藍澄灣業主社群

標題: 損友列表 [打印本頁]

作者: Billy    時間: 2005-4-16 11:32:03     標題: 損友列表

有個function唔知大家知唔知.
就係"損友列表".
只要將果個人加入"損友列表"就會睇唔到對方寫既野.
咁睇佢唔到咪可以一人少句囉.
做咩好似細路仔咁姐..... :em16:
作者: vivian    時間: 2005-4-16 11:34:04

Billy 乜您都 lai 野 ?
衰乜野 ?
作者: Billy    時間: 2005-4-16 11:38:01

我話伯爵抵死.
有人濫用職權囉... :twisted:
作者: hales    時間: 2005-4-16 11:39:50

[quote:d0e0eda214="Billy"]我話伯爵抵死.
有人濫用職權囉... :twisted:[/quote]

呵呵~~~
作者: Billy    時間: 2005-4-16 11:42:21

hales唔好笑呀.
你都有呀.....
:  :  :
作者: hales    時間: 2005-4-16 11:43:41

有乜所為 :

royhk個牌係邊個俾咖?
個rule講明係俾牌要同時出原因咖喎
作者: vivian    時間: 2005-4-16 11:45:56

咁您地係唔係在"藍澄吹水泳池"講?
如果係 應該無事  :em11:
如果唔係 而是在其他category 就話抵死  :dead:
我見有些留言在其他正經的category 一樣離晒題
又唔見得那些人囉牌?
比牌的審裁混淆不清!
作者: hales    時間: 2005-4-16 11:48:30

各members可以善用 "藍牌" 功能來檢舉離題文章
作者: Billy    時間: 2005-4-16 11:49:02

期實我都冇所謂架.
不過我都覺royhk果個要解釋吓囉.
如果要比都唔應該係佢一個囉....
作者: vivian    時間: 2005-4-16 11:53:52

lai左牌要幾耐先甩?
作者: hales    時間: 2005-4-16 11:54:46

直到saga上站......... :
作者: Jess and Burns    時間: 2005-4-16 11:58:12

[quote:06774901ee="Billy"]期實我都冇所謂架.
如果要比都唔應該係佢一個囉....[/quote]

唔好意思. 因為個電腦run 得慢. 所以你未睇得到姐.
作者: grassman    時間: 2005-4-16 12:01:29

[quote:152f83f2aa="Jess&Burns"][quote:152f83f2aa="Billy"]期實我都冇所謂架.

唔好意思. 因為個電腦run 得慢. 所以你未睇得到姐.[/quote]

突然咁多野做,人都死啦,可況部電腦!
作者: hales    時間: 2005-4-16 12:03:01

[quote:7623dd25f3="grassman"][quote:7623dd25f3="Jess&Burns"][quote:7623dd25f3="Billy"]期實我都冇所謂架.

唔好意思. 因為個電腦run 得慢. 所以你未睇得到姐.[/quote]

突然咁多野做,人都死啦,可況部電腦![/quote]
人同電腦大家都勁做72小時無休睇o下邊個死先....... :
作者: Jess and Burns    時間: 2005-4-16 12:03:32

你哋班人.....集体離題... :dead:
做死人咩.
作者: hales    時間: 2005-4-16 12:03:39

阿草人你今晚去唔去"搞機"咖??
作者: hales    時間: 2005-4-16 12:05:09

[quote:6f0915343e="Jess&Burns"]你哋班人.....集体離題... :dead:
做死人咩.[/quote]

I am innocence.........
billy Too......... :em01:
作者: grassman    時間: 2005-4-16 12:06:11

[quote:974c44d817="hales"][quote:974c44d817="grassman"][quote:974c44d817="Jess&Burns"][quote:974c44d817="Billy"]期實我都冇所謂架.

突然咁多野做,人都死啦,可況部電腦![/quote]
人同電腦大家都勁做72小時無休睇o下邊個死先....... :[/quote]

緊係電腦死先啦! 電腦唔識偷懶,但人會!
作者: Billy    時間: 2005-4-16 12:07:48

[quote:62d94c9056="hales"][quote:62d94c9056="Jess&Burns"]你哋班人.....集体離題... :dead:
做死人咩.[/quote]

I am innocence.........
billy Too......... :em01:[/quote]

有人濫用職權呀..... :evil:
作者: grassman    時間: 2005-4-16 12:13:51

[quote:15d8763f66="hales"]阿草人你今晚去唔去"搞機"咖??[/quote]

我今晚會黎搞你! :em12:

話時話,係milk度定積肥度呀?
作者: hales    時間: 2005-4-16 12:22:46

[quote:3349df72f5="grassman"][quote:3349df72f5="hales"]阿草人你今晚去唔去"搞機"咖??[/quote]

我今晚會黎搞你! :em12:

話時話,係milk度定積肥度呀?[/quote]

我估係某肥屋企掛... :
順手拎埋o的野俾你 :
作者: grassman    時間: 2005-4-16 12:24:28

[quote:071193a7c6="hales"]
順手拎埋o的野俾你 :[/quote]

好呀!好呀!Thank you 哂! :em14:
作者: Billy    時間: 2005-4-16 12:26:14

草人可唔可以攞埋件新球衣比我呀.
唔該晒....
作者: Royhk    時間: 2005-4-16 12:32:03     標題: Re: 損友列表

[quote:5bc9649d7c="Billy"]有個function唔知大家知唔知.
就係"損友列表".
做咩好似細路仔咁姐..... :em16:[/quote]

你係唔係(對我號入我坐呀)???
請你睇清楚0的文章誰在不守則.....
如果你又想玩排外.............不如deltete 我account 啦!!!
作者: Jess and Burns    時間: 2005-4-16 12:36:33     標題: Re: 損友列表

[quote:2d857e5e79="Royhk"][quote:2d857e5e79="Billy"]有個function唔知大家知唔知.
就係"損友列表".

如果你又想玩排外.............不如deltete 我account 啦!!![/quote]

ROYHK. 你就真係唔好對號入坐啦..
人地講個FUNCTION 之MA...
作者: dick queenie    時間: 2005-4-16 12:40:02     標題: Re: 損友列表

[quote:a8ede1893a="Royhk"][quote:a8ede1893a="Billy"]有個function唔知大家知唔知.
就係"損友列表".

如果你又想玩排外.............不如deltete 我account 啦!!![/quote]

閣下又串錯字,係咪特登0架? :?:

q.
作者: hales    時間: 2005-4-16 12:41:33     標題: Re: 損友列表

[quote:96bdaae942="Royhk"][quote:96bdaae942="Billy"]有個function唔知大家知唔知.
就係"損友列表".

呢次我又覺得你唔駛咁敏感既~
作者: Royhk    時間: 2005-4-16 12:42:19     標題: Re: 損友列表

[quote:46d7f7cf40="Jess&Burns"][quote:46d7f7cf40="Royhk"][quote:46d7f7cf40="Billy"]有個function唔知大家知唔知.
就係"損友列表".

ROYHK. 你就真係唔好對號入坐啦..
人地講個FUNCTION 之MA...[/quote]

唔通我會錯意????anywaythank you
作者: grassman    時間: 2005-4-16 12:42:35     標題: Re: 損友列表

[quote:d8752c3381="Royhk"][quote:d8752c3381="Billy"]有個function唔知大家知唔知.
就係"損友列表".

Royhk"損友列表"呢個function係唔會阻礙你or任何人發言,只係睇o個個我有我選擇!!
作者: Royhk    時間: 2005-4-16 12:45:17     標題: Re: 損友列表

[quote:567c2e8768="grassman"][quote:567c2e8768="Royhk"][quote:567c2e8768="Billy"]有個function唔知大家知唔知.
就係"損友列表".

Royhk"損友列表"呢個function係唔會阻礙你or任何人發言,只係睇o個個我有我選擇!![/quote]

oh... i get it, let me use this function... 
作者: Billy    時間: 2005-4-16 12:47:32     標題: Re: 損友列表

[quote:359d0080e3="Royhk"]

就係唔希望排外先REMIND有呢個FUNCTION.
咁可以避免睇D針對你O既說話.
作者: Royhk    時間: 2005-4-16 12:53:01

[quote:f9064c111c="vivian"]咁您地係唔係在"藍澄吹水泳池"講?
如果唔係 而是在其他category 就話抵死  :dead:
又唔見得那些人囉牌?
比牌的審裁混淆不清![/quote]

無辦法....大家有黎開這裡的都知~繨恁A不過我無所謂,亦唔喜歡玩針對!
作者: Royhk    時間: 2005-4-16 12:55:08     標題: Re: 損友列表

[quote:07f4bce45c="Billy"][quote:07f4bce45c="Royhk"]

就係唔希望排外先REMIND有呢個FUNCTION.
咁可以避免睇D針對你O既說話.[/quote]

Thank you!! I get it!!
作者: dick queenie    時間: 2005-4-16 13:03:17

"亦唔喜歡玩針對"

好好笑!  明明係咁又講到唔係!  

q. 8)
作者: saga    時間: 2005-4-16 18:35:48

[quote:871c69f852="hales"]直到saga上站......... :[/quote]

我好日都唔上站架喎  :
作者: Jess and Burns    時間: 2005-4-16 23:15:18

[quote:49a7782868="vivian"]咁您地係唔係在"藍澄吹水泳池"講?
又唔見得那些人囉牌?
比牌的審裁混淆不清![/quote]

如果有 見到. 你可以向板主舉報. 因為板主有可能睇漏眼.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2