藍澄灣業主社群

標題: 如果係藍澄開間......... [打印本頁]

作者: Ice    時間: 2005-5-8 20:19:27     標題: 如果係藍澄開間.........

糖水鋪 有 d 小食既 甚至可能有雪糕賣既~

你地會唔會幫襯呢?

或者 你地會希望有咩新鋪係藍澄開?
作者: leemoksau    時間: 2005-5-8 21:15:29     標題: Re: 如果係藍澄開間.........

聽講已經冇吉鋪了.
作者: Tomato    時間: 2005-5-9 09:33:36

有雞批賣ge面包舖... :zdevil:
作者: vivian    時間: 2005-5-9 09:54:52

依然夢想係我最鍾愛的茶餐廳 - 凍奶茶 餐蛋治 五香肉丁炒公仔麵.....   :em04:
作者: leemoksau    時間: 2005-5-9 11:13:55

[quote:7162b23261="vivian"]依然夢想係我最鍾愛的茶餐廳 - 凍奶茶 餐蛋治 五香肉丁炒公仔麵.....   :em04:[/quote]

仲有西多士&蛋撻 :zdevil:
作者: vivian    時間: 2005-5-9 11:39:11

炸雞陴 + 熱狗
咸魚雞粒炒飯
滑蛋蝦仁飯
(bb您想食乜? 您的bb很可愛)  :em04:
作者: leemoksau    時間: 2005-5-9 21:03:02

[quote:ffacd94eb8="vivian"]炸雞陴 + 熱狗
咸魚雞粒炒飯
滑蛋蝦仁飯
(bb您想食乜? 您的bb很可愛)  :em04:[/quote]

:em16: 唔係我o既BB 係我侄女.
佢乜都食 例如飯 乳酪 榴槤 :face13:  有時會用筷子點啤酒俾佢吮. :  :em19:
作者: milk    時間: 2005-5-10 23:34:16

[quote:7e570bb0bd="leemoksau"] :em16: 唔係我o既BB 係我侄女.
佢乜都食 例如飯 乳酪 榴槤 :face13:  有時會用筷子點啤酒俾佢吮. :  :em19:[/quote]嘩~真係唔揀飲擇食喎 8) 仲要訓練個BB成為飲啤酒o既專業人士添 :shock: 果然係近呀!

呵呵~BB乖乖,唔好喊,妳下次再過o黎我就開支紅酒俾妳嘆呀o下 :face13: 等個BB永遠都記得我 :em09:  :em09:  :em09:  :em09:  :em09:  :em09:  :em09:  :em09:
作者: leemoksau    時間: 2005-5-11 01:58:36

好哇. 等我下次抱佢過來啱酒飲 :
作者: Ice    時間: 2005-5-12 10:13:00

無吉鋪o拿............ 無希望 lu................ v_v
作者: 肥度    時間: 2005-5-12 13:14:55

個商場真係好細呀....v_v"
作者: Fred Cheng    時間: 2005-5-12 16:46:18

開番間 CD 鋪就 好!   

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2