藍澄灣業主社群

標題: 4-6月差餉/地租??? [打印本頁]

作者: vickiechui    時間: 2005-4-1 23:58:08     標題: 4-6月差餉/地租???

請問 大家差餉/地租值是否$56280...
有沒有那麼高(平均$18000 1個月)?? 可否投訢??
作者: Billy    時間: 2005-4-2 00:02:59

好平喎.
我62XXX呀.
呢個係計一年既.
即係一個月~4690
作者: yo and lok    時間: 2005-4-2 02:00:28

我$56XXX一年你會唔會睇錯個數是否一年呢?
作者: Billy    時間: 2005-4-2 09:58:28

點解個個都係$56xxx我就$63xxx架.
重平過我未加之前冇理由呀.... :evil:
我都係細單位咋喎..... :x
作者: P and R    時間: 2005-4-2 13:38:23

[quote:20a3da8e01="Billy"]點解個個都係$56xxx我就$63xxx架.
我都係細單位咋喎..... :x[/quote]

藍澄灣 - 亳宅....
作者: diedsee    時間: 2005-4-2 14:43:59

[quote:eceb982134="Billy"]點解個個都係$56xxx我就$63xxx架.
我都係細單位咋喎..... :x[/quote]
點都大少少啦 :mrgreen:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-4-2 16:38:53     標題: Re: 4-6月差餉/地租???

[quote:43d3c64dfd="vickiechui"]請問 大家差餉/地租值是否$56280...
有沒有那麼高(平均$18000 1個月)?? 可否投訢??[/quote]
同你一樣!要每季交成千一蚊。 :em01:
作者: POON    時間: 2005-4-7 19:30:03

點解又要再交多成2千元 ??
作者: Eddy Lam    時間: 2005-4-7 20:58:28

我要交HK$1673.00  :em06:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2