藍澄灣業主社群

標題: 終於都買左兩個櫃 [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-4-8 22:44:21     標題: 終於都買左兩個櫃

- 黃橡木色
- 採用標準環保板材
- 採用天然優質進口橡木皮有手感和質感
- 採用40mm 厚板材堅固耐用
- 採用歐洲全自動化UV生產線生產
- 由著名英國設計師設計 設計時尚簡潔
作者: FireFire    時間: 2005-4-8 22:55:23

積肥....你好似賣緊廣告.... :nowords:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-4-8 23:00:46

[quote:373f57b9f8="Mr. & Mrs. FireFire"]積肥....你好似賣緊廣告.... :nowords:[/quote]
咁都比你發現左,我係傢俬舖既 "俄底" 添! :
作者: FireFire    時間: 2005-4-8 23:10:24

[quote:76fc5719b3="Jeffrey & Shirley"]
咁都比你發現左,我係傢俬舖既 "俄底" 添! :[/quote]
係唔係俄底都唔緊要...最重要我地要有((圓供))價... :face13:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-4-8 23:22:00

[quote:438a5ba2fd="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:438a5ba2fd="Jeffrey & Shirley"]
咁都比你發現左,我係傢俬舖既 "俄底" 添! :[/quote]
係唔係俄底都唔緊要...最重要我地要有((圓供))價... :face13:[/quote]

((圓供))價就無喇。
供下又三年,供下又三年,十年都黎緊個,我只係想((供圓))層樓0姐! :
作者: dick queenie    時間: 2005-4-9 01:12:26

積肥大人...請問嗰兩個櫃你打算放响邊庶呀?  你屋企都好多櫃0架囉喎...

q. 8)
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-4-9 02:24:39

[quote:7511389524="dick&queenie"]積肥大人...請問嗰兩個櫃你打算放响邊庶呀?  你屋企都好多櫃0架囉喎...

q. 8)[/quote]
下次你上黎睇下放成點咪知囉! :
作者: diedsee    時間: 2005-4-9 10:11:48

咁你幾時搬入嚟
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-4-9 11:03:35

[quote:8c4d692006="diedsee"]咁你幾時搬入嚟[/quote]
為左吾太大影響我同 Shirley 既情況下,plan 緊! :face13:
作者: vivian    時間: 2005-4-9 11:23:05

Jeffrey 買齊傢私 就快d結婚啦!
凡文俗節 豐儉尤人!
最緊要係兩個人係最想係埋一齊的時候就一齊
就係最快樂!
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-4-9 11:26:19

[quote:d094e6efa7="vivian"]Jeffrey 快d結婚啦!
凡文俗節 風儉尤人!
最緊要係兩個人係最想係埋一齊的時候就一齊
就係最快樂![/quote]
我同你見解一樣,不過有 D 野吾係我可以控制。 :poor:
作者: hales    時間: 2005-4-9 11:37:04

[quote:0f7a0946f6="Jeffrey & Shirley"][quote:0f7a0946f6="diedsee"]咁你幾時搬入嚟[/quote]
為左吾太大影響我同 Shirley 既情況下,plan 緊! :face13:[/quote]
我驚rc個價升到咁上下太吸引 你搞左咁多野都未正式搬過黎
就忍唔住手賣左個單位 :

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2