藍澄灣業主社群

標題: 本人對業委會會議後的感覺~~ [打印本頁]

作者: 加菲 Melody    時間: 2005-6-9 23:36:00     標題: 本人對業委會會議後的感覺~~

昨晚是我和另一半第一次去聽業委會會議聽後感覺非常好 :em11: 在會裡可了解到RC將會有咩新方向發展或新設施....等等還看見一班業委會人員為RC業主&居民增取權益(謝謝他們! :em11: )不過昨晚本人太累所以早走了今晚上網睇返先知他們開會開到十二點(辛苦他們 :face13: )如果有時間將來的會議我都會去聽而且在這裡要同一位RC鄰居講聲Thank You!! h:  因今次開會時間本人不是在大堂看到而是在這位鄰居的簽名看到 :em11: 希望這鄰居下次都會這樣做可幫一d好似我甚少停留在大堂看通告的人....Thanks!! h:
作者: milk    時間: 2005-6-10 01:49:00

hehe~~~唔駛客氣啦! h:

~又有新野喇~
|  |  |
|  |  |
|  |  |
|  |  |
|  |  |
|  |  |
︾  ︾  ︾
作者: Billy    時間: 2005-6-10 08:09:43

唔該晒朱C奶....
有左你個簽名我就唔會唔記得喇.
些些令.
作者: 加菲 Melody    時間: 2005-6-10 09:05:05

[quote:9935eca99f="milk"]hehe~~~唔駛客氣啦! h: [/quote]

要講多謝!!妳應得 :em11:
作者: Tomato    時間: 2005-6-10 09:42:23

朱C奶真係勞心勞力 又要煮飯比Robert食 又要去sit會 又要幫老公手........好老婆 :em11:
作者: Hotcake    時間: 2005-6-10 11:14:19

我都係第一次參加業委會的會議 雖然和當中有些委員已經很熟 但憑良心講 都覺得佢地做得好好 冇時間食飯 捱住眼訓 都仲要出力 盡心盡責地為居民向管理處提出意見 及爭取應有的權益 抵讚 :em11:

除左多謝各業委會委員外 仲要多謝埋佢地的屋企人 因為家人的體諒和支持都好重要 多謝哂~~~~ :yeah:
作者: kk and hiromi    時間: 2005-6-11 00:52:06

I also very appreciate to all the committee member's effort. But I think Gary is leading other's nose for some issues.....Hope he's not just "blowing water" la.....
作者: milk    時間: 2005-6-11 01:25:46

[quote:3da6d2f416="Tomato"]朱C奶真係勞心勞力 又要煮飯比Robert食 又要去sit會 又要幫老公手........好老婆 :em11:[/quote]唔好俾我個樣( :face13: )厄到妳,其實我"笨"唔係妳所講得咁好o架,淨係一個字就足夠用o黎形容我呢個C奶o架喇~ ops:
作者: 加菲 Melody    時間: 2005-6-11 09:54:28

[quote:6f1ad20987="Hotcake"]我都係第一次參加業委會的會議 雖然和當中有些委員已經很熟 但憑良心講 都覺得佢地做得好好 冇時間食飯 捱住眼訓 都仲要出力 盡心盡責地為居民向管理處提出意見 及爭取應有的權益 抵讚 :em11:

除左多謝各業委會委員外 仲要多謝埋佢地的屋企人 因為家人的體諒和支持都好重要 多謝哂~~~~ :yeah:[/quote]

非常認同 :em11: (順便補充我不是業委成員&業委的家人而且我一個都唔識只是發自內心)

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2