藍澄灣業主社群

標題: 貓貓仔&貓貓女 很久不見 [打印本頁]

作者: wychan    時間: 2005-5-25 21:36:53     標題: 貓貓仔&貓貓女 很久不見

貓貓仔&貓貓女 很久不見
作者: diedsee    時間: 2005-5-25 21:49:54     標題: Re: 貓貓仔&貓貓女 好需冇見

[quote:ff46e1419d="wychan"]貓貓仔&貓貓女 好需冇見[/quote]
做乜話人"好需" :

貓貓仔&貓貓女
long time no see~~仲以為你都搬咗 :zdevil:
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2005-5-25 21:53:20

喵~
呢排終於搞o店d 蘇州屎 兼見到呢輪咁熱鬧 梗係要出o下聲啦!!
作者: FireFire    時間: 2005-5-25 22:10:05

嘩你地失蹤左成年...去左邊呀..
搬左入黎未呀..... :?:
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2005-5-25 22:24:01

喵~
入o左伙差唔多兩個月....
作者: H and H    時間: 2005-5-25 22:26:13

long time no see welcome back
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-25 22:45:46

Hello呀..... ops: 第一次見面.
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-5-25 22:52:57

[quote:a091b1930f="貓貓仔&貓貓女"]喵~
呢排終於搞o店d 蘇州屎 兼見到呢輪咁熱鬧 梗係要出o下聲啦!![/quote]
幾時可以上你地屋企 ops: ,睇下你部 LCD TV 呀? :?:
作者: Tomato    時間: 2005-5-26 07:20:34

我見過你地好多次喇......大家都係第5座....
不過你地唔識我 :cry:
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2005-5-26 19:55:15

[quote:c5f67f963f="Tomato"]我見過你地好多次喇......大家都係第5座....
不過你地唔識我 :cry:[/quote]
喵~
嘿嘿嘿嘿....咁得閑一定要打搞o下你o拿!!
作者: Tomato    時間: 2005-5-26 19:57:48

[quote:e9cadf7d56="貓貓仔&貓貓女"][quote:e9cadf7d56="Tomato"]我見過你地好多次喇......大家都係第5座....
不過你地唔識我 :cry:[/quote]
喵~
嘿嘿嘿嘿....咁得閑一定要幫忙o下你屋企o拿!![/quote]

...唔該晒 :zdevil:
作者: grassman    時間: 2005-5-27 01:01:12

Hello!

你我唔相識,希望有機會認識你啦!
見你喵~ 喵~ 聲,令我諗起蝙蝠俠裡面既貓女!
作者: dracula    時間: 2005-5-27 01:47:37

[quote:5529b8d89a="grassman"]Hello!

見你喵~ 喵~ 聲,令我諗起蝙蝠俠裡面既貓女![/quote]

草生o係度聊女仔呀? :em05:
作者: grassman    時間: 2005-5-27 02:00:09

[quote:76527ffd74="dracula"][quote:76527ffd74="grassman"]Hello!

見你喵~ 喵~ 聲,令我諗起蝙蝠俠裡面既貓女![/quote]

草生o係度聊女仔呀? :em05:[/quote]

多嘴,一個牌!
作者: milk    時間: 2005-5-27 02:02:16

hi~hi~

曾經與你(男貓)見過面o架喇~
但...你唔知我地乜水... :poor:
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2005-5-27 19:55:23

[quote:cc4120ffa3="milk"]hi~hi~

但...你唔知我地乜水... :poor:[/quote]
喵~
真係?!  o下次見面一定要擁抱相認先得.... :face13:
作者: milk    時間: 2005-5-28 00:30:12

[quote:68ca98a85e="貓貓仔&貓貓女"]喵~
真係?!  o下次見面一定要擁抱相認先得.... :face13:[/quote] :shock: o下~~咁激~~ ops:
作者: bikbark    時間: 2005-5-28 00:35:34

貓貓女整o野食好叻呢!
我住你o地樓下咖 可唔可以第日幫我o地包伙食?!  :face13:
作者: FireFire    時間: 2005-5-28 07:31:51

[quote:ed64ffc801="貓貓仔&貓貓女"][quote:ed64ffc801="milk"]hi~hi~

但...你唔知我地乜水... :poor:[/quote]
喵~
真係?!  o下次見面一定要擁抱相認先得.... :face13:[/quote]
:nowords:  ... 人地仲係新婚期...小心小心
作者: grassman    時間: 2005-5-28 09:46:45

[quote:8e978d333b="bikbark"]貓貓女整o野食好叻呢!
我住你o地樓下咖 可唔可以第日幫我o地包伙食?!  :face13:[/quote]

咁快諗定做冇飯夫"淒",有人肯過你架拿? :x
作者: bikbark    時間: 2005-5-28 10:05:26

[quote:9607d44a41="grassman"][quote:9607d44a41="bikbark"]貓貓女整o野食好叻呢!
我住你o地樓下咖 可唔可以第日幫我o地包伙食?!  :face13:[/quote]

咁快諗定做冇飯夫"淒",有人肯過你架拿? :x[/quote]
我o既長遠目的係希望每個人得以發揮自己o既專長
食好味o既o野係我o既強項 我會全力以付 做到最好 請投我神聖一票!  v^_^
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2005-5-29 01:39:32

[quote:5264bee063="bikbark"]貓貓女整o野食好叻呢!
喵~
唔係o番 你o地好似住貓貓樓上喎 至於包伙食呢家o野... 落o黎一切o也咪仲開心......:zdevil:
p.s. 仲有呀 樓上邊鬼個朝朝十一點幾係到拉枱櫈呀 ge ge 聲好嘈呀 輕手d 得唔得o者 最多貓貓求o下你oY.....錫錫oY :em14:
作者: bikbark    時間: 2005-5-30 09:52:11

[quote:cd84ff1077="貓貓仔&貓貓女"]喵~
唔係o番 你o地好似住貓貓樓上喎 至於包伙食呢家o野... 落o黎一切o也咪仲開心......:zdevil:
p.s. 仲有呀 樓上邊鬼個朝朝十一點幾係到拉枱櫈呀 ge ge 聲好嘈呀 輕手d 得唔得o者 最多貓貓求o下你oY.....錫錫oY :em14:[/quote]
我成日記錯係你o地住樓上tim

拉枱櫈ma 我o地又無乜留意 因為基本上係好少過去 但係我知g室應該搬o左!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2