藍澄灣業主社群

標題: 酒店住客惡行 [打印本頁]

作者: KS    時間: 2005-4-24 00:43:41     標題: 酒店住客惡行

請問各位每逢晚上,有沒有看到對面酒店的住客都是開住窗簾除衫換衫,本人就曾經見過,非常不雅及不知廉恥,我們可有方法投訴?
作者: gp    時間: 2005-4-24 07:26:49

我都見過有位女士開住窗簾 下半身只著住條under係房入面行o黎行去 ops:
作者: BT    時間: 2005-4-24 09:27:41

我老公話見過有位女士晨咁早就'賣大包' :em12: ,左整整右整整,開住窗簾驚人睇唔到!!
而我都常見d男男女女,只係著底衫褲攤晌張床度..睇電視囉!雖然無乜親密/不雅舉動,但係成日都見到佢地肉騰騰,頂佢地唔順!! :dead:
作者: Tomato    時間: 2005-4-24 10:50:10

我無見過 但係我見過有個女人著住件好sexy 吊帶喱士超短睡裙落去商場逛街......

而家國內d同胞咁開放...... :shock:
作者: P女    時間: 2005-4-24 22:31:37

? 乜中國人唔係好保守0既咩?
作者: 維也納    時間: 2005-4-29 19:54:29

佢地反緊工????????
作者: 肥度    時間: 2005-4-29 20:42:47

[quote:2ea05d5b88="維也納"]佢地反緊工????????[/quote]

可能啱啱收工
作者: Kiliyan    時間: 2005-5-2 16:11:06

雖然我都係對住酒店 但無睇得咁清楚呀! 只係見佢地晾d underwear出黎!
哈哈...有d公屋feel 仲有 會攞張chair出黎坐0係門口傾計! :em18:

作者: 小恐龍    時間: 2005-5-2 17:01:27

坦白講呢
在內地 大家穿小背心 超短裙  熱褲去街 系好平常件事
因為沒香港這麼多冷氣

至於穿睡衣去超市 我只在大學裡面見過

但是香港的大學 大家也都穿的不太多
作者: leemoksau    時間: 2005-5-2 17:25:10

我曾經睇過一個報道 分析上海人鐘意著睡衣出街o既原因. 原來佢地認為有錢人先至會花錢買睡衣 所以要著出去表示吓自己係"有錢人".
作者: 肥度    時間: 2005-5-2 17:30:42

[quote:71ca63b4de="小恐龍"]但是香港的大學 大家也都穿的不太多[/quote]

是嗎<國語發音> ?! :em03:

我又無乜點見過喎.... :em01:
作者: grassman    時間: 2005-5-2 17:40:19

[quote:5f37fbcfef="肥度"][quote:5f37fbcfef="小恐龍"]但是香港的大學 大家也都穿的不太多[/quote]

我又無乜點見過喎.... :em01:[/quote]

又偷懶! :HIT:
作者: 小恐龍    時間: 2005-5-2 17:52:08

[quote:897214ab0b="肥度"][quote:897214ab0b="小恐龍"]但是香港的大學 大家也都穿的不太多[/quote]

我又無乜點見過喎.... :em01:[/quote]

我住校住了3年
作者: milk    時間: 2005-5-3 01:24:20

[quote:50a76ddcd9="leemoksau"]我曾經睇過一個報道 分析上海人鐘意著睡衣出街o既原因. 原來佢地認為有錢人先至會花錢買睡衣 所以要著出去表示吓自己係"有錢人".[/quote]咁無聊 :em05:
作者: Tomato    時間: 2005-5-3 01:37:11

[quote:37a52f4516="小恐龍"]
睡衣有好多種.......有d係好密實 有d係通花喱士... :
咁密實0個種我都接受到 因為以前住屋村 好多人都係咁著落街.....
但係可能我個人比較保守 著通花喱士超短吊帶睡裙落超市買野就好似好古怪咁..... :mrgreen:

真係....包唔包括男仔?? :em12:[/quote]
作者: 小恐龍    時間: 2005-5-3 22:23:11

[quote:aeddd48068="Tomato"][quote:aeddd48068="小恐龍"]
睡衣有好多種.......有d係好密實 有d係通花喱士... :
咁密實0個種我都接受到 因為以前住屋村 好多人都係咁著落街.....
但係可能我個人比較保守 著通花喱士超短吊帶睡裙落超市買野就好似好古怪咁..... :mrgreen:

真係....包唔包括男仔?? :em12:[/quote][/quote]

坦白說 那些男仔都著好少的

:em07:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2