藍澄灣業主社群

標題: 有咩辦法唔會被人比牌? [打印本頁]

作者: grassman    時間: 2005-5-23 18:29:23     標題: 有咩辦法唔會被人比牌?

忽然其想! 集思廣益!

除安份守己外,有咩辦法唔會被人比牌? :em12:
作者: dick queenie    時間: 2005-5-23 18:31:51

唔上呢個網... : "站"腳趾...避沙蟲...
:
q.
作者: diedsee    時間: 2005-5-23 18:58:26

我又想比牌人 草人 不如你比我 :試
作者: Tomato    時間: 2005-5-23 20:09:11

無辦法........... :yeah:
作者: Billy    時間: 2005-5-23 20:17:18

你唔係有個好好o既方法架咩.以前都用過好多次架.

"忘記當睇唔到個警告字眼咪等如冇被警告囉....." :
作者: dracula    時間: 2005-5-23 21:57:15     標題: Re: 有咩辦法唔會被人比牌?

[quote:467cfe1105="grassman"]忽然其想! 集思廣益!

除安份守己外,有咩辦法唔會被人比牌? :em12:[/quote]

求我~ 求我唔比牌你啦~  :mrgreen:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-23 22:09:15     標題: Re: 有咩辦法唔會被人比牌?

[quote:780e00bf88="grassman"]忽然其想! 集思廣益!

除安份守己外,有咩辦法唔會被人比牌? :em12:[/quote]

你個牌係幾時得返黎架?

咁耐都未有第二個. 你都叫做有辨法無比人比牌啦.
作者: grassman    時間: 2005-5-23 23:15:41     標題: Re: 有咩辦法唔會被人比牌?

[quote:fe6d77a21b="Jess&Burns"][quote:fe6d77a21b="grassman"]忽然其想! 集思廣益!

你個牌係幾時得返黎架?

咁耐都未有第二個. 你都叫做有辨法無比人比牌啦.[/quote]

自殺!
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=85636&highlight=%A6%DB%B6%A4#85636

我有辦法:寫係簽名度!
作者: hales    時間: 2005-5-23 23:19:30     標題: Re: 有咩辦法唔會被人比牌?

[quote:b6f093d72a="grassman"][quote:b6f093d72a="Jess&Burns"][quote:b6f093d72a="grassman"]忽然其想! 集思廣益!

你個牌係幾時得返黎架?

咁耐都未有第二個. 你都叫做有辨法無比人比牌啦.[/quote]

自殺!
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=85636&highlight=%A6%DB%B6%A4#85636

我有辦法:寫係簽名度![/quote]

呢個之前同你cancel左啦...
至於你仲有一個牌 係因為你自己加俾自己咖嘛... :
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-24 09:40:12     標題: Re: 有咩辦法唔會被人比牌?

[quote:b35c8e48a5="grassman"][quote:b35c8e48a5="Jess&Burns"][quote:b35c8e48a5="grassman"]忽然其想! 集思廣益!

你個牌係幾時得返黎架?

自殺!

我有辦法:寫係簽名度![/quote]

咁我話你知. cat 有9 條命.

而呢度你就可以有10條命. 10 次警告之後 你就要say  :em02:  :em02:
不可以再發言啦.

你以後唔好再自殺. 應該就無咁易死晒既~ i think
作者: vivian    時間: 2005-5-24 10:39:57

咦 個個都甩左牌
點解草人重未甩?  :?:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-24 10:46:05

要自已向admin 求情架.

之前我比左牌你地 想你地除牌. 都要同admin 講.

佢覺得 ok.就會除牌架啦.
作者: Billy    時間: 2005-5-24 10:51:35

可能因為admin覺得草人鍾意掛住個牌. :
(因為佢自己比自己).
所以冇幫佢除到.
作者: vivian    時間: 2005-5-24 10:56:14

草人 我係您 求咩情 男人尼家嘛  :x  
咩10個 重新做人!  :
作者: grassman    時間: 2005-5-24 11:48:09

[quote:20bc1c8086="vivian"]草人 我係您 求咩情 男人尼家嘛  :x  
咩10個 重新做人!  :[/quote]

好,求咩情!酒逢知己,我地飲! :em19:
以示知己,Vivian,等我比個牌你! :
作者: bikbark    時間: 2005-5-24 11:52:51

admin saga同stephen都唔係成日上網 未必知阿草生有牌在身o既
定還是你o個個係built-in (or default) o左 除唔甩改唔到咖?!   :em12:
作者: grassman    時間: 2005-5-24 12:30:25

我個subject唔係concern我個牌(話知佢啦),我係想大家發揮o下香港人思維姐!
作者: vivian    時間: 2005-5-24 12:32:52

[quote:1ce68b1765="grassman"][quote:1ce68b1765="vivian"]草人 我係您 求咩情 男人尼家嘛  :x  
咩10個 重新做人!  :[/quote]

好,求咩情!酒逢知己,我地飲! :em19:
以示知己,Vivian,等我比個牌你! :[/quote]

雖死猶榮! 好姊妹 飲!  :em19:
比我10個(牌) 唔該!
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-24 12:34:57

[quote:0fce031e78="grassman"]我個subject唔係concern我個牌(話知佢啦),我係想大家發揮o下香港人思維姐![/quote]

大家都發揮得相當之好啦.
作者: saga    時間: 2005-5-24 12:35:51

假如會員得到超過 10 的警告牌,這位會員將會被封鎖

係咪真係想試先?  :
作者: grassman    時間: 2005-5-24 12:37:52

[quote:ae7912740b="vivian"]比我10個(牌) 唔該![/quote]
你唔好後悔喎,生命冇Take 2! 8)
作者: vivian    時間: 2005-5-24 12:44:01

Goodbye my friend !   :em06:
最多log-in過 化名V-net !! :  吹咩?
作者: hales    時間: 2005-5-24 12:55:38

不如叫 vTech啦...呵
作者: grassman    時間: 2005-5-24 13:25:41

[quote:1efdbed777="saga"]假如會員得到超過 10 的警告牌,這位會員將會被封鎖

係咪真係想試先?  :[/quote]

好偉大哦! :face13:
好似楊利偉咁,成為首名藍澄灣業主網升仙既人!
作者: bikbark    時間: 2005-5-24 13:27:07

[quote:1c51c4c4c1="grassman"]我個subject唔係concern我個牌(話知佢啦),我係想大家發揮o下香港人思維姐![/quote]
哦 咁所有文都post o係吹水區咪得law
不過咁 你係唔concern你已有o既牌 定係唔concern會唔會再有牌呢?
如果係後者 咁就唔駛理"有咩辦法唔會被人比牌?"
作者: grassman    時間: 2005-5-24 13:29:34

Eee.....! 我洗左底o既?
作者: bikbark    時間: 2005-5-24 13:50:20

但係你洗底後profile o既資料會變o左"不存在"
作者: grassman    時間: 2005-5-24 13:57:46

[quote:d9c38d80fe="bikbark"]但係你洗底後profile o既資料會變o左"不存在"[/quote]

你會錯意,我係話我個警告牌唔見左!
作者: Billy    時間: 2005-5-24 14:16:56

[quote:64f48eb279="grassman"][quote:64f48eb279="bikbark"]但係你洗底後profile o既資料會變o左"不存在"[/quote]

你會錯意,我係話我個警告牌唔見左![/quote]

咁恭喜你喎.
作者: bikbark    時間: 2005-5-24 14:37:37

[quote:2efa755e74="grassman"][quote:2efa755e74="bikbark"]但係你洗底後profile o既資料會變o左"不存在"[/quote]

你會錯意至真啦 你click o下入個人資料到睇睇 全部會變o左"不存在"
除牌後就會有o黎個情形出現
作者: grassman    時間: 2005-5-24 14:53:49

[quote:b6c60f326e="bikbark"][quote:b6c60f326e="grassman"][quote:b6c60f326e="bikbark"]但係你洗底後profile o既資料會變o左"不存在"[/quote]

你會錯意至真啦 你click o下入個人資料到睇睇 全部會變o左"不存在"
除牌後就會有o黎個情形出現[/quote]

亞嬋!唔覺有咩咩喎?
作者: bikbark    時間: 2005-5-24 15:17:39

草sir 唔該睇睇
作者: grassman    時間: 2005-5-24 15:42:36

哦!我睇到個profile同你睇到既唔同!

當我以為自己仲生存,但係村裡面既人就當我唔存在!
(嘩!好有"幻海奇情"feel!) :em07:
作者: bikbark    時間: 2005-5-24 15:54:25

係ar 你變o左透明草啦!
幻海奇情之透~明~草~
作者: Tomato    時間: 2005-5-24 19:26:47

真係睇你唔到....透明草人...哈哈 :

[fade](我係做"價兩"ge....."搭爹"係我強項......隱身先 :mrgreen: )[/fade]
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-24 20:37:57

:em17:
作者: dracula    時間: 2005-5-24 23:37:32

[quote:9ddddea814="grassman"][quote:9ddddea814="bikbark"]但係你洗底後profile o既資料會變o左"不存在"[/quote]

草人! 恭喜你變番清白之身 不過我又好想送樣o野比你  :
作者: milk    時間: 2005-5-24 23:41:48

[quote:643e2096f2="dracula"]草人! 恭喜你變番清白之身 不過我又好想送樣o野比你  :[/quote]支持~ :em11: 支持~ :em11: 支持~ :em11: 支持~ :em11: 支持~ :em11: 支持~ :em11: 支持~ :em11: 支持~ :em11:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2