藍澄灣業主社群

標題: 去泳池有無第二個途徑 [打印本頁]

作者: Tomato    時間: 2005-6-11 12:51:03     標題: 去泳池有無第二個途徑

除左搭落lift落3樓之外 仲有無其他方法???
作者: gp    時間: 2005-6-11 14:14:30

你要合法或非法? : 因為我成日見d救生員用非法途徑出入泳池.
作者: Jess and Burns    時間: 2005-6-11 17:42:58

我今日都係用非法的途徑入泳池..... :
作者: H and H    時間: 2005-6-11 18:31:21

[quote:5957536949="Jess&Burns"]我今日都係用非法的途徑入泳池..... :[/quote]你今日做乜著住t-shirt 落水咁"side"呀 :em12:
作者: grassman    時間: 2005-6-11 18:39:53

[quote:554372b62d="H&H"][quote:554372b62d="Jess&Burns"]我今日都係用非法的途徑入泳池..... :[/quote]你今日做乜著住t-shirt 落水咁"side"呀 :em12:[/quote]

你有去咩?唔見你既!

p.s. 強烈反對泳池內,著咁多布既衫! :twisted:
作者: H and H    時間: 2005-6-11 18:53:31

[quote:964a68ce2c="grassman"][quote:964a68ce2c="H&H"][quote:964a68ce2c="Jess&Burns"]我今日都係用非法的途徑入泳池..... :[/quote]你今日做乜著住t-shirt 落水咁"side"呀 :em12:[/quote]

你有去咩?唔見你既!

p.s. 強烈反對泳池內,著咁多布既衫! :twisted:[/quote]有呀 1:30 to 4:00 你有去咩 有冇帶澄澄呀???
作者: H and H    時間: 2005-6-11 18:58:11

今日都幾多人去游.....連買飛都排長龍 我下次都係買定d先得....
作者: Tomato    時間: 2005-6-11 19:04:13

我今日朝早都有去 朝早都好多人喎....

有乜非法途徑??講來聽0下.....pm我.. :em12:
因為今日已經遲左落去 去完買飛仲要行返過去5座搭lift 架lift等極都係上去...好激氣... :x

grassman 我隻佬晏晝落左去 見到你同澄澄:em04:
作者: grassman    時間: 2005-6-11 23:35:33

[quote:c098803e32="Tomato"]我今日朝早都有去 朝早都好多人喎....

有乜非法途徑??講來聽0下.....pm我.. :em12:
因為今日已經遲左落去 去完買飛仲要行返過去5座搭lift 架lift等極都係上去...好激氣... :x

grassman 我隻佬晏晝落左去 見到你同澄澄:em04:[/quote]

你地咁奇既!分開去?
作者: Jess and Burns    時間: 2005-6-11 23:48:19

[quote:ac00d893d3="H&H"][quote:ac00d893d3="Jess&Burns"]我今日都係用非法的途徑入泳池..... :[/quote]你今日做乜著住t-shirt 落水咁"side"呀 :em12:[/quote]

Hey 我怕羞丫ma. ops:
作者: Tomato    時間: 2005-6-12 00:50:04

[quote:363e3abbc2="grassman"][quote:363e3abbc2="Tomato"]我今日朝早都有去 朝早都好多人喎....

grassman 我隻佬晏晝落左去 見到你同澄澄:em04:[/quote]

你地咁奇既!分開去?[/quote]

我同d friend去 佢同我老爺去.....無奶由走兩場 攰死.....如果知道可以見到澄澄 攰死都會落0黎.....
作者: grassman    時間: 2005-6-12 01:43:08

[quote:af34fce10b="Tomato"].....如果知道可以見到澄澄 攰死都會落0黎.....[/quote]

hee! hee! 澄澄明午會再顯江湖,佢呀媽要佢陪游水!你黎唔黎?
作者: POON    時間: 2005-6-12 03:52:22

[quote:6263b2a663="H&H"]今日都幾多人去游.....連買飛都排長龍 我下次都係買定d先得....[/quote]

係呀 ! 我在家中睇到  游泳池好熱鬧 !   :em12:
作者: H and H    時間: 2005-6-12 11:58:40

[quote:7dccdb29b2="grassman"][quote:7dccdb29b2="Tomato"].....如果知道可以見到澄澄 攰死都會落0黎.....[/quote]

hee! hee! 澄澄明午會再顯江湖,佢呀媽要佢陪游水!你黎唔黎?[/quote]咁幾點去呀???
作者: Tomato    時間: 2005-6-12 13:29:32

快d帶澄澄落去 記得帶埋兩個西瓜水袖.... :mrgreen:
作者: grassman    時間: 2005-6-12 16:56:28

[quote:b3ef453fc7="Tomato"]快d帶澄澄落去 記得帶埋兩個西瓜水袖.... :mrgreen:[/quote]

落左,仲返埋黎添!
作者: Tomato    時間: 2005-6-12 19:58:13

我臨時唔去得...... :em01:
作者: Eddy Lam    時間: 2005-6-12 20:18:51     標題: Re: 去泳池有無第二個途徑

[quote:9fd258ec6d="Tomato"]除左搭落lift落3樓之外 仲有無其他方法???[/quote]

打開窗跳落去... :
作者: Eddy Lam    時間: 2005-6-12 20:22:54

[quote:b1a341ed50="grassman"][quote:b1a341ed50="Tomato"]快d帶澄澄落去 記得帶埋兩個西瓜水袖.... :mrgreen:[/quote]

落左,仲返埋黎添![/quote]

唔該晒澄澄借個水泡俾軒軒呀!!!
作者: hales    時間: 2005-6-12 20:29:30

今天都見到好多人游水.....
我都好想去游水 :em01: ....希望個病快o的斷尾..... :em01:
作者: diedsee    時間: 2005-6-12 21:53:38

我都想去............
希望我隻佬ge斷尾指快好...................... :em01:
作者: J and P    時間: 2005-6-12 22:37:16

今日是今年第一次去RC游水,一家玩得好開心! 好有渡假feel!   
游水期間,發現RC真係好多小朋友, 男叫軒軒、女叫晴晴/澄澄,好"橋"啊!
作者: milk    時間: 2005-6-14 02:10:36

[quote:9d4a978f9b="grassman"][quote:9d4a978f9b="Tomato"].....如果知道可以見到澄澄 攰死都會落0黎.....[/quote]hee! hee! 澄澄明午會再顯江湖,佢呀媽要佢陪游水!你黎唔黎?[/quote]錯過左同澄澄一齊去戲水添~ :em01:
作者: RangerX    時間: 2005-6-14 09:25:04

澄澄好靚女~  :em12:
作者: P女    時間: 2005-6-15 13:31:17

[quote:88ba5a161c="Jess&Burns"]我今日都係用非法的途徑入泳池..... :[/quote]

非法????係咪唔使錢架?
作者: grassman    時間: 2005-6-15 20:37:31

[quote:b96db99916="RangerX"]澄澄好靚女~  :em12:[/quote]

靚仔,撩我個女,看拳! :hit:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-6-15 22:33:35

方法仲有:
到每座六樓ABC同H單位,係窗口抓出去就得傢喇! :
作者: gp    時間: 2005-6-16 22:50:27

[quote:698de6bb76="Jeffrey & Shirley"]方法仲有:
到每座六樓ABC同H單位,係窗口抓出去就得傢喇! :[/quote]

都可以o家. 我成日見d救生員都係爬牆出入泳池啦 :
作者: dick queenie    時間: 2005-6-16 23:31:19

記得大家上年收樓入伙時,藍澄特務 Rambler Villager 8)  即而家 G-net
好似曾經幫我地post 過好多好多相片、及資料 ,包括通往酒店的秘密通道、 :em03:
藍澄灣的內部樓梯、印像都好似有提過泳池的秘密行走路線..... :em04:
但舊post 唔知會否已cut ,都搵唔返。~~~ :dead:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2