藍澄灣業主社群

標題: 大家有冇興趣攪七月的創版版聚 [打印本頁]

作者: wychan    時間: 2005-6-17 10:59:48     標題: 大家有冇興趣攪七月的創版版聚

記得兩年前的七月十六日(如有錯誤請更正)是本網的大喜日子 不如大家出來攪攪佢 :em12:  可惜我沒有時間 唔知邊位有時間攪七月的創版版聚呢...  :em11:
作者: Billy    時間: 2005-6-17 11:13:53

應該係7月16日先啱.
http://rcrest.bzone.com.hk/statistics.php

兩周年喎剛好係星期六. :yeah:
作者: Ice    時間: 2005-6-17 11:15:20

我有興趣參加~
至於攪......... 如果幸運既 我七月會返新工..... 而新工都會幾忙... 仲可能好快要出 trip 所以我怕我都無時間  h:
但如果有時間既 要我幫下手都絕對無問題  :wink:
作者: H and H    時間: 2005-6-17 11:16:22

有興趣有興趣!!!!!!!!!!!!!!!!! 16/7 好0Y 好0Y
作者: grassman    時間: 2005-6-17 11:27:36

我會齡未夠一年喎! ops:
作者: Billy    時間: 2005-6-17 11:33:43

原來我係上年7月16日註冊o既.
果日剛好會齡一年.. :mrgreen:
作者: stephenyeong    時間: 2005-6-17 12:04:49

支持. :em11:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-6-17 13:33:52

我都會去.
作者: Ice    時間: 2005-6-17 13:43:41

其實大家想點攪?

有無可能攪到遊船河呢?  ops:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-6-17 13:45:31

又好喎..(好彩我識游水)
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-6-17 13:51:20

上年攪過乜黎呀? :?: 吾係好記得添! :em18:
作者: grassman    時間: 2005-6-17 13:56:11

可唔可以book泳池開Party架?
作者: bikbark    時間: 2005-6-17 14:08:47

[quote:199ca668a0="Jeffrey & Shirley"]上年攪過乜黎呀? :?: 吾係好記得添! :em18:[/quote]
上年係無搞o既
作者: Ice    時間: 2005-6-17 14:09:32

[quote:96695b4b5c="Jess&Burns"]又好喎..(好彩我識游水)[/quote]

唔識游水都可以遊船河既~
再唔係 即時係果度教游水咪得囉  :zdevil:  :
作者: Ice    時間: 2005-6-17 14:18:51

[quote:6efc919178="grassman"]可唔可以book泳池開Party架?[/quote]

我怕......... 有人會高空擲物喎............  :poor:
作者: CJ    時間: 2005-6-17 14:19:44

[quote:5931bfecb1="grassman"]可唔可以book泳池開Party架?[/quote]
book 迪士尼開Party! :yeah:
作者: Ice    時間: 2005-6-17 14:23:11

我舊公司真係諗住係十月請晒全公司既人去 disney 玩兩日一夜呀...
可惜 我已經走左 無機會 lu.....
作者: H and H    時間: 2005-6-17 14:26:36

[quote:4b119f1bee="Ice"][quote:4b119f1bee="Jess&Burns"]又好喎..(好彩我識游水)[/quote]

再唔係 即時係果度教游水咪得囉  :zdevil:  :[/quote]都好喎~不過好多野要預 人數啦 天氣啦.......天氣已經好難預了 要攪就要煩少少
作者: hales    時間: 2005-6-17 14:54:25

[quote:d78ca29b2c="Ice"][quote:d78ca29b2c="Jess&Burns"]又好喎..(好彩我識游水)[/quote]

再唔係 即時係果度教游水咪得囉  :zdevil:  :[/quote]

黃埔號... :nowords:
全天候的........ :nowords:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-6-17 15:05:18

不如去食自助餐.........
作者: FireFire    時間: 2005-6-17 15:10:07

卡拉ok...........BBQ...................自助餐...........遊船河....... :em04:
作者: H and H    時間: 2005-6-17 21:31:13

[quote:3aa2b660e1="Mr. & Mrs. FireFire"]卡拉ok...........BBQ...................自助餐...........遊船河....... :em04:[/quote]你想一日一次過玩晒呀 :
作者: Ice    時間: 2005-6-17 23:44:18

我只係諗 要搵一樣活動係可以容納到晒咁多人 都真係唔容易呢~
其實好似四月咁去唱 k 都好開心既~

一係就黎個運動日 用盡晒 rc d 設施 :
作者: bikbark    時間: 2005-6-18 10:32:19

[quote:d3aac33962="Ice"]一係就黎個運動日 用盡晒 rc d 設施 :[/quote]
咁好易咋喎
作者: Ice    時間: 2005-6-18 11:49:25

err......... 哈哈 h:
作者: abo and keung    時間: 2005-6-18 15:55:15

舊年16/7打八號風球,如果今年要攪都要望天打掛!
作者: FireFire    時間: 2005-6-18 16:05:03

[quote:53a162bb30="H&H"][quote:53a162bb30="Mr. & Mrs. FireFire"]卡拉ok...........BBQ...................自助餐...........遊船河....... :em04:[/quote]你想一日一次過玩晒呀 :[/quote]
都好喎~~~ :em04:
作者: Tomato    時間: 2005-6-21 18:49:26

咁今年即係玩乜???我想食野喎...... :em04:
作者: bikbark    時間: 2005-6-22 10:54:39

唔好意思 呢幾日唔舒服 "人"咳未癒 遲o左出post......

o個日o係大家樂見到robert 佢話不如就攪遊船河喎 安排隻船o係青衣碼頭出發 再去大嶼山

日期: 8月頭o既星期日
時間: 日光白白
出發地點: 青衣碼頭
行情: 他兜你去迪士尼
作者: Ice    時間: 2005-6-22 11:04:00

船河好呀 HALES 太你已經幫我地 BOOK 好???  
作者: bikbark    時間: 2005-6-22 11:24:10

小冰冰 首先係無hales太呢個傢伙的.
另外 未confirm大家係咪有興趣又點book呢?
而且今次係book出面o既公司 就算邊個係搞手都好啦 confirm到就唔可以輕易話放飛機
作者: Ice    時間: 2005-6-22 16:14:45

小bikbark (定小 bark bark 好? 其實我地係咪應該係投票區開條 thread 拎下民意呢?

如果真係搞 你係咪可以幫到大家 book 呢?

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2