藍澄灣業主社群

標題: 我搬返哩啦! [打印本頁]

作者: 1533    時間: 2005-3-22 21:34:53     標題: 我搬返哩啦!

我舊年賣左藍澄搬去新界住 但始終掛住大家 現在買返入黎住啦!
其實藍澄真的不錯!
作者: wychan    時間: 2005-3-22 21:37:04

好呀... 有時間一起飲杯...
作者: dick queenie    時間: 2005-3-22 21:37:35

1533.....你返黎拿
你買返呢度,咪好貴
青衣算唔算新界.............
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-22 21:39:35

[quote:6ecb488955="dick&queenie"]1533.....你返黎拿
你買返呢度,咪好貴
青衣算唔算新界.............[/quote]
係啦!貴吾貴呀?
青衣係新界西喎。
作者: 1533    時間: 2005-3-22 22:19:10

都貴貴地!  但我鍾意向南同埋連天台.  可以一邊吹海一邊飲紅酒
作者: dracula    時間: 2005-3-22 22:22:17

[quote:da46e9fcbd="1533"]都貴貴地!  但我鍾意向南同埋連天台.  可以一邊吹海一邊飲紅酒[/quote]

B? C? 連天台??? :em07:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-22 22:23:18

[quote:c7d080a3e9="1533"]都貴貴地!  但我鍾意向南同埋連天台.  可以一邊吹海一邊飲紅酒[/quote]
咁可吾可以借個天台黎睇煙花呀! ops:
作者: Billy    時間: 2005-3-22 22:23:27

歡迎返黎呀. 呢道的確唔錯架.
嘩咁幾時上你度飲杯同睇o下風景呀.....
作者: dick queenie    時間: 2005-3-22 22:26:55

[quote:0f829cf5a8="1533"]都貴貴地!  但我鍾意向南同埋連天台.  可以一邊吹海一邊飲紅酒[/quote]

1533,想問我地"藍情之友會" 可否上去你度gathering呢?
最多比個總理...你做丫
作者: dracula    時間: 2005-3-22 22:29:56

仲有"男情之友會" o既 ceo~ 仲有吹水板板主個位(值幾仟萬)~ :
作者: 1533    時間: 2005-3-22 22:37:48

咩嘢會黎??
作者: leemoksau    時間: 2005-3-22 22:43:23

咪聽佢地亂UP啦. 其實唔係咩會o黎o既 都係大家聚吓吹吓水喳. 你參加一次就知了.
作者: dracula    時間: 2005-3-22 22:43:38

鄰居聯誼會~ :
作者: Billy    時間: 2005-3-22 22:44:18

只不過係一班又夜訓又愛吹水o既人o既每週gathering姐.
作者: grassman    時間: 2005-3-22 23:15:29

剛剛個星期六好似無喎!
作者: Billy    時間: 2005-3-22 23:18:06

[quote:3fd46940be="grassman"]剛剛個星期六好似無喎![/quote]

有不過得4個人出席.
作者: Tomato    時間: 2005-3-22 23:20:56

1533你好
作者: H and H    時間: 2005-3-23 00:04:38

咁得意既~~不過都歡迎你 welcome back welcome back
作者: FireFire    時間: 2005-3-23 00:13:36

歡迎番黎............. :face13:
作者: hales    時間: 2005-3-23 00:16:04

[quote:a8a30082a1="grassman"]剛剛個星期六好似無喎![/quote]
岩岩呢個星期六好早就訓左... h:
grassman 我係想問cindy拎少少information 上次exhibition
份野唔見左...... :dead:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2