藍澄灣業主社群

標題: 沙巴好去處? [打印本頁]

作者: AgnesSarah    時間: 2003-9-16 22:44:20     標題: 沙巴好去處?

我十一月中想去沙巴自助行(4日3夜)請問大約幾多錢和沙巴有咩玩呀?
作者: dick queenie    時間: 2003-9-16 22:47:38

沙爸....咁....有冇沙媽......哈哈...講笑...
沙爸,響邊度架
作者: AgnesSarah    時間: 2003-9-16 22:49:00

好似馬來西亞
作者: dick queenie    時間: 2003-9-16 22:51:47

你....會錢水吧
作者: AgnesSarah    時間: 2003-9-16 22:52:44

當然......唔會錢水啦.
作者: dick queenie    時間: 2003-9-16 22:57:12

但係你已經穿著了一件"錢"水衣啦.... :em12: 哈哈....
我想去歐洲多些 :em04:
作者: AgnesSarah    時間: 2003-9-16 23:02:12

[quote:ae01d028e7="dick&queenie"]但係你已經穿著了一件"錢"水衣啦.... :em12: 哈哈....
我想去歐洲多些 :em04:[/quote]

呢件唔錢水衣泳衣嫁. :mrgreen:  :mrgreen:
我朋友想游水本來打算去泰國但上年先去完.所以睇有冇其他有陽光與海灘的地方.
作者: kitty Raymond    時間: 2003-9-18 23:02:59

好多野玩ga!!!

有潛水啦 浮潛啦 激流啦(雨季仲激) 攀山啦(亞洲第一高山...唔記得個名) 深海釣魚啦 食海鮮啦(好回味啲燒魔鬼魚 椒鹽螳螂蝦)...林林種種 不一而足.

潛水  hk$600
浮潛  free
激流  hk$400
攀山 ???
深海釣魚  hk$ 2500 (5-6 per boat)
作者: H and H    時間: 2003-9-18 23:11:41

[quote:eaef67bece="kitty&Raymond"]好多野玩ga!!!

有潛水啦 浮潛啦 激流啦(雨季仲激) 攀山啦(亞洲第一高山...唔記得個名) 深海釣魚啦 食海鮮啦(好回味啲燒魔鬼魚 椒鹽螳螂蝦)...林林種種 不一而足.

潛水  hk$600
浮潛  free
激流  hk$400
攀山 ???
深海釣魚  hk$ 2500 (5-6 per boat)[/quote]自己嚇自己添 我開頭見到"椒鹽螳螂"打左個冷震............原來仲有個"蝦"字......唔要驗眼喇! :em05:
作者: kitty Raymond    時間: 2003-9-18 23:50:17

[quote:c8f0132c5a="H&H"][quote:c8f0132c5a="kitty&Raymond"]好多野玩ga!!!

潛水  hk$600
浮潛  free
激流  hk$400
攀山 ???
深海釣魚  hk$ 2500 (5-6 per boat)[/quote]自己嚇自己添 我開頭見到"椒鹽螳螂"打左個冷震............原來仲有個"蝦"字......唔要驗眼喇! :em05:[/quote]

haha..
螳螂蝦係大種瀨尿蝦..好以龍蝦size咁
嘩唸起都流口水...

作者: AgnesSarah    時間: 2003-9-18 23:53:06

唔該晒但剛剛知道十一月是雨季.宜家睇點先.
重有個山咪"神山"呀
作者: Agnes Henry    時間: 2003-9-18 23:57:04

係呢度...細細聲話個秘密你知丫...我男朋友食過炸蟋蟀呀.....

好驚好驚.... :em15:  :em15:

佢話有d汁必出黎嫁.... :em18:  :em18:
作者: kitty Raymond    時間: 2003-9-19 00:00:54

yes 係神山.
我上次係十二頭去 有落雨亦有太陽晒.
我覺得又平又多嘢玩.
值得一去
作者: AgnesSarah    時間: 2003-9-19 00:13:48

[quote:e819ea72d7="kitty&Raymond"]yes 係神山.
我覺得又平又多玩.
值得一去[/quote]

十二月都雨季喎咁你覺得有冇大問題?? :?:  :?:
作者: H and H    時間: 2003-9-19 00:25:22

[quote:aa9648b152="Agnes&Henry"]係呢度...細細聲話個秘密你知丫...我男朋友食過炸蟋蟀呀.....

佢話有d汁必出黎嫁.... :em18:  :em18:[/quote]嘩救命呀.........我最怕呢d昆蟲 見到呢句>>>>佢話有d汁必出黎嫁 都打晒冷震 想 :em15:
作者: hales    時間: 2003-9-19 00:35:15

[quote:565c303b55="Agnes&Henry"]係呢度...細細聲話個秘密你知丫...我男朋友食過炸蟋蟀呀.....

佢話有d汁必出黎嫁.... :em18:  :em18:[/quote]
上次我返工 見到隻足足有成8吋長既螳螂.....個腹部直徑足一吋......
唔知有冇頹趣試試......... :em15:
作者: dick queenie    時間: 2003-9-19 00:42:37

[quote:36d15e934c="hales"][quote:36d15e934c="Agnes&Henry"]係呢度...細細聲話個秘密你知丫...我男朋友食過炸蟋蟀呀.....

佢話有d汁必出黎嫁.... :em18:  :em18:[/quote]
上次我返工 見到隻足足有成8吋長既螳螂.....個腹部直徑足一吋......
唔知有冇頹趣試試......... :em15:[/quote]

hales 大哥,你那一隻應該唔係..螳螂,而係........哥斯拉。 :em07:
作者: hales    時間: 2003-9-19 00:47:40

見怪不怪了 o的效野地方 乜都有的.....
肉眼都睇到個口器開開合合既巨蟻(山頂) 用八隻腳可以將你成個頭包住既蜘蛛(東坪洲)....
上千隻蜘蛛(某政府場地既假天花內)......仲有更多哥斯拉數唔到.......
作者: dick queenie    時間: 2003-9-19 00:50:37

好得人驚呀......!
話時話....hales..你個o麥頭唔見左?
作者: H and H    時間: 2003-9-19 12:03:02

[quote:464f200c0a="hales"]見怪不怪了 o的效野地方 乜都有的.....
肉眼都睇到個口器開開合合既巨蟻(山頂) 用八隻腳可以將你成個頭包住既蜘蛛(東坪洲)....
上千隻蜘蛛(某政府場地既假天花內)......仲有更多哥斯拉數唔到.......[/quote]唔係呀嘛不過呢個世界無奇不有 唔好比我見到就得喇! :roll:
作者: hales    時間: 2003-9-19 20:14:01

[quote:ec14542b42="dick&queenie"]好得人驚呀......!
話時話....hales..你個o麥頭唔見左?[/quote]
已經upload返了
作者: Agnes Henry    時間: 2003-9-19 22:43:30

上千隻蜘蛛....真係好驚喎......

我都好驚蛇蟲鼠蟻........
作者: kitty Raymond    時間: 2003-9-21 12:08:41

[quote:41b7ce4099="AgnesSarah"][quote:41b7ce4099="kitty&Raymond"]yes 係神山.
我覺得又平又多玩.

十二月都雨季喎咁你覺得有冇大問題?? :?:  :?:[/quote]

好大問題呀...
因雨季唔係榴槤收成期..
食少好多榴槤      
作者: AgnesSarah    時間: 2003-9-21 12:57:29

[quote:2d3577621d="kitty&Raymond"][quote:2d3577621d="AgnesSarah"][quote:2d3577621d="kitty&Raymond"]yes 係神山.
我覺得又平又多玩.

十二月都雨季喎咁你覺得有冇大問題?? :?:  :?:[/quote]

好大問題呀...
因雨季唔係榴槤收成期..
食少好多榴槤      [/quote]

唔緊要我唔食榴槤   

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2