藍澄灣業主社群

標題: 今日暗開心了把 [打印本頁]

作者: 小恐龍    時間: 2005-7-6 22:15:19     標題: 今日暗開心了把

陪朋友去買六合彩

給人查身分證

以為俺還未够18歲

好開心
作者: 肥度    時間: 2005-7-6 22:29:20

.......小妹妹...妳幾多歲呀
作者: Billy    時間: 2005-7-6 22:33:07

佢早過你畢業重叫人小妹妹???? ops:
(佢好似係上年畢業o既)
作者: 小恐龍    時間: 2005-7-6 23:59:55

[quote:af1f4a0937="Billy"]佢早過你畢業重叫人小妹妹???? ops:
(佢好似係上年畢業o既)[/quote]

但是我讀書比較早啊
作者: Billy    時間: 2005-7-7 00:40:03

[quote:5caf4620ff="小恐龍"]但是我讀書比較早啊[/quote]

:dead:
作者: 肥度    時間: 2005-7-7 00:51:46

你吾俾我大過佢架...我大學個cource 4年架.
作者: dracula    時間: 2005-7-7 01:01:41

[quote:f7a0f56d98="肥度"]你吾俾我大過佢架...我大學個cource 4年架.[/quote]

得喇得喇~~ 小恐龍妳順o下佢意... 叫聲肥度哥啦~ :
作者: Tomato    時間: 2005-7-7 09:16:13     標題: Re: 今日暗開心了把

[quote:fcc9fccb28="小恐龍"]陪朋友去買六合彩

給人查身分證

以為俺還未够18歲

好開心[/quote]

嘩...我都好想...... :mrgreen:
作者: bikbark    時間: 2005-7-7 10:19:30

咁o岩都係o尋日 我去見間decoration公司 個老闆問我係咪o岩o岩o係外國讀完書返o黎? 當時我仲諗 我d英文好普通嗟 無可能似外國返o黎 跟住我話唔係呀 我o係香港讀書 做o左幾年o野啦. 然後佢話 你個樣咁細個 唔似做o左幾年o野 我以為你o岩o岩讀完書 跟住我即刻話 多謝你咁講 不過我知你係講笑.

雖然口係咁講 但係又好開心  :

不過我讀大二o個陣試過入戲院睇trainspotting (三級)同去打機都俾人查身份證 haha 可以講足50年呀

女人真係又傻又蠢
作者: vivian    時間: 2005-7-7 10:27:43

哈哈 我沒有呢個體驗
我14歲的時候 已經生到牛高馬大  :cry:
亞媽同我去參加旅行團
已經比人問我做盛行????  :dead:
作者: 小恐龍    時間: 2005-7-7 11:10:35

[quote:6f88ae028f="bikbark"]

不過我讀大二o個陣試過入戲院睇trainspotting (三級)同去打機都俾人查身份證 haha 可以講足50年呀

女人真係又傻又蠢[/quote]

我之前去看kill bill 第一輯的時候
都有給人查過
不過那個時候比依家後生
所以今次仲開心d
作者: gp    時間: 2005-7-7 13:47:52     標題: Re: 今日暗開心了把

[quote:1bdbd67645="Tomato"][quote:1bdbd67645="小恐龍"]陪朋友去買六合彩

給人查身分證

以為俺還未够18歲

好開心[/quote]

嘩...我都好想...... :mrgreen:[/quote]

哈哈 我舊年都o係投注站俾職員查身分證 我起初唔知佢點解要睇 佢話懷疑我唔夠18...... :em05: 佢都傻傻地......我都做o左10年o野啦 ops: 我老頂即時好大聲咁話"佢未夠18......唔係嘛?!" :!: 而我當時只o係識笑 唔知點回應 :
作者: milk    時間: 2005-7-7 14:14:56

17歲時曾被人誤會係23歲 :em06: .....................我呢世都會記得佢 :evil:

22/3歲去 Planet Hollywood 食飯 order 杯酒精飲品,個侍應竟然問我夠唔夠18歲(我開心左好耐) : ,唔怪得間野後o黎接埋 :em05: !
作者: grassman    時間: 2005-7-7 14:47:06

依家D服務業從業員既服務真係好!
作者: bikbark    時間: 2005-7-7 14:48:30

[quote:dc2a8a04b1="milk"]17歲時曾被人誤會係23歲 :em06: .....................我呢世都會記得佢 :evil:

22/3歲去 Planet Hollywood 食飯 order 杯酒精飲品,個侍應竟然問我夠唔夠18歲(我開心左好耐) : ,唔怪得間野後o黎接埋 :em05: ![/quote]
喂喂 我都試過去繽紛好來塢俾人問夠18歲未呀

中一入學o個陣試過有一個中五師姐問我係咪升中四   :em01:
升大二o個年暑假同爸媽去泰國玩 d團友問我係咪等緊中五放榜  :
即係話我個樣o係8年之間 只係...大......o左.一..年....咋...... (奇幻潮)

跟住做o野之後就急速老化.......  :em01:
作者: stephenyeong    時間: 2005-7-7 16:42:34

[quote:6cb73ac037="bikbark"]
跟住做o野之後就急速老化.......  :em01:[/quote]

我仲老化得快 :dead:
做o左幾年電腦就...... :em06:

如果我唔講估唔估到我幾歲 ?
作者: J and P    時間: 2005-7-7 16:56:25

我13歲己經~ 5呎1 (依家5呎6),當時成日比人估我是18、19歲。  :x

反而依家3X,生o左兩件人仔,卻時常比人以為我2X,問我有冇男朋友。 :
作者: grassman    時間: 2005-7-7 17:15:09

我已經無把"青春"兩個字放係字典度! :em05:
作者: bikbark    時間: 2005-7-7 17:59:01

[quote:900e291202="stephenyeong"][quote:900e291202="bikbark"]
跟住做o野之後就急速老化.......  :em01:[/quote]

如果我唔講估唔估到我幾歲 ?[/quote]
算啦 史提芬 男仔唔係靠o黎d o既
o個日去造衫 o個度個女仔夠話hxxxx好似大我好多 估佢似係30+ 啦 (h君當時已離開現場)
作者: Sure Win    時間: 2005-7-7 22:05:15

[quote:05700a1b26="grassman"]我已經無把"青春"兩個字放係字典度! :em05:[/quote]

你今本都無青春本錢. :
作者: Sure Win    時間: 2005-7-7 22:10:30

[quote:ac642fa387="bikbark"][quote:ac642fa387="stephenyeong"][quote:ac642fa387="bikbark"]

如果我唔講估唔估到我幾歲 ?[/quote]
算啦 史提芬 男仔唔係靠o黎d o既
o個日去造衫 o個度個女仔夠話hxxxx好似大我好多 估佢似係30+ 啦 (h君當時已離開現場)[/quote]

我同你0既情況差不多,成日都聽到0的人問我你男朋友大你幾多歲? ops:
記得有日我去試婚紗時0的人話我個樣好0靚妹 適合著0的公主型婚紗. 但我唔係咁鍾意公主型婚紗.
作者: dracula    時間: 2005-7-7 22:40:12

[quote:0158ae0d4c="Sure Win"][quote:0158ae0d4c="grassman"]我已經無把"青春"兩個字放係字典度! :em05:[/quote]

你今本都無青春本錢. :[/quote]

佢有o架~ 不過年青時大洗o左 d 咋~ :
作者: milk    時間: 2005-7-8 02:11:16

[quote:e88fdac307="grassman"]我已經無把"青春"兩個字放係字典度! :em05:[/quote]最衰間 P.H. 餐廳接左,如果唔係佢就可以幫你重拾"青春"o既氣息,令你神采飛揚! 8)

侍應︰小弟弟,自己一個?係咪同你屋企人走散左呢?依家o係邊間幼稚園讀書?記唔記得屋企電話號碼?住o係邊頭?................?...........?......? :face13:
作者: milk    時間: 2005-7-8 02:39:29

[quote:c8f348a875="bikbark"]喂喂 我都試過去繽紛好來塢俾人問夠18歲未呀[/quote]要服務業興旺真係要付出好大代價 : [quote:c8f348a875="bikbark"]中一入學o個陣試過有一個中五師姐問我係咪升中四   :em01:
升大二o個年暑假同爸媽去泰國玩 d團友問我係咪等緊中五放榜  :
即係話我個樣o係8年之間 只係...大......o左.一..年....咋...... (奇幻潮)
跟住做o野之後就急速老化.......  :em01:[/quote]我讀書時就成鬼日都俾人估大二至三歲,但做o野2年之後就反而掉轉俾人估番細,早一年曾俾人誤會我得o個23歲~ :em09: [quote:c8f348a875="J&"]我13歲己經~ 5呎1 (依家5呎6)[/quote]妳就好啦,高多5寸,我中三到依家個高度都好似未有郁過~ :em01:
作者: grassman    時間: 2005-7-8 07:54:10

[quote:ea640a1398="milk"] P.H. 餐廳[/quote]

咩黎架? :?:
作者: bikbark    時間: 2005-7-8 09:30:46

[quote:548a444885="grassman"][quote:548a444885="milk"] P.H. 餐廳[/quote]

咩黎架? :?:[/quote]
Planet Hollywood 繽紛好來塢
作者: CJ    時間: 2005-7-8 09:33:54

[quote:92cad14dde="grassman"][quote:92cad14dde="milk"] P.H. 餐廳[/quote]

咩黎架? :?:[/quote]
[quote:92cad14dde="bikbark"]喂喂 我都試過去[glow=red]繽紛好來塢[/glow]俾人問夠18歲未呀 [/quote]
:detective
作者: Tomato    時間: 2005-7-8 09:59:09

暑假又到...大家去葵涌廣場 如果個樣生得後生 d小妹妹同小弟弟會問你:"買唔買舊書??"
作者: bikbark    時間: 2005-7-8 10:14:58

[quote:87ed4f0c8f="Tomato"]暑假又到...大家去葵涌廣場 如果個樣生得後生 d小妹妹同小弟弟會問你:"買唔買舊書??"[/quote]
會唔會因為似學生家長呀?
作者: Tomato    時間: 2005-7-8 10:54:58

[quote:dd57ede1df="bikbark"][quote:dd57ede1df="Tomato"]暑假又到...大家去葵涌廣場 如果個樣生得後生 d小妹妹同小弟弟會問你:"買唔買舊書??"[/quote]
會唔會因為似學生家長呀?[/quote]

唔會化........ :em07:
作者: CJ    時間: 2005-7-8 11:04:26

呢暑期工d好好搵架

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2