藍澄灣業主社群

標題: Star World [打印本頁]

作者: kk and hiromi    時間: 2005-5-23 12:52:05     標題: Star World

請問你們的"STAR WORLD" CHANNEL 是否突然有圖畫無聲?? :cry:
作者: Emil and Jeff    時間: 2005-5-23 17:53:56     標題: Re: Star World

[quote:5070825a9b="kk&hiromi"]請問你們的"STAR WORLD" CHANNEL 是否突然有圖畫無聲?? :cry:[/quote]

我琴晚試過 係...
作者: RangerX    時間: 2005-5-25 15:30:40

已經連續幾日架喇 我星期日打電話去管理處度反映 接電話果個人自稱姓賴 話會幫我約師傅星期二上黎check(仲質疑我係唔係自己按了電視機的mute制...)  :dead:

結果.... 尋日人影都冇 當冇左件事~  :em13:
作者: milk    時間: 2005-5-25 15:53:31     標題: Re: Star World

[quote:fec9966e1a="kk&hiromi"]請問你們的"STAR WORLD" CHANNEL 是否突然有圖畫無聲?? :cry:[/quote]冇錯~係有聲冇畫~ :em05:
作者: Emil and Jeff    時間: 2005-5-25 16:40:20

[quote:2db69ddcd1="RangerX"]已經連續幾日架喇 我星期日打電話去管理處度反映 接電話果個人自稱姓賴 話會幫我約師傅星期二上黎check(仲質疑我係唔係自己按了電視機的mute制...)  :dead:

結果.... 尋日人影都冇 當冇左件事~  :em13:[/quote]

只有上門產他們才是王道!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2