藍澄灣業主社群

標題: 新會員" 再世舒米高" [打印本頁]

作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-26 12:18:05     標題: 新會員" 再世舒米高"

嘩 ....個名好掂.

歡迎你呀!    

講兩句丫?!

我想改過個名: 再世羅文
作者: vivian    時間: 2005-5-26 12:25:03

我就鍾意 梅艷芳 了

再世舒米高 您踢波     ??
作者: Eddy Lam    時間: 2005-5-26 12:27:55

[quote:b2ae8199b6="vivian"]我就鍾意 梅艷芳 了

再世舒米高 您踢波     ??[/quote]

係就好囉 我地隊波有希望囉~  :face13:

領隊 快d邀請人加入我地隊波la~
作者: dracula    時間: 2005-5-26 22:18:55

[quote:b0392df834="Eddy Lam"][quote:b0392df834="vivian"]我就鍾意 梅艷芳 了

領隊 快d邀請人加入我地隊波la~[/quote]

eddy... 你係再世高巴拿 :mrgreen:
作者: abo and keung    時間: 2005-5-26 23:11:15

[quote:016c5ddfa2="dracula"][quote:016c5ddfa2="Eddy Lam"][quote:016c5ddfa2="vivian"]我就鍾意 梅艷芳 了

領隊 快d邀請人加入我地隊波la~[/quote]

eddy... 你係再世高巴拿 :mrgreen:[/quote]

高巴拿好似係以前利物浦個龍門,之後仲好似話打假波添! :?:
作者: milk    時間: 2005-5-27 02:52:59

歡迎您呀~再世舒米高~

曾經好欣賞舒米高呢位門將,不過後o黎變卦投向簡尼(到依家都係)!

但其實我係意大利隊 fan 屎~  :em04:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2