藍澄灣業主社群

標題: 祝積肥越來越肥~ [打印本頁]

作者: hales    時間: 2005-3-30 00:12:59     標題: 祝積肥越來越肥~

生日快樂喎....呵~
作者: diedsee    時間: 2005-3-30 00:14:31

Happy Birthday!! ^^
作者: Patrick Cherry    時間: 2005-3-30 00:18:21

祝你一年比一年肥肥白白 : , 
早日同雪梨拉埋天窗 :mrgreen:
作者: saga    時間: 2005-3-30 00:19:21

積肥大哥
生日快樂  :face13:
作者: Billy    時間: 2005-3-30 00:21:36

呢排真係好多人生日.
生日快樂.
祝肥肥白白早日成家立室.
作者: leemoksau    時間: 2005-3-30 00:38:45

又大一歲啦 :

生日快樂!
Happy birthday! :em19:
作者: dick queenie    時間: 2005-3-30 01:43:17

HAPPY BIRTHDAY!

Q. h:
作者: wychan    時間: 2005-3-30 01:44:59

又生日 今次係邊個呢?

anyway HAPPY BIRTHDAY!
作者: Sharon Brian    時間: 2005-3-30 07:57:12

公起公起!!! 呵呵~

Nearly April la wo when will u move in? :zdevil:
作者: P女    時間: 2005-3-30 08:58:39

Happy Birthday
作者: vivian    時間: 2005-3-30 10:02:11

生日快樂 有情人終成眷屬!
作者: kyu    時間: 2005-3-30 10:29:15

生日快樂!

HAPPY BIRTHDAY!
作者: milk    時間: 2005-3-30 10:57:04

積肥兄︰

Happy Birthday   
祝早日成親 :face13:
作者: bikbark    時間: 2005-3-30 10:59:12

always birthday ga......  :x

then when will be the following dates......?
1. wedding
2. move-in

and i think u broke the record of the duration between getting key and moving in. :
作者: Tomato    時間: 2005-3-30 11:44:39

祝積肥哥哥生日快樂 快d同雪梨姐姐成親~成親~ :em04:

蕃茄妹妹上 :
作者: H and H    時間: 2005-3-30 13:36:30

happy birthday
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-30 15:47:54

多謝咁多位既關心同支持!

不過如果好似個標題所講真係越來越肥既話,咁就有耐都結吾成婚喇!
同大家講:可能大家要幫我改名喇,改造 "喞肥"。因為我要 "喞" 走 D 肥 ops: 。哈哈! h:

今晚會去元綠食餐勁 :em04: ,因為生日有半價! :

多謝以下各人:

01. 好得閑影相,吾得閑做網主既 Hales
02. 間屋望落去好似好大既 diedsee
03. 錢多到,有兩頭住家既 Patrick & Cherry
04. 幫人 BT,而又拉佢吾到既 saga
05. 成日有做 GYM,身型一路都 keep 住吾變既 Billy
06. 終日與紅酒為伴既 leemoksau
07. 與遊戲機為伍既 dick 同佢位煮野好好食既妻子 queenie
08. 幫我地好多而又吾多出聲既 wychan
09. 同我一樣好鍾意影相既 Brian 同佢位日文好勁既妻子 Sharon
10. 發言不多既 P女
11. 直腸直肚真性情既女中豪傑 vivian
12. 以 "有限錢" 揚名既 kyu
13. 好識煮野食既 milkmilk 同佢位唱歌好淋既 Robert
14. 同網主 Hales 好有夫妻相既 bikbark
15. 無 Snoopy 不歡既 Tomato
16. 又係另一個無 Snoopy 不歡既 H&H
作者: grassman    時間: 2005-3-30 17:05:33

乜我冇呀!補返先,Happy Brithday! Jeffery! :mrgreen:
作者: Hotcake    時間: 2005-3-30 18:46:59

次次去完大陸返來 實係有人生日 仲要係遲左tim...... :nowords:

Anyway 祝 屋企有好多部電視機0既男情會主席: 生日快樂 早日成家立室 :yeah:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-30 19:19:46

[quote:97bd47c125="grassman"]乜我冇呀!補返先,Happy Birthday! Jeffrey! :mrgreen:[/quote]

Thank you. :face13:

15. .....
16. .....
17. 每次結婚展都諗起佢既 Grassman (因為佢有飛攞!) :
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-30 19:31:09

[quote:918a650ba2="Hotcake"]次次去完大陸返來 實係有人生日 仲要係遲左tim...... :nowords:

Anyway 祝 屋企有好多部電視機0既男情會主席: 生日快樂 早日成家立室 :yeah:[/quote]
你吾遲喎!多謝!多謝! ops:
咁都比你知道我係男情會主席,將來吾比你入會都吾得啦! :

16. .....
17. .....
18. 高大得黎又有成熟美既男性就係 Hotcake。 :
作者: FireFire    時間: 2005-3-30 20:17:21

積肥生日快樂.................
祝你越積越肥...................................... h:
作者: J and P    時間: 2005-3-31 01:11:31

Jeffrey

大個仔啦,祝你早日成家立室,快D生返一兩個BB。
(唔介意的話,我屋企有好多嬰兒用品: 嬰兒床、BB車、遊戲圍欄...明年可以RELEASE,要唔要留比你 :em12: ?!)
作者: dracula    時間: 2005-3-31 01:23:17

積肥哥....有怪莫怪..細路仔唔識世界... 咁遲至同你老人家拜壽!
從另一個角度睇....可能我係你下次生日最早拜壽o既一位~ :
作者: FD    時間: 2005-3-31 01:46:36

不好意思,我以為fanny巳祝賀了,現我倆祝福你生活常常開心快樂。   
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-31 04:02:29

[quote:87dd9e2a96="Mr. & Mrs. FireFire"]積肥生日快樂.................
祝你越積越肥...................................... h:[/quote]

快樂就可以 :em04: ,越積越肥就吾好喇! :em16:

17. .....
18. .....
19. RC 既救火隊長 "火先生" 同佢位好喜歡擺設既 "火太"
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-31 04:10:02

[quote:731a2c893b="J&"]Jeffrey

大個仔啦,祝你早日成家立室,快D生返一兩個BB。
(唔介意的話,我屋企有好多嬰兒用品: 嬰兒床、BB車、遊戲圍欄...明年可以RELEASE,要唔要留比你 :em12: ?!)[/quote]

成你貴言 :face13: !不過哩 D 野吾係我一個人可以話事,要問下未來老婆制吾制先! h:

18. .....
19. .....
20. 當你係 RC 見一家大細,個媽媽同個囡囡好似樣既話,咁個媽媽就係 Janice,個 Daddy 就係 Philip 喇
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-31 04:26:00

[quote:c7f689039d="dracula"]積肥哥....有怪莫怪..細路仔唔識世界... 咁遲至同你老人家拜壽!
從另一個角度睇....可能我係你下次生日最早拜壽o既一位~ :[/quote]
吾緊要,老人家容忍度好高 :wink: 。下次請大家去酒店食自助晚餐就得傢喇,聽者有份 :face13: 。大家無問題吖嘛! :
須則係下次既最早既一位,不過今次咪 "欠" 左一次囉!咁樣吾得!吾得!
罰你,下次大家 gathering 你要出黎。 :em19:

19. .....
20. .....
21. 經常於 RC 附近出沒,專貴得黎又帶點黑暗既尼古拉百爵 dracula
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-31 04:32:18

[quote:8a85af5c11="FD"]不好意思,我以為fanny巳祝賀了,現我倆祝福你生活常常開心快樂。   [/quote]
吾洗客氣喇!下次上你地屋企打下機保數。
大家咁話 - 咁多位都快快樂樂!

20. .....
21. .....
22. RC 其中一位好喜歡踢波既男業主 Dennis 同佢位喜歡貓到不得了既 Fanny

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2