藍澄灣業主社群

標題: 請問我們的空中花園幾時開呀? [打印本頁]

作者: koo仔    時間: 2005-4-14 15:51:47     標題: 請問我們的空中花園幾時開呀?

如題 :?:
作者: MandyG室    時間: 2005-4-14 17:14:24

我都想知呀..
有時見到有人係那兒行過.
作者: koo仔    時間: 2005-4-15 17:07:04

真係冇人知呀?而家我們對它只可遠觀而不可褻玩 :x
作者: POON    時間: 2005-4-15 20:08:48

我日日都望住個空中花園 ! 好似都冇乜裝修同以前一樣 !  :?:
作者: Athena    時間: 2005-4-23 09:28:57

嘜野空中花園??我地有咩?? 請問o係邊度??
作者: BILLY CHOW    時間: 2005-4-23 09:42:55

空中花園係rc 已經唔存在哦 !!!!  勿妳...唔知呀........
作者: Athena    時間: 2005-4-23 09:46:14

係?? 我見有message話我地有個空中花園 但自己唔知係嘜咪問law.
作者: Alvin and Janis    時間: 2005-4-24 00:31:55

.... Do we need to pay member fee for entry Sky's Garden?
作者: koo仔    時間: 2005-4-25 18:17:51

[quote:822d75a262="BILLY CHOW"]空中花園係rc 已經唔存在哦 !!!!  勿妳...唔知呀........[/quote]

你講真定假呀 :?: ?
咁依家既空中花園位置係咩黎嫁?
作者: grassman    時間: 2005-4-25 18:27:10

[quote:814cc11add="koo仔"][quote:814cc11add="BILLY CHOW"]空中花園係rc 已經唔存在哦 !!!!  勿妳...唔知呀........[/quote]

你講真定假呀 :?: ?
咁依家既空中花園位置係咩黎嫁?[/quote]

酒店L6!
聽聞會開,但一個字,

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2