8-5 23:32:16

只有 PS2 mini keyboard 一隻
作者: hales    時間: 2005-8-6 00:54:23

嘿~
唔好意思~
因為已經解決左個問題
我部機個USB撞左 所以...
作者: bikbark    時間: 2005-8-6 08:25:34

唔該晒咁多位
因為今日晨咁早要用電腦
o尋晚又咁夜先發覺個keyboard有事
好在最終都搞翻掂
今朝亦好順利安排o左要做o既事.

成日都話RC最抵錫o既都係d街坊
:em21:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-8-6 10:22:09

[quote:ecac3f0cd6="bikbark"]唔該晒咁多位
因為今日晨咁早要用電腦
o尋晚又咁夜先發覺個keyboard有事
好在最終都搞翻掂
今朝亦好順利安排o左要做o既事.

成日都話RC最抵錫o既都係d街坊
:em21:[/quote]

你險喎......
作者: bikbark    時間: 2005-8-6 11:24:00

[quote:053e5060e2="Jess&Burns"]你險喎......[/quote]
係呀 o尋晚喊晒呀  :cry:
hales 要留o係屋企用自己部機 得我自己o係rc
好在佢即刻過o左o黎拆開部機整咋 話有o野撞o左喎
跟住今朝佢仲好勁咁拎到好籌喎
:face13:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-8-6 12:08:37

[quote:497321badd="bikbark"][quote:497321badd="Jess&Burns"]你險喎......[/quote]
:face13:[/quote]

我覺得好邪架.
差不多每個結婚的人都會有d 咁驚險既野.

eg: 我結婚前幾天 租左架車話揰左 無得租啦. :em05:
      結婚當日 24van 司機行錯路啦. 差點來不及注冊.  :em05:
作者: bikbark    時間: 2005-8-6 12:42:02

希望唔好咁多奇怪o野發生啦  :roll:
作者: H and H    時間: 2005-8-7 10:24:28

[quote:d41971028d="bikbark"][quote:d41971028d="Jess&Burns"]你險喎......[/quote]

嘩乜咁險呀 遲唔撞早唔撞 有重要事前一晚先撞咁激~比我實嚇死

好彩好彩化險為宜咋~~拎到幾多號籌呀?
作者: hales    時間: 2005-8-7 10:35:01

[quote:cbfb1d9b57="H&H"][quote:cbfb1d9b57="bikbark"][quote:cbfb1d9b57="Jess&Burns"]你險喎......[/quote]

嘩乜咁險呀 遲唔撞早唔撞 有重要事前一晚先撞咁激~比我實嚇死

好彩好彩化險為宜咋~~拎到幾多號籌呀?[/quote]

可能果日因為唔係咁多人
所以拎到一個不能再好的籌 :
作者: H and H    時間: 2005-8-7 12:23:45

No.1 いちばん :em12:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2