藍澄灣業主社群

標題: RC vs Park Island [打印本頁]

作者: Eddy Lam    時間: 2005-4-11 11:45:32     標題: RC vs Park Island

Apr 09之賽果 RC : Park Island / 3 : 4  :em06:

我同事話佢地勝之不武 下次想同我地踢過呀!
作者: grassman    時間: 2005-4-11 12:05:24     標題: Re: RC vs Park Island

[quote:64d146d634="Eddy Lam"]Apr 09之賽果 RC : Park Island / 3 : 4  :em06:

我同事話佢地勝之不武 下次想同我地踢過呀![/quote]

正式賽果係 RCark Island 3:1 (法定時間 2小時 RC自己話既)!另外2球係第三個鐘我地被車輪戰(人家有15人,RC得9人),所以唔算數(都係RC自己話既)!
實際上RC控制戰局(頭2小時),我當win架啦,大家同意嗎?

傳真今晚出,請密切留意!
作者: Eddy Lam    時間: 2005-4-11 12:21:59

同意! 我同事都話佢地輸O左 所以下次想贏番我地.
作者: grassman    時間: 2005-4-11 12:26:17

[quote:de1ad15367="Eddy Lam"]同意! 我同事都話佢地輸O左 所以下次想贏番我地.[/quote]

ops: 你同事都相當厚道! :mrgreen:

其實,邊個係你同事呀?
作者: Eddy Lam    時間: 2005-4-11 12:50:08

IVAN...好似係32號...
作者: 肥度    時間: 2005-4-11 17:30:50

係呀係呀 . 點計都係我地win 啦.
作者: EpSon    時間: 2005-4-11 19:20:05

看來 我好以錯過了一場精彩的比賽啦......
作者: dracula    時間: 2005-4-11 23:45:25

[quote:fdfbf1fb26="grassman"][quote:fdfbf1fb26="Eddy Lam"]同意! 我同事都話佢地輸O左 所以下次想贏番我地.[/quote]

ops: 你同事都相當厚道! :mrgreen:

....[/quote]

有厚道...有厚道....
咁先玩得開心...   
不過我地要招攬多 d 人先得~

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2