藍澄灣業主社群

標題: 去了排隊一個半小時 買到泰昌蛋撻 [打印本頁]

作者: 小恐龍    時間: 2005-5-22 15:41:18     標題: 去了排隊一個半小時 買到泰昌蛋撻

好辛苦阿

累死

這裡有沒有其他人去排過阿
作者: BT    時間: 2005-5-22 16:07:39

*^&%^$^%###^唔係呀................咁辛苦排個半鍾就係為左食蛋撻
小恐龍真係要向你致敬............. :em11:
作者: Tomato    時間: 2005-5-22 18:19:18

係咪真係好好食0架??我未食過呢!!! h:
好似又係比無良業主加租 所以迫於無奈要執笠........:em05:

(有無雞批賣0架?? :zdevil: )
作者: dick queenie    時間: 2005-5-22 18:36:17     標題: Re: 去了排隊一個半小時 買到泰昌蛋撻

[quote:8d986af709="小恐龍"]好辛苦阿

累死

這裡有沒有其他人去排過阿[/quote]

響邊庶黎架?

Q. :?:
作者: 小恐龍    時間: 2005-5-22 19:17:25

[quote:89c867cdb7="Tomato"]係咪真係好好食0架??我未食過呢!!! h:
好似又係比無良業主加租 所以迫於無奈要執笠........:em05:

(有無雞批賣0架?? :zdevil: )[/quote]

系好好食啊
食過之後感動到想飛阿
作者: 小恐龍    時間: 2005-5-22 19:18:41     標題: Re: 去了排隊一個半小時 買到泰昌蛋撻

[quote:b473ae0378="dick&queenie"][quote:b473ae0378="小恐龍"]好辛苦阿

累死

這裡有沒有其他人去排過阿[/quote]

響邊庶黎架?

Q. :?:[/quote]

在中環

電梯路走上去23個街口見到
太明顯了
因為長龍
作者: Eddy Lam    時間: 2005-5-22 19:25:58

係咪以前彭定康都幫襯o個間?
作者: 小恐龍    時間: 2005-5-22 19:30:40

[quote:d77a0b0c51="Eddy Lam"]係咪以前彭定康都幫襯o個間?[/quote]

對阿
對阿
作者: Tomato    時間: 2005-5-22 20:37:15

0個日聽收音機 吳君如同林海峰都話勁好味...佢地話0個d係曲奇蛋撻 而我本人唔鍾意食酥皮蛋撻 所以我諗d蛋撻一定係好好味!!
作者: hales    時間: 2005-5-22 20:58:41

係好好食咖 不過佢個皮其實都有其它地方做得出
間野 係好好味 但講真咖.......有好多間都做到一樣咁好味
不過佢呢間野歷史耐o的同有名o的...
作者: 小恐龍    時間: 2005-5-22 22:30:53

對阿
尤其還有是說要關門了
作者: Billy    時間: 2005-5-22 23:22:40

排咁耐o既話幾好食都唔會排喇.
作者: dick queenie    時間: 2005-5-23 00:12:26

嘻嘻...你哋都未食過我整嗰啲....

q. :
作者: Tomato    時間: 2005-5-23 00:22:18

[quote:1a28140d43="dick&queenie"]嘻嘻...你哋都未食過我整嗰啲....

q. :[/quote]

咁你快d整個我食0下.... :zdevil:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2