藍澄灣業主社群

標題: 依家出邊橫風橫雨 [打印本頁]

作者: leemoksau    時間: 2005-5-6 02:36:30     標題: 依家出邊橫風橫雨

未訓o既記得閂窗
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-6 09:29:32

嚇死我!  訓訓下隻窗boom 一聲開左. d 窗簾吹到fly 起晒..........
作者: grassman    時間: 2005-5-6 10:13:02

最恐怖係我同老婆剛睇到"餃子"戲肉! :em07:
作者: Eddy Lam    時間: 2005-5-6 11:48:55

[quote:4b94eaf458="grassman"]最恐怖係我同老婆剛睇到"餃子"戲肉! :em07:[/quote]

咁您有冇一邊食餃子 一邊睇呀?  :
作者: wychan    時間: 2005-5-6 11:50:57

尋晚唔知點解訓訓下會起左身關窗 :?
作者: milk    時間: 2005-5-6 12:26:44

零晨時份,近大門處發出連連怪聲... :em07:  唔通我... 時運低? :em01:
偵查過後 :detective 發現原來係度大門震震o下而發出"卡卡"聲! :nowords:
(點解......連度大門都影響到? :!: )
作者: RangerX    時間: 2005-5-6 14:14:08

乜尋晚落過雨黎咩? 唔知wor... 好好訓!  h:
作者: eric_818    時間: 2005-5-6 16:17:32

唔止落雨
仲閃電 :em07:
作者: kk-in-hk    時間: 2005-5-7 10:30:35

風雨之後 爛地car park 有d 車的cover 撕碎曬 好似有恐龍襲擊過一樣.
作者: Tomato    時間: 2005-5-7 18:10:37

係咪天變......... :em18:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-5-7 18:14:01

[quote:efbeb40f70="kk-in-hk"]風雨之後 爛地car park 有d 車的cover 撕碎曬 好似有恐龍襲擊過一樣.[/quote]

咁厲害? 我只係訓訓下嚇醒左. 而burns 就走左去關窗. 我就好眼訓...再訓過..
好後悔無起身八下添...

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2