藍澄灣業主社群

標題: 小巴上面居然有好多蟑螂 就是小強阿 [打印本頁]

作者: 小恐龍    時間: 2005-7-12 23:58:48     標題: 小巴上面居然有好多蟑螂 就是小強阿

:em01:

88G 到處爬來爬去

我好怕 :em10:  :em13:

這個我們要做甚麼呢

衛生也太差了
作者: 肥度    時間: 2005-7-13 00:36:01

甚麼...乜做不了...有需要時...咪大聲叫吾好...囉~~ 跟住就:em20:
作者: CJ    時間: 2005-7-13 09:54:48

車長響車上吃飯!!!
作者: Kiliyan    時間: 2005-7-13 10:04:56

我有個鄰居都遇見過 係舊車 88F!!!! 佢即刻落車呀!...個司機仲要話 舊車係咁架喇! 無法啦! 離晒譜... :sweat:
作者: P女    時間: 2005-7-13 10:31:09

:em07:
作者: milk    時間: 2005-7-13 11:13:59

除左o係小巴之外,有時o係巴士都會見到,
所以我由細到大都怕坐近窗口位o既呢! ops:
作者: Tomato    時間: 2005-7-13 11:49:36

係小強 定係小小強  如果係小小強 我會選擇踩死佢...... :zdevil:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-7-13 11:54:59

係咪真係好多呀?   
好驚呀.....

以前曾經答過一架小巴.. 係勁多小強.

我坐在單丁位的第二個位.

小巴頂 ( 司機上) ---- 有3-4 隻細小強正在爬行 <----- 驚嚇指數 : 50%
望到地下  窗口邊 --- - 又有幾隻細小強正在爬行.<-------驚嚇指數 :  80%
直望 --- 有手指公咁大既小強正在爬行. <------------- 驚嚇指數 : 100%

入左錢都即走!
作者: Sure Win    時間: 2005-7-13 13:09:55

[quote:099a73632d="Tomato"]係小強 定係小小強  如果係小小強 我會選擇踩死佢...... :zdevil:[/quote]

淨係踩死小小強咋 咁小強呢? :?:
作者: Tomato    時間: 2005-7-13 19:50:56

[quote:5906f9896f="Sure Win"][quote:5906f9896f="Tomato"]係小強 定係小小強  如果係小小強 我會選擇踩死佢...... :zdevil:[/quote]

淨係踩死小小強咋 咁小強呢? :?:[/quote]

ar....ar...... :roll: 搵野撥開佢卦 :em07: .......哎吔 唔知呀 :face13:
作者: milk    時間: 2005-7-14 12:45:44

[quote:1e5eaed359="Jess&Burns"]小巴頂 ( 司機上) ---- 有3-4 隻細小強正在爬行 <----- 驚嚇指數 : 50%
望到地下  窗口邊 --- - 又有幾隻細小強正在爬行.<-------驚嚇指數 :  80%
直望 --- 有手指公咁大既小強正在爬行. <------------- 驚嚇指數 : 100%
入左錢都即走![/quote]嘩~俾我都即走呀,最驚就係直望o個 part  :em07:
作者: dick queenie    時間: 2005-7-15 07:04:35

88f 好似乾淨啲...

q.
作者: Tomato    時間: 2005-7-15 09:51:28

[quote:1173c500fb="milk"][quote:1173c500fb="Jess&Burns"]小巴頂 ( 司機上) ---- 有3-4 隻細小強正在爬行 <----- 驚嚇指數 : 50%
入左錢都即走![/quote]嘩~俾我都即走呀,最驚就係直望o個 part  :em07:[/quote]

但係如果架車行緊 好耐先到站 咁點算??
作者: grassman    時間: 2005-7-15 09:58:28

[quote:9758d66e5c="Tomato"][quote:9758d66e5c="milk"][quote:9758d66e5c="Jess&Burns"]小巴頂 ( 司機上) ---- 有3-4 隻細小強正在爬行 <----- 驚嚇指數 : 50%
入左錢都即走![/quote]嘩~俾我都即走呀,最驚就係直望o個 part  :em07:[/quote]

但係如果架車行緊 好耐先到站 咁點算??[/quote]

你問佢俾左車錢未,佢未俾或唔彩你,你就話比司機聽叫佢落車!
作者: 老鼠倫大米    時間: 2005-7-15 17:41:12

系呀!!!我都見到.....小強同蜘蛛 拾足拾開[昆蟲群英會]~~~~~~~~
作者: milk    時間: 2005-7-16 02:08:00

[quote:5d9e633857="Tomato"]但係如果架車行緊 好耐先到站 咁點算??[/quote]閃去第二個位先羅......................再唔係就把心一橫踩死佢.......................但如果佢係強哥的話我都未必夠膽踩佢... :dead:
作者: 積肥    時間: 2005-7-16 02:17:09

[quote:0f345bc08a="milk"][quote:0f345bc08a="Tomato"]但係如果架車行緊 好耐先到站 咁點算??[/quote]閃去第二個位先羅......................再唔係就把心一橫踩死佢.......................但如果佢係強哥的話我都未必夠膽踩佢... :dead:[/quote]
吾該示範一下用腳踩窗邊既一隻小強睇下吖。 :
作者: milk    時間: 2005-7-16 02:28:40

[quote:0ecff77740="積肥"]吾該示範一下用腳踩窗邊既一隻小強睇下吖。 :[/quote] :x  :x  :x  :x  :x
作者: 積肥    時間: 2005-7-16 02:31:10

[quote:06baa7f23f="milk"][quote:06baa7f23f="積肥"]吾該示範一下用腳踩窗邊既一隻小強睇下吖。 :[/quote] :x  :x  :x  :x  :x[/quote]
無錯喇!就好似個公仔咁,用個口X佢啦! :
作者: milk    時間: 2005-7-16 03:07:06

[quote:4c04f96196="積肥"]無錯喇!就好似個公仔咁,用個口X佢啦! :[/quote]用把口崔眠佢.................地 :em18:  :em18:  :em18:

:em05:
作者: simon_lhy    時間: 2005-7-20 23:23:49     標題: Re: 小巴上面居然有好多蟑螂 就是小強阿

[quote:944ef811b5="小恐龍"]:em01:

88G 到處爬來爬去

我好怕 :em10:  :em13:

這個我們要做甚麼呢

衛生也太差了[/quote]

咩車牌????

我有次拍死左隻大烏蠅!
作者: 維也納    時間: 2005-7-26 13:04:55

帶隻拖鞋拍落窗度(棚棚聲果隻) 然後同師機講打蟑螂
作者: milk    時間: 2005-7-27 02:54:54

[quote:c481ef8f49="維也納"]帶隻拖鞋拍落窗度(棚棚聲果隻) 然後同師機講打蟑螂[/quote]仲要係人字拖o個隻先夠型 :

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2