藍澄灣業主社群

標題: 管理員 [打印本頁]

作者: 大茶飯    時間: 2005-4-3 23:01:23     標題: 管理員

本人未結婚  所以過年無比利是管理員  但其中有一個好大反應  過年前好好禮貌同會幫你開門出去  過年後就召孚都吾打  吾駛指意開門比你.....天呀  一封利是真係咁緊要 ? 我諗都是個人本身的修養問題多了.... ( 有無兄弟鄰居有同樣事情發生呢 ? ) :em13:  :em08:  :em20:  :HIT:
作者: dick queenie    時間: 2005-4-3 23:51:53

咁我又冇留意噃,可能我不嬲都冇預佢哋會自動開門比我出入,平日都係第一時間自己攪掂(即使佢哋出聲話開咗喇),我都照襟掣0既...

q. :wink:
作者: Tomato    時間: 2005-4-4 10:42:12

我都係第5座 我又係無比利是.......我又無呢個情況喎!!!
可唔可以講係邊個管理員?(形容少少都得0架!!)
作者: calvin and mei    時間: 2005-4-4 12:44:10

old man& white hair right? :detective
作者: 米    時間: 2005-4-4 18:28:03

我剛搬來的 但係都有一個管理員時常幫我開門既!
仲見親都會同我打招呼。又係old man and white hair 呀bor~  :shock:

作者: gp    時間: 2005-4-4 19:46:11

[quote:781dc76f8d="calvin&mei"]old man& white hair right? :detective[/quote]

佢份人係咁吋 應該同利是無關 :
作者: Stephen@RC    時間: 2005-4-4 20:34:55

long time no see him . 係咪走左啦 :?:
作者: gp    時間: 2005-4-4 22:40:44

好似放假喎 :mrgreen:
作者: ivywai    時間: 2005-4-6 13:50:36

真係希望走 無禮貌成日扮見唔到人!!!   :twisted:
作者: ivywai    時間: 2005-4-6 22:01:10

終於返左黎 以為走左 :em08:
作者: 大茶飯    時間: 2005-4-7 01:35:11

希望佢早 d 走 >>>>>>> 人  bingo ! old man and white hair .... :evil:
作者: 肥度    時間: 2005-4-7 01:44:25

係咪帶眼鏡. 吾係好高. ?
作者: P and R    時間: 2005-4-8 05:22:03

:em02:
作者: ivywai    時間: 2005-4-13 11:09:44

唔知點解要受管理員氣 看面色!!
其實不是要求什麼 只是做基本野姐!!!
:twisted: 我地都有交管理費ma
可否聯合投訴?
管理公司會處理嗎 ?
作者: vivian    時間: 2005-4-13 11:40:36

呢間管理公司係"肺"架! 唔好奢望!
係個網到或者寫信去業委會反映好過
作者: Tomato    時間: 2005-4-13 14:52:43

有位管理員唔錯 無戴眼鏡 成日笑笑口 見到會打招呼.....但係我唔記得睇佢叫乜名 :detective (不過知道都唔好開佢個名 我驚佢招人妒忌 比人迫走 :poor: )......我有晚唔舒服 要叫架的士去急症室 我去完返屋企 佢問我有無事......到左第二日 佢仲記得我 問我仲有無事?.....個感覺都幾溫暖
作者: ivywai    時間: 2005-4-14 14:20:28

其實可唔可以聯署寫信投訴??
那管理員真好過份!
作者: Hello Kitty    時間: 2005-4-14 16:41:58

[quote:a525837b08="ivywai"]其實可唔可以聯署寫信投訴??
那管理員真好過份![/quote]Well if you think 那管理員真好過份! Please complaint to MO.
Since it is one the way to improve the standard no need to 聯署.
But be honest he/she may lost the job.
作者: Teresa and Fai    時間: 2005-4-15 16:13:36

[quote:2735d60aa9="&R"]應該喺姓楊果嗰白頭佬剛剛這個夜晚開夜的。從來都唔同住客say hello。好多次我主動同打招呼,但他冇反應,現在見他我都不理他了,好多時都見他深夜或下午看報紙,見到我就望一望我,然後又繼續看。雖然這時候沒有什麼人出入。但他平時的表現就.......
盈翠半島地鐵啲管理就VERY GOOD...每次見到啲管理員都是很自然開心對你打招呼....人地啲管理費又是八佰幾(六百呎單位),重包會所....我地就....

好想念以前住盈翠半島時果個靚女管理員 ...重有商場Lobby果位姐仔(三十有多果隻)

其實好幾個管理員都唔錯  姓何果位都好熱心....都唔一定要靚仔靚女。[/quote]

係呀............有時夜晚返屋企都會見到佢除左鞋係度睇報紙.........我都係當見唔到佢就算................
作者: POON    時間: 2005-4-15 20:18:35     標題: Re: 管理員

[quote:6690a1c2a9="大茶飯"]本人未結婚  所以過年無比利是管理員  但其中有一個好大反應  過年前好好禮貌同會幫你開門出去  過年後就召孚都吾打  吾駛指意開門比你.....天呀  一封利是真係咁緊要 ? 我諗都是個人本身的修養問題多了.... ( 有無兄弟鄰居有同樣事情發生呢 ? ) :em13:  :em08:  :em20:  :HIT:[/quote]

請問你邊座 ? 我個座沒有這個情況 !
我個座管理員好好人 又識講普通話應付個啲無禮貌遊客 !  :em11:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2