藍澄灣業主社群

標題: 21.9.2003 RC外圍圖 [打印本頁]

作者: FireFire    時間: 2003-9-21 11:24:45     標題: 21.9.2003 RC外圍圖

21.9.2003   (11:00 am)
有冇唔同????
作者: FireFire    時間: 2003-9-21 11:27:26

:
作者: FireFire    時間: 2003-9-21 11:27:58

作者: wicyh    時間: 2003-9-21 12:00:17

做乜頂樓咁耐都未起好 :?:
作者: wychan    時間: 2003-9-21 12:03:08

和之前沒有什麼分別 !!
作者: wicyh    時間: 2003-9-21 12:06:31

依家應該主要做緊室內工程
作者: wychan    時間: 2003-9-21 12:18:06

[quote:8ab49c7de1="wicyh"]做乜頂樓咁耐都未起好 :?:[/quote]

你見唔到頭頂個龍門架已經起好了嗎? 我估如果起埋水塔就可以拆棚了...
作者: wicyh    時間: 2003-9-21 12:30:34

我有無數錯呢? 好似起到49樓咋
作者: wychan    時間: 2003-9-21 12:32:11

[quote:58f1e16c2f="wicyh"]我有無數錯呢? 好似起到49樓咋[/quote]

好似係有些49 有些50 如果計埋天台...
作者: wicyh    時間: 2003-9-21 12:34:45

哦.........
作者: wychan    時間: 2003-9-21 12:35:49

wicyh 呢條thread比我地兩個玩晒,你未去街咩?
作者: wicyh    時間: 2003-9-21 12:38:02

今晚去飲 下午唔出街喇
作者: wychan    時間: 2003-9-21 12:38:59

哦,我下午去ikea拿佢本新書...
作者: wicyh    時間: 2003-9-21 12:43:19

哈!我屋企樓下都有得攞
我唔係咁鍾意佢d傢俬太簡單
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-9-21 12:43:26

咁請問第三張相係邊度黎架.................
作者: wychan    時間: 2003-9-21 12:44:40

[quote:3e8c4ce23c="Teresa&Fai"]咁請問第三張相係邊度黎架.................[/quote]

近 T1 會所
作者: wicyh    時間: 2003-9-21 12:45:19

[quote:10a52913f7="Teresa&Fai"]咁請問第三張相係邊度黎架.................[/quote]

好似係第一座
作者: Teresa and Fai    時間: 2003-9-21 12:49:15

o華 咁鬼大個窿弟時應該整塊都係落地玻璃............ 咁6樓至10樓咪可以由會所o個邊透光o羅..............
作者: FireFire    時間: 2003-9-21 12:50:33

[quote:b9a5e4407c="wicyh"][quote:b9a5e4407c="Teresa&Fai"]咁請問第三張相係邊度黎架.................[/quote]

好似係第一座[/quote]
係呀.....呀火太叫我映呢幅相..因為佢都唔知係乜黎.... :mrgreen:
作者: wychan    時間: 2003-9-21 12:59:55

[quote:5215cf3446="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:5215cf3446="wicyh"][quote:5215cf3446="Teresa&Fai"]咁請問第三張相係邊度黎架.................[/quote]

好似係第一座[/quote]
係呀.....呀火太叫我映呢幅相..因為佢都唔知係乜黎.... :mrgreen:[/quote]

應該係呢兩樣嘢 (上下層)
作者: Tomato    時間: 2003-9-21 13:14:15

我又貼
不過同阿火影0個張有d分別 :!:
作者: Ha and Kui    時間: 2003-9-22 17:34:07

[quote:631e5afc4c="Teresa&Fai"]咁請問第三張相係邊度黎架.................[/quote]

第三張相應該係酒店近第一座位置.  下面大窿就係會所所在.
作者: Ha and Kui    時間: 2003-9-22 17:43:59

對比八月尾簽信時 外牆明顯已清潔乾淨. 其他分別不大 酒店依然未裝玻璃.
作者: wychan    時間: 2003-9-22 17:45:25

[quote:8fd2154ec6="Ha&Kui"]對比八月尾簽信時 外牆明顯已清潔乾淨. 其他分別不大 酒店依然未裝玻璃.[/quote]

冇錯,外牆真係乾淨了很多....
作者: saga    時間: 2003-9-22 20:41:57

[quote:f512820a83="wychan"][quote:f512820a83="Ha&Kui"]對比八月尾簽信時 外牆明顯已清潔乾淨. 其他分別不大 酒店依然未裝玻璃.[/quote]

冇錯,外牆真係乾淨了很多....[/quote]

洗完係唔同d...
不過我其實唔想佢咁早洗 ... 應該交樓前先洗
作者: gp    時間: 2003-9-24 20:38:12

點解十五樓以下o既棚明明拆o左 而家又起番? :?:
作者: lamlam    時間: 2003-9-24 20:46:34

原來第6座F係唔同其他座wor. 佢多o左隻窗o家.
作者: gp    時間: 2003-9-24 21:05:14

係喎 你咁好眼o既! 點解第六座會多隻窗?
作者: saga    時間: 2003-9-25 00:24:12

[quote:a39ed6b4fd="lamlam"]原來第6座F係唔同其他座wor. 佢多o左隻窗o家.[/quote]

唔止 6F 仲有 3G 同 1C 高層 ~
作者: saga    時間: 2003-9-25 00:26:12

[quote:f137910165="gp"]係喎 你咁好眼o既! 點解第六座會多隻窗?[/quote]

有部份單位會多隻窗 等主人房單位有另一邊更開揚景不用望酒店

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2