藍澄灣業主社群

標題: 有冇人可以交換Hello Kitty襟章 [打印本頁]

作者: Hotcake    時間: 2005-5-25 00:39:17     標題: 有冇人可以交換Hello Kitty襟章

我老婆忽然愛上收集Seven果d Hello Kitty襟章 :face13:  請問各鄰居有邊幾款多出? 可以拿出來互相交換嗎?  :em19:

可供交換襟章:
Eqypt
Canada
Francex2
Japan
Jordan
Thailand
South Africa
Yemen.
作者: milk    時間: 2005-5-25 01:44:21

有一個,而且上次都聽過你老婆講過話想要,
遅o的見面攞俾你,仲有就係唔駛交換襟章俾我喇,因為最終個襟章會o係垃圾桶出現。
作者: Hotcake    時間: 2005-5-25 01:51:02

多謝你呀milk milk!  你可以先開估是什麼國家嗎?  MAY MAY 字
作者: milk    時間: 2005-5-25 01:55:27

唔好客氣~
剛剛拆左,燈~燈~燈燈~~France~ :detective
作者: Hotcake    時間: 2005-5-25 02:03:59

好極啦!我冇France呀!milk milk 我突然間好掛住你 :em04: 我地幾時可以見面啫?  MAY
作者: milk    時間: 2005-5-25 02:07:52

睇o下,人被物質吸引就會變得好主動~ :em05:  [quote:e37a80523f="Hotcake"]我突然間好掛住你 :em04: 我地幾時可以見面啫?  MAY[/quote]平時又唔聽見妳咁講~ :hit:
作者: Hotcake    時間: 2005-5-25 02:12:35

No la! 我平時都好掛住你嫁不過今日特別掛之麻..... :
作者: Sure Win    時間: 2005-5-25 13:52:49

[quote:7064e285b8="Hotcake"]No la! 我平時都好掛住你不過今日特別掛之麻..... :[/quote]

你地兩個都已經0左人架啦 做咩仲話要"嫁"? :?:
作者: Sure Win    時間: 2005-5-25 13:56:40

[quote:43cd94b91d="Hotcake"]milk milk 我突然間好掛住你 :em04: 我地幾時可以見面啫?  MAY[/quote]

你地唔係每星期六都有約埋做手部運動咩? 仲要見面!
係呀 近排大家好似少0左約出黎聚會.
作者: Hotcake    時間: 2005-5-25 15:28:30

[quote:49f6d238c0="Sure Win"][quote:49f6d238c0="Hotcake"]milk milk 我突然間好掛住你 :em04: 我地幾時可以見面啫?  MAY[/quote]

你地唔係每星期六都有約埋做手部運動咩? 仲要見面!
係呀 近排大家好似少0左約出黎聚會.[/quote]

你有冇興趣一齊做手部運動啫?就算唔落場做都歡迎觀戰啊!
作者: Sure Win    時間: 2005-5-25 17:28:55

[quote="Hotcake]你有冇興趣一齊做手部運動啫?就算唔落場做都歡迎觀戰啊![/quote]

我唔想做魚腩呀! :em05:
作者: H and H    時間: 2005-5-25 17:40:38

如果有既話第一個留比你下呀may
作者: H and H    時間: 2005-5-25 17:49:13

剛剛知道有個日本 你有冇?
作者: Hotcake    時間: 2005-5-25 22:41:27

[quote:2e1521ecac="H&H"]如果有既話第一個留比你下呀may[/quote]

多謝你呀 H&H我好感動...... :face13:

日本我已經有了不過你多了什麼出來的話都可以和我換啊因為我亦幫近朋友留意....謝謝!
作者: Hotcake    時間: 2005-5-25 22:45:03

[quote:130ee7dc22="Sure Win"][quote="Hotcake]你有冇興趣一齊做手部運動啫?就算唔落場做都歡迎觀戰啊![/quote]

我唔想做魚腩呀! :em05:[/quote]

只是觀戰的話不會出事的呀.... :
作者: H and H    時間: 2005-5-25 22:52:42

[quote:44f4b3e347="Hotcake"][quote:44f4b3e347="H&H"]如果有既話第一個留比你下呀may[/quote]

日本我已經有了不過你多了什麼出來的話都可以和我換啊因為我亦幫近朋友留意....謝謝![/quote]

唔駛換架 有就比你啦!

(細細聲講 我細佬唔知有乜方法可以(合法地)攞到的 佢話遲小小就有喎...不過唔好太開心住 費事到時冇就失望啦!)
作者: Hotcake    時間: 2005-5-25 22:58:35

[quote:b42ef62dc3="H&H"][quote:b42ef62dc3="Hotcake"][quote:b42ef62dc3="H&H"]如果有既話第一個留比你下呀may[/quote]

日本我已經有了不過你多了什麼出來的話都可以和我換啊因為我亦幫近朋友留意....謝謝![/quote]

唔駛換架 有就比你啦!

(細細聲講 我細佬唔知有乜方法可以(合法地)攞到的 佢話遲小小就有喎...不過唔好太開心住 費事到時冇就失望啦!)[/quote]

攞到咁係咪唔使錢呀???
作者: H and H    時間: 2005-5-25 23:45:04

[quote:f2a843f6b3="Hotcake"][quote:f2a843f6b3="H&H"][quote:f2a843f6b3="Hotcake"][quote:f2a843f6b3="H&H"]如果有既話第一個留比你下呀may[/quote]

唔駛換架 有就比你啦!

(細細聲講 我細佬唔知有乜方法可以(合法地)攞到的 佢話遲小小就有喎...不過唔好太開心住 費事到時冇就失望啦!)[/quote]

攞到咁係咪唔使錢呀???[/quote]係呀 上次d 磁石 咩特別版都係攞的
作者: Hotcake    時間: 2005-5-25 23:55:38

:face13:
作者: Hotcake    時間: 2005-5-25 23:59:25

除了milk milk 之外 多了一個人我好掛住嘅tim.... :
作者: H and H    時間: 2005-5-26 00:10:57

[quote:2f2326bd03="Hotcake"]除了milk milk 之外 多了一個人我好掛住嘅tim.... :[/quote] :nowords:  :nowords: 唔好抱大期望喇 唔係成日攞到 不過已單聲過佢叫佢攞lor
作者: Hotcake    時間: 2005-5-26 00:18:15

點都好啦...總之好多謝你....
作者: Pe仔    時間: 2005-5-29 00:42:33

我最近都係剛剛收集kitty襟章 儲咗3日 11個竟然有5個相同
可供交換襟章有: Indonesia x 2 Canada x2  Hong Kong
Eqypt USA Yemen 我都無呀 :em04:
好希望好希望可以同你交換 :face13:
作者: Hotcake    時間: 2005-5-29 17:13:50

請check PM!
作者: Hotcake    時間: 2005-5-31 01:23:12

現時可供交換襟章:
Canadax2
Egypt
England
France
South Africa
Japanx2
Italy
Norway
Thailandx2
Indonesiax2
Hong Kongx2.
作者: Pe仔    時間: 2005-5-31 01:44:44

Hotcake:

我好想要Jordan 同Thailand呀
係呀我多咗個Macau你係咪要呀 我留咗俾你啦~
作者: Hotcake    時間: 2005-5-31 01:56:46

Pe仔
大家好姊妹冇問題一定留比你! 除了Jordan 同 Thailand 仲有冇其他睇啱留埋比你呀? 係呀!我冇Macau呀! 非常感謝你..... :face13:
作者: POON    時間: 2005-5-31 12:32:33

咁大家有無換"mcmug" 我仲欠兩個 ! :mrgreen:  :mrgreen:
作者: Hotcake    時間: 2005-6-1 00:36:26

唔好意思我冇儲mcmug....
作者: Hotcake    時間: 2005-6-2 01:48:51

我現在只剩South Korea 仲未有而Pe仔好似就剩Mexico &  Brazil 未有請各友好鄰居幫忙幫忙!有多的話和我們交換....謝謝! ops:
作者: Pe仔    時間: 2005-6-2 17:18:21

Hotcake:

唔該晒你呀 你已經幫我搵咗好多 真係唔知講咩好呀  
Mexico我今日有啦~
剩番 Brazil Taiwan & Singapore未有呀
South Korea 我搵咗朋友搵 今晚覆你有無  
作者: Hotcake    時間: 2005-6-2 23:18:56

唔該晒! 依...你搵到Switzerland 嗱!? 如果唔趕的話Taiwan包係我身上星期三有貨!
作者: Pe仔    時間: 2005-6-3 00:35:25

Hotcake:

剛剛俾我抽到South Korea
想幾時要呀 :em04:
作者: grassman    時間: 2005-6-3 21:03:00

[quote:bfc1935b4e="e仔"]Hotcake:

唔該晒你呀 你已經幫我搵咗好多 真係唔知講咩好呀  
Mexico我今日有啦~
剩番 Brazil Taiwan & Singapore未有呀
South Korea 我搵咗朋友搵 今晚覆你有無  [/quote]

I've just got a Brazil from 7-11 tonight.  Do you want it?
作者: J and P    時間: 2005-6-3 22:45:28

Pe仔,
我有2個Taiwan! Please check pm
作者: loklok    時間: 2005-6-5 00:08:23

各位好隣居.....

唔知妳地有沒有 New Zealand 同埋 Switzerland 的 Hello Kitty襟章呢?
我有以下的可以同妳們交換....
Egypt x 2
England x 2
Jordan
Thailand
India
Taiwan
Hong Kong

Thank you 各位...
LokLok 字
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2005-6-5 02:36:19

[quote:3fb0fc6e61="loklok"]各位好隣居.....

唔知妳地有沒有 New Zealand 同埋 Switzerland 的 Hello Kitty襟章呢?
我有以下的可以同妳們交換....
Egypt x 2
England x 2
Jordan
Thailand
India
Taiwan
Hong Kong

Thank you 各位...
LokLok 字[/quote]
喵~
貓貓想要你個 Thailand & Taiwan 得唔得o者?? 好啦.....求o下你oY!! :em14:
貓貓有下面o既同你交換.....
England x 2
Belgium x 2
Canada x 2
Indonesia x 2
Eqypt x 2
China x 2
Japan x 2
Jordan x2
Australia x 2
Hong Kong x 2
France
Germany
作者: loklok    時間: 2005-6-5 23:15:14

貓貓
好啦! 我 Thailand & Taiwan 同妳玩 Belgium and China.
Please email your mobile to me....at  szelok@hotmail.com
妳有沒有朋友有New Zealand  Switzerland  ?

LokLok
作者: Hotcake    時間: 2005-6-8 15:49:39

[quote:43410b7821="grassman"]

I've just got a Brazil from 7-11 tonight.  Do you want it?[/quote]

Grassman

我剛剛幫朋友找Brazil你可否和我交換呢?

最新可供交換襟章:
France
Taiwan
Hong Kong
England
Egypt
Thailand
China
Japan.
作者: grassman    時間: 2005-6-9 20:52:04

[quote:8080548ccb="Hotcake"][quote:8080548ccb="grassman"]

I've just got a Brazil from 7-11 tonight.  Do you want it?[/quote]

Grassman

我剛剛幫朋友找Brazil你可否和我交換呢?

最新可供交換襟章:
France
Taiwan
Hong Kong
England
Egypt
Thailand
China
Japan.[/quote]

I found it.  Call me anytime!
作者: POON    時間: 2005-6-9 23:30:24

[quote:1024190cf2="Hotcake"]唔好意思我冇儲mcmug....[/quote]

我已經儲齊了 !  :em11:
依家幫緊細妹儲hello kitty !  :em12:
作者: H and H    時間: 2005-6-10 21:08:34

我細佬終於都攞左18個比我 睇下邊個想要:
brazil
mexico
sweden
malaysia
paraguay
chile
belgium
indonesia
sri lanka
thailand
new zealand
yemen
zimbabwe
south korea
the netherlands
china
macau
spain

唔駛換 要就攞去
作者: Pe仔    時間: 2005-6-10 22:27:04

我係Pe仔呀~
係咪真係唔駛換架~  實在太感動啦~  
如果RC有多d人係咁 大家就唔駛儲得咁辛苦啦  :em01:
我代表全香港既人多謝你! 支持你! 錫晒你....... :em04:

我想要chile mexico singapore Macau  sweden同Spain
我知道係貪心咗d不過剩依幾個 我d朋友就齊晒啦 :face13:
唔該你呀 求吓豢oY :em14:
作者: H and H    時間: 2005-6-10 23:57:15

[quote:571ba2a516="e仔"]我係Pe仔呀~
係咪真係唔駛換架~  實在太感動啦~  
如果RC有多d人係咁 大家就唔駛儲得咁辛苦啦  :em01:
我代表全香港既人多謝你! 支持你! 錫晒你....... :em04:

我想要chile mexico singapore Macau  sweden同Spain
我知道係貪心咗d不過剩依幾個 我d朋友就齊晒啦 :face13:
唔該你呀 求吓豢oY :em14:[/quote]ok 冇問題 比晒你都得~~~你鍾意就得喇~~~下次有機會可能你會幫番我呢 : ~~我鍾意SNOOPY架 有機會有佢D野儲架
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2005-6-11 00:11:57

[quote:294c82b95d="H&H"]我細佬終於都攞左18個比我 睇下邊個想要:
brazil
mexico
sweden
malaysia
paraguay
chile
belgium
indonesia
sri lanka
thailand
new zealand
yemen
zimbabwe
south korea
china
macau
spain

唔駛換 要就攞去[/quote]
喵~
Hi H&H 記唔記得貓貓呀 咪係你最好o既朋友o羅.....     
可唔可以留個zimbabwe 俾貓貓呀???  :em14:
作者: Pe仔    時間: 2005-6-11 00:36:28

H&H:

好多謝你呀 真係唔知講咩好
你放心下次換snoopy我拍心口一定撐你十個八個
係咪係OK或者7-11換架

我PM手提俾你 我頭先去完hotcake到換 或者係佢屋企換好唔好呀
因為你有個d 我諗佢可能都0岩用
最後點萛chile china south korea Macau  swedenSpain同paraguay
唔該留俾我oY! :em14:  :em14:  :em14:
作者: Pe仔    時間: 2005-6-11 00:41:38

貓貓仔&貓貓女:

唔好意思呀 唔記得聽日係假期 :em18:
我諗我男友要到星期一先俾到你啦~
等多2日啦貓貓
作者: H and H    時間: 2005-6-11 00:48:29

[quote:1d930e243e="e仔"]H&H:

好多謝你呀 真係唔知講咩好
你放心下次換snoopy我拍心口一定撐你十個八個
係咪係OK或者7-11換架

我PM手提俾你 我頭先去完hotcake到換 或者係佢屋企換好唔好呀
因為你有個d 我諗佢可能都0岩用
最後點萛chile china south korea Macau  swedenSpain同paraguay
唔該留俾我oY! :em14:  :em14:  :em14:[/quote]OK NO PROBLEM 但我未收到你pm 呀 我pm你啦
作者: H and H    時間: 2005-6-11 00:49:00

[quote:a148af0486="貓貓仔&貓貓女"][quote:a148af0486="H&H"]我細佬終於都攞左18個比我 睇下邊個想要:
brazil
mexico
sweden
malaysia
paraguay
chile
belgium
indonesia
sri lanka
thailand
new zealand
yemen
zimbabwe
south korea
china
macau
spain

唔駛換 要就攞去[/quote]
喵~
Hi H&H 記唔記得貓貓呀 咪係你最好o既朋友o羅.....     
可唔可以留個zimbabwe 俾貓貓呀???  :em14:[/quote]OK la please check PM
作者: 貓貓仔 貓貓女    時間: 2005-6-11 01:25:18

[quote:229585b9ee="e仔"]貓貓仔&貓貓女:

唔好意思呀 唔記得聽日係假期 :em18:
我諗我男友要到星期一先俾到你啦~
等多2日啦貓貓 [/quote]
喵~
等得 拜託!! :em14:
作者: Pe仔    時間: 2005-6-11 23:17:47

貓貓仔:

你要個d H&H剛剛俾咗我啦
你依家係咪剩 Spain Sweden Sitzerland Mexico Malaysia Chile Argentina咋
如果係 你唔駛再去7-11啦~  :
我依家已經齊晒 連埋Argentina 星期一 一次過7個俾晒你
你點樣報答我地先~~~      
請餐住家飯食吓得唔得0者 :face13:
作者: hales    時間: 2005-6-23 21:47:22

問一下....乜有個國家係叫 Jordan既咩?約旦???
作者: bikbark    時間: 2005-6-24 10:12:16

[quote:4b7baf3db3="hales"]問一下....乜有個國家係叫 Jordan既咩?約旦???[/quote]
嘩 查地圖啦
作者: grassman    時間: 2005-6-24 13:53:55

[quote:da36884b35="hales"]問一下....乜有個國家係叫 Jordan既咩?約旦???[/quote]

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2