藍澄灣業主社群

標題: 係rc返工o既真歎. [打印本頁]

作者: gp    時間: 2005-6-2 16:52:42     標題: 係rc返工o既真歎.

今日見到有位帶黑超o既救生員o係當值時間"恰"眼o訓. :x 當時有五位泳客游水 佢就坐o係沙灘個邊o訓覺 離譜呀. :twisted:  仲有負責清潔空中花園o既兩位嬸嬸經常企/坐傾計唔做o野 或者o係到睇人游水. :dead:  我可以搵邊位投訴?
作者: Pe仔    時間: 2005-6-2 18:43:30

你可以影佢地相 拎去管業處投訴
証據確鑿唔到佢地唔做野啦嘛!
作者: RangerX    時間: 2005-6-3 09:46:18

其實我都覺得班救生員好唔專業 話說我上個星期五晏晝去游水 當時游水既人好少得幾個... 班救生員竟然係度傾電話 傾偈 坐係沙灘椅度無所事事...  :?

有人游緊水佢地唔係應坐係救生員個位上面on duty既咩?!!! 都唔知請佢地返黎做咩既!!!  :x

我經常lunch time係CityU游水 有時真係得我一個游 一落水咋 兩個救生員哥哥就即刻坐返上去救生員個位喇! 咁先係敬業架嘛!!!  :em11:
作者: vivian    時間: 2005-6-3 10:19:59     標題: Re: 係rc返工o既真歎.

[quote:e5b17a62bb="gp"]今日見到有位帶黑超o既救生員o係當值時間"恰"眼o訓. :x 當時有五位泳客游水 佢就坐o係沙灘個邊o訓覺 離譜呀. :twisted:  仲有負責清潔空中花園o既兩位嬸嬸經常企/坐傾計唔做o野 或者o係到睇人游水. :dead:  我可以搵邊位投訴?[/quote]

簡直離乜晒譜
藍澄灣係善堂
奉勸大家自己顧自己!  :x
作者: gp    時間: 2005-6-3 22:47:32

今日有一段時間好精神咁睇住泳池 因為下晝有位好身材 穿三點左泳衣既女子同班小朋友一齊游水 : 佢o地成班救生員即刻圍住傾計 :nowords:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-6-4 09:42:32

我想問下...有無人知道每幾多米泳池就要有一定數目的救生員?

我記憶中係..

? 米 X 50米 = 三個救生員.

請問 ?  係幾多呢 ?

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2