藍澄灣業主社群

標題: 你地聽到有人大叫嗎? [打印本頁]

作者: milk    時間: 2005-4-13 02:51:04     標題: 你地聽到有人大叫嗎?

:sweat: 係咪有病,都已經咁夜啦,仲係度大叫,係把男人聲o黎o架! :nowords:
作者: Billy    時間: 2005-4-13 02:56:55

聽唔到喎.
又唔係有波入.
做咩會有人大叫呀..... :?:
作者: dracula    時間: 2005-4-13 04:57:05     標題: Re: 你地聽到有人大叫嗎?

[quote:8a39267523="milk"]:sweat: 係咪有病,都已經咁夜啦,仲係度大叫,係把男人聲o黎o架! :nowords:[/quote]

milk~~~ 你聽唔到我叫你咩???~~ 落雨收衫呀~~ :mrgreen:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-4-13 11:54:34

佢地成日都大叫架... 好似唱山歌咁..
男人聲又有. 女人聲又有..
重要唔知佢地講咩..

我上星期晚上開window  聽得好清楚.. 覺得d 同胞真係好好笑 要叫人咪直接行過去law. 由酒店叫到落下(小巴站)真係佢地先做得出.

作者: Billy    時間: 2005-4-13 13:39:57

[quote:37018ff95a="Jess&Burns"]佢地成日都大叫架... 好似唱山歌咁..
重要唔知佢地講咩..

我上星期晚上開window  聽得好清楚.. 覺得d 同胞真係好好笑 要叫人咪直接行過去law. 由酒店叫到落下(小巴站)真係佢地先做得出.

[/quote]

怪唔得聽唔到啦.
原來又係d自由人. :twisted:
(我唔係住向酒店果邊.)
作者: grassman    時間: 2005-4-13 13:49:29

好有"豬籠城寨"feel,醬爆同包租婆對話!
作者: milk    時間: 2005-4-13 15:32:26

[quote:b6cc9947d1="Jess&Burns"]佢地成日都大叫架... 好似唱山歌咁..
重要唔知佢地講咩..
我上星期晚上開window  聽得好清楚.. 覺得d 同胞真係好好笑 要叫人咪直接行過去law. 由酒店叫到落下(小巴站)真係佢地先做得出.[/quote]其實我已經聽到幾晚o架喇,不過幾日比起上o黎,昨晚係叫得最大聲同最長時間 :em18:  
因為幾晚都係咁,所以咪問o下您地有冇聽到囉 :poor:
我唔肯定係班自由神做,但如果真係佢地,咁佢地又真係幾有"自由 feel" 喎 :nowords:
作者: patty and jimmy    時間: 2005-4-13 15:51:58

唉.. 班自由人由街頭叫到街尾都係咁啦
有次我在機場見到佢地由a 閘叫過去b閘添呀. :em05:
作者: Billy    時間: 2005-4-13 15:58:14

[quote:1ebae8b8f3="patty&jimmy"]唉.. 班自由人由街頭叫到街尾都係咁啦
有次我在機場見到佢地由a 閘叫過去b閘添呀. :em05:[/quote]

但係平夜播.
不如下次報警啦. :evil:
作者: patty and jimmy    時間: 2005-4-13 17:17:49

但係如果警察黎到 佢地冇再叫 你又真係吹佢唔脹.
作者: Tomato    時間: 2005-4-13 17:32:12

我間細房係望到酒店 但係個距離一定係遠過你地個廳望住酒店......佢地講野真係勁大聲 男人大聲唔在講 連d細路都好大聲 我試過有一次見同聽到個細路向泳池嗌落去 好勁......有一次成班男人圍住個房門傾計 大聲到我仲以為佢地打交tim...... :cry:

不過又會唔會係自己d鄰居大聲嗌呢....有時我都聽到樓上 或者對面第6座d細佬笑聲....有時我隻佬呢埋嚇我 我都會嚇到大聲叫....... ops:
作者: Jess and Burns    時間: 2005-4-13 17:39:12

[quote:92ba16e9cf="Tomato"]我間細房係望到酒店 但係個距離一定係遠過你地個廳望住酒店......佢地講野真係勁大聲 男人大聲唔在講 連d細路都好大聲 我試過有一次見同聽到個細路向泳池嗌落去 好勁......有一次成班男人圍住個房門傾計 大聲到我仲以為佢地打交tim...... :cry:

不過又會唔會係自己d鄰居大聲嗌呢....有時我都聽到樓上 或者對面第6座d細佬笑聲....有時我隻佬呢埋嚇我 我都會嚇到大聲叫....... ops:[/quote]

方言黎架喎?!
真係以為自已返左大陸.
作者: 肥度    時間: 2005-4-13 18:23:14

都吾明點解rc 既設計咁多問題 . 酒店又會咁開揚. 5樓平台又無一條真正既行人路. 一到落雨.由6座行去1座都要攞傘. 明明3樓可以行到去會所. 又吾肯開俾人行. 咁樣好吾掂囉. 個3 樓 有d 小遊戲 我諗都無乜人落過去玩啦. 商場又吾似商場似酒店大堂咁 . 唉~~唉~~
作者: vivian    時間: 2005-4-13 18:29:26

邊個做設計架?
list個名出來 大家永遠記住佢!  :em11:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2