藍澄灣業主社群

標題: 青衣落雹 [打印本頁]

作者: bikbark    時間: 2005-7-21 23:43:08     標題: 青衣落雹

~~ quoted from yahoo.com.hk ~~
在下午4時30分左右,爛角嘴錄得每小時超過100公里的陣風。預料高達每小時100公里或以上的陣風繼續吹襲香港。在下午5時左右,青衣有冰雹報告。有市民向天文台報告,在青衣發現直徑約為6毫米,大小如黃豆的冰粒。

請問近我們的藍澄灣嗎?
作者: CJ    時間: 2005-7-21 23:50:56

青e地鐵附近wor....
作者: bikbark    時間: 2005-7-21 23:59:46

釘橋釘橋

唔係下次入去時可能要好似d乜乜密室事件 查下點解隻窗爆o左而地下有灘水呢!
作者: 積肥    時間: 2005-7-22 00:07:56

[quote:a42c2bcf5b="bikbark"]釘橋釘橋

唔係下次入去時可能要好似d乜乜密室事件 查下點解隻窗爆o左而地下有灘水呢![/quote]
可能入黎既時間灘水都可能干左呢!咁就變成 RC 離奇爆窗事件喎! :detective
作者: bikbark    時間: 2005-7-22 10:03:05

[quote:7e443d7416="積肥"][quote:7e443d7416="bikbark"]釘橋釘橋

唔係下次入去時可能要好似d乜乜密室事件 查下點解隻窗爆o左而地下有灘水呢![/quote]
可能入黎既時間灘水都可能干左呢!咁就變成 RC 離奇爆窗事件喎! :detective[/quote]
:poor: 我都知自己成日都唔入rc

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2