藍澄灣業主社群

標題: Jess&Burns 生日快樂 [打印本頁]

作者: wychan    時間: 2005-5-9 00:03:26     標題: Jess&Burns 生日快樂

生日快樂

jess 一年靚過一年
burn 年年搵多d

其實係jess 定burn 呢 :?:
作者: FireFire    時間: 2005-5-9 00:55:05

生日快樂~~~~~~~~~~~~~~~€€€
:mrgreen: ~~~~~~~~~ 去邊到慶祝呀~~~ :
作者: leemoksau    時間: 2005-5-9 03:30:47     標題: Re: Jess&Burns 生日快樂

究竟jess定burn生日啊 :?:
邊個都好啦 HAPPY BIRTHDAY! :em19:
作者: milk    時間: 2005-5-9 07:38:10

生日快樂~

預祝你倆婚禮順利進行~

朱生&朱C milk字 :mrgreen:
作者: Tomato    時間: 2005-5-9 09:31:42

祝Jess越來越靚 :em04:
祝burn burn 越來越英俊
祝你地生日快樂 :em19: !!!
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-9 09:53:45

係Jessica 生日.. 多謝你地!!!

thank you thank you.
作者: vivian    時間: 2005-5-9 10:02:16

壽星女 生日快樂!
(您個頭像好可愛 是人手畫嗎? 怎樣製造的? )
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-9 10:08:30

Vivian  thank you.

個頭像呢.
有d 人手, 又有d 自己整咁啦.
上yahoo.com.tw 有個叫--> ”家族 ” 的連結,再click 一個叫”我的簽名檔” 可以設定公仔頭.
作者: bikbark    時間: 2005-5-9 10:27:34

Jessica happy birthday!
作者: Billy    時間: 2005-5-9 10:30:12

祝 生日快樂.
身體健康
一年靚過一年.
(去邊樹慶祝呀.... :em12: )
作者: dick queenie    時間: 2005-5-9 11:11:44

ca ca .....happy birthday....
大個女喇,諗野要成熟D~~~唔好咁衝動。 ops:
年尾拉埋,將為人妻,要認真.....只應該對住個老公認真。 :
jessica~~
都係果句,生日快樂,永遠健康!! :wink:

作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-9 11:35:17

近排心情唔係好靚. 今日唔會特別慶祝啦. 留在家中看電視算.

阿dick..
多謝你咁語重心長喎. :sweat:
不過我從來都沒有為了你認為的衝動而後悔 所以大概都唔係咩野要改進的事宜.
我都係做返我自已好d.  :zdevil:

除了對愛情認真. 我對工作都好認真架.
作者: vivian    時間: 2005-5-9 11:49:24

Jessica 我已入去yahoo.com.tw玩了很久 玩到好頭暈
不過就唔懂copy出來
要付錢才有嗎?
今天都是我老公的生日
我們不會特別慶祝
吃點自己喜歡的東西
買點零食回家
看電視懶洋洋就是最好的節目
今晚TVB有新劇集 有宣喧 王傑 "許文彪" ....
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-9 12:07:56

[quote:5a4daf2d53="vivian"]Jessica 我已入去yahoo.com.tw玩了很久 玩到好頭暈
不過就唔懂copy出來
要付錢才有嗎?
今天都是我老公的生日
我們不會特別慶祝
吃點自己喜歡的東西
買點零食回家
看電視懶洋洋就是最好的節目
今晚TVB有新劇集 有宣喧 王傑 "許文彪" ....[/quote]

你可以"rint screen" 再paste (ctrl + v ) 到"小畫家" cut 到你想要的size 便可以了.

"print screen" 那個key 在你的keyboard 可以找到的.

你老公又生日呀? 唔知我同你老公既性格會唔會一樣呢?
作者: vivian    時間: 2005-5-9 12:31:02

雖然同一日 但他的性格同您唔一樣
反而我的性格好像您 好堅持自己 哈哈 !
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-9 13:06:19

[quote:e2add60c5e="vivian"]雖然同一日 但他的性格同您唔一樣
反而我的性格好像您 好堅持自己 哈哈 ![/quote]

咁都比你發現左.

堅持自已係好事. 不過 我經常會比人當係 "無腦一尾鬧" 傻人 "攪屎桿" "潦交打"等熱血份子.
所以也曾有人想利用我發表意見......... 可能佢地覺得"精人出口 笨人( 即係我 )出手 "會好d. 我發表意見 比人鬧 都鬧我先.. 之類.

在生活方面 因為我的堅持. 試過差點入差館. 又試過因為我的堅持. 比人眼"bear bear"  

好彩 我家的burn burn 仍然能夠忍受我. 支持我.
作者: H and H    時間: 2005-5-9 13:06:28

祝Jessica 越來越靚 生日快樂!!!
作者: vivian    時間: 2005-5-9 13:20:58

我們的性格都很像
死硬派 好能改變
不過人長了
碰得太多釘 衰得太多
學精左
要學留一線 懂放懂收
我呢家都學緊!
我的理念係多做好事 少做唔開心的事情
做得完美d
By the way Burn Burn送什麼給您呀?
又是和您一起去買嗎?
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-9 13:35:59

[quote:684a8e6cee="H&H"]祝Jessica 越來越靚 生日快樂!!![/quote]

H.

你係咪又生日呀?

我見你個post 底下又有 cake 既?
作者: Kiliyan    時間: 2005-5-9 13:40:37

Jessica

Happy B-day!!!!!!
生活開開心心 家庭平平安安~
^.^
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-9 14:02:57

[quote:51df5ef0ca="vivian"]我們的性格都很像
死硬派 好能改變
不過人長了
碰得太多釘 衰得太多
學精左
要學留一線 懂放懂收
我呢家都學緊!
我的理念係多做好事 少做唔開心的事情
做得完美d
By the way Burn Burn送什麼給您呀?
又是和您一起去買嗎?[/quote]

今日都幾開心 咁多人同我傾計.  

你又估中左... burn burn 又同我去買野.  :nowords:
但係 係我迫佢既  因為佢前排好神秘咁問我鐘意咩色呀 又有無咩野想要之類..
整到我好驚.
因為直覺上覺得佢會送d 比較使錢既野比我. 於是我便迫佢講 (我好驚我會唔鐘意呀. :em08: ) 所以咪就同我一齊去買law. 

昨天跟burns 答車時.發生了一件小事.都幾好笑.
話說我見到burns 個袋好似有d 野, 於是我好順手咁伸手去拎.點知burns 極力阻止.
b: 你做咩呀? :x
j: 我想睇下有咩野之o麻.   :shock:   
b: 有咩好睇? :twisted:

j:  :sweat: (有古怪!)
b:  :shock: (幣!)

j: 而家我係”鋼之鍊金術師" :evil:
b: 好!!! 咁要"等價交換"o剌 妳用咩野換?  
j:  :sweat: 我比條"毛"你交換.
b:  :nowords: 咁唔係等價喎?!.... :nowords:

作者: RangerX    時間: 2005-5-9 14:37:19

溫馨的小兩口...

祝Jessica生日快樂!
作者: vivian    時間: 2005-5-9 14:44:25

咁burn burn送左乜比您呢?
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-9 15:41:17

係一部白色的samsung 手機.
以前話過鐘意. 因為白色 又可以影相.    
作者: dick queenie    時間: 2005-5-9 15:43:10

[quote:232d05b9a8="Jess&Burns"]近排心情唔係好靚. 今日唔會特別慶祝啦. 留在家中看電視算.[/quote]

same for you  今日放假。
留在家中睇雨景,but....家陣冇雨 8)
作者: vivian    時間: 2005-5-9 15:51:57

心血來潮 或者放工買個雪糕蛋糕今晚兩條友食餐勁
邊間正斗?   :?:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-9 15:54:17

[quote:0a3e974a35="dick&queenie"][quote:0a3e974a35="Jess&Burns"]近排心情唔係好靚. 今日唔會特別慶祝啦. 留在家中看電視算.[/quote]

same for you  今日放假。
留在家中睇雨景,but....家陣冇雨 8)[/quote]

你係dick 定係queenie?

放假咁好既. 我都想呀... ops:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-9 15:55:41

[quote:4227a22cc3="vivian"]心血來潮 或者放工買個雪糕蛋糕今晚兩條友食餐勁
邊間正斗?   :?:[/quote]

你有無食過雪糕蛋糕呀? 我就覺得普通雪糕好味好多...
作者: vivian    時間: 2005-5-9 16:01:09

怕肥呀 ! 兩條友 又好難食完一個蛋糕
雪糕就唔同 您一啖我一啖 好快食完
我記得新都會商場有間雪糕屋....
作者: milk    時間: 2005-5-9 16:11:17

[路過搭訕][quote:fb26a3c781="vivian"]我記得新都會商場有間雪糕屋....[/quote]Double star,"百老匯戲院"售票處隔離!
作者: Sure Win    時間: 2005-5-9 17:37:48

Jessica

Happy Birthday! :em19:
你同Burn Burn 留0係屋企都可以好浪漫0架 佢親自下廚或者俾意外驚喜你. :em12:
作者: saga    時間: 2005-5-9 18:25:47

生日快樂  
作者: dick queenie    時間: 2005-5-9 23:36:40

happy birthday!

Q.
作者: vivian    時間: 2005-5-10 00:22:40

今晚在新都會那間double rainbow買了一個雪糕蛋糕,是石板街味的
非常好味!
promotion : $138

謝謝Milk的資料
Jessica有無試過?
作者: Patrick Cherry    時間: 2005-5-10 03:09:39

Jassica

生日快樂
祝你永遠靚爆境 同burns burns永遠恩愛 永不分離 :mrgreen:
婚後記住快d組織一隊足球隊 :
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-10 11:15:08

[quote:4fa58b2209="Sure Win"]Jessica

Happy Birthday! :em19:
你同Burn Burn 留0係屋企都可以好浪漫0架 佢親自下廚或者俾意外驚喜你. :em12:[/quote]

除左在拍拖無耐時. 佢煮過一餐茄汁意粉比我食之外 之後每次都係我煮啦~ :em06:  :em06:

想佢煮野 已經難過登天. 佢情願洗碗都唔會煮野食.
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-10 11:19:15

[quote:0027152e54="atrick & Cherry"]Jassica

生日快樂
祝你永遠靚爆境 同burns burns永遠恩愛 永不分離 :mrgreen:
婚後記住快d組織一隊足球隊 :[/quote]

些些,你的祝福.

題外話: 

做咩你地個個都祝我"靚" 架? 係咪你地都覺得我唔夠靚先?

定係我响你地心目中係一個好貪靚既女孩子?

其實, 我一向都以為我的內在美比我的外在美漂亮.. ops:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-10 11:20:50

[quote:1babb5ef05="vivian"]今晚在新都會那間double rainbow買了一個雪糕蛋糕,是石板街味的
非常好味!
promotion : $138

謝謝Milk的資料
Jessica有無試過?[/quote]

試過”哈緊die",不過覺得唔係咁好食...
作者: H and H    時間: 2005-5-10 11:40:16

[quote:7080a09853="Jess&Burns"][quote:7080a09853="atrick & Cherry"]Jassica

生日快樂
婚後記住快d組織一隊足球隊 :[/quote]

些些,你的祝福.

題外話: 

做咩你地個個都祝我"靚" 架? 係咪你地都覺得我唔夠靚先?

定係我响你地心目中係一個好貪靚既女孩子?

其實, 我一向都以為我的內在美比我的外在美漂亮.. ops:[/quote]
說真的 並唔係講笑 因為一諗到你就自然聯想到~靚~ 你靚女嘛 咁咪更想你越黎越靚0羅!!! 同埋好欣賞你所以你內外都咁靚^_^
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-10 13:04:38

[quote:ace8b13384="H&H"]
說真的 並唔係講笑 因為一諗到你就自然聯想到~靚~ 你靚女嘛 咁咪更想你越黎越靚0羅!!! 同埋好欣賞你所以你內外都咁靚^_^[/quote]

ops:  ops:  ops:  ops:  ops:  ops:

好"火羅" 阿h 好彩你唔係男仔. 如果唔係我實以為你愛上我. 我會逃走.
(其實由細到大都怕男仔追......好驚果隻. 次次都會避  :dead: )

哎呀 面都紅晒 失禮晒o羅~  ops:  ops:

anyway 多謝你咁讚我.
作者: grassman    時間: 2005-5-10 23:42:14

好難先上到網!
到家下先可以同你講聲"生日快樂"! :em19:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-11 09:26:30

[quote:2c4bc3ce8b="grassman"]好難先上到網!
到家下先可以同你講聲"生日快樂"! :em19:[/quote]

thank you.. 做咩好難先上到網呀?  :?:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-5-11 09:59:02

恭喜曬!(須則遲左咁多! ops: )
首先祝妳 "每日再靚多一些"。 :face13:
同埋祝你兩 "甜甜蜜蜜更溫馨"。 :em21:

近日有點問題,所以比較忙吾係好得閑上網,所以....遲左 :poor: 。
作者: leemoksau    時間: 2005-5-11 10:44:30

[quote:c7a716a7ea="Jess&Burns"]
thank you.. 做咩好難先上到網呀?  :?:[/quote]

佢好似出緊trip
作者: kyu    時間: 2005-5-11 11:20:37

Jessica

幾日來都在忙工作 今日至見到回覆. 唔好意思!

在此祝妳 生日快樂! 青春常駐! 身體健康! ..........................
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-11 17:29:42

多謝多謝.. 你地個個都咁忙架? ( 雖然我都係..)
作者: vivian    時間: 2005-5-11 18:09:50

我唔忙呀 有無祕撈?  :em01:
作者: P女    時間: 2005-5-11 19:20:08

aiya 我都好忙呀.........
sorry 遲到............但好過冇到

祝你永遠都咁靚 有個難望的婚禮 你同burns相親相愛..... :em19:
作者: grassman    時間: 2005-5-12 14:49:44

[quote:0833b1380d="Jess&Burns"][quote:0833b1380d="grassman"]好難先上到網!
到家下先可以同你講聲"生日快樂"! :em19:[/quote]

thank you.. 做咩好難先上到網呀?  :?:[/quote]

早幾日去左日本、韓國出差,日本d酒店無internet connection服務。
無事喇!返左黎lu!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2