藍澄灣業主社群

標題: 兩項專享服務? [打印本頁]

作者: EpSon    時間: 2005-5-15 00:32:04     標題: 兩項專享服務?

最近 找來那本 封面設計精美的業戶須知仔細看看.  當中發現仍有很多未 "對現"的設施及設備 其中一項 很少聽大家講的 就是 "一屋三會所"及 "Home中支援" 兩項專享服務.
請問之前有無類似的討論呢?
作者: rstfung    時間: 2005-5-15 00:35:02

據聞一屋三會所已經可以用了 在很久之前曾收過張Memo及收費表. 你可以問一問 :detective 會所D職員!
作者: Tomato    時間: 2005-5-15 11:10:12

媽媽同老婆就係"Home中支援"... :?
我都係近排睇雀仔庭廣告先記得 我地都有呢種"六星級服務"....
作者: diedsee    時間: 2005-5-23 13:27:57

服務式住宅一啲 service 都冇...........
作者: ada.fish    時間: 2012-11-21 04:05:12

據聞一屋三會所已經可以用了 在很久之前曾收過張Memo及收費表. 你可以問一問 :detective 會所D職員! ...
rstfung 發表於 2005-5-15 00:35

"Home 中支援" 呢樣咩嚟??
作者: rugasquar    時間: 2012-11-27 08:34:42

咩叫一屋三會所?!?!
我真係未聽過..請指教
作者: grassman    時間: 2012-11-27 09:26:32

三會所指大陸唔記得邊度可以俾業主租住,但服務已經褶左. 以前有D仲好的服務如儲物櫃,私家車租用等,但都因為有人唔想花錢管理,所以褶埋!
作者: ada.fish    時間: 2012-11-28 14:24:26

3 會所都摺埋咗嫁嗱? 我真心唔知...
作者: rugasquar    時間: 2012-11-29 15:47:11

禁重有咩服務?
我住左禁久都沒用過......
作者: unicorn    時間: 2012-11-29 23:22:42

地主公mode:
三會所是RC club加二間大陸會所
我本人想都無想過返大陸享用

作者: unicorn    時間: 2012-11-29 23:27:33

三會所指大陸唔記得邊度可以俾業主租住,但服務已經褶左. 以前有D仲好的服務如儲物櫃,私家車租用等,但都因為 ...
grassman 發表於 2012-11-27 09:26

租車維持費唔細
我Dayone已經覺得卓頭加多魚
而家做收租更唔會考慮
長X其實好似唔少業權
點會同你貼
作者: grassman    時間: 2012-12-3 09:15:00

I like 租車服務very very much!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2