藍澄灣業主社群

標題: 邊個係度唱K? [打印本頁]

作者: Eddy Lam    時間: 2005-3-22 21:00:43     標題: 邊個係度唱K?

d聲好似係3座傳過o黎 唱到鬼死咁大聲 我係5座都聽到...
作者: grassman    時間: 2005-3-22 21:08:11

對面學院呀!
作者: dick queenie    時間: 2005-3-22 21:10:48

其實呢度好多人鍾意唱K
不如呢度攪個
"藍澄灣K皇K后比賽",學下其他屋苑咁,做D正面野。
響"江湖"的日子,真係好累!

積肥仔,我要聽你唱;
"我來自藍澄"....I ...I ....I was born in RC
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-22 21:26:44

[quote:b623a0548c="dick&queenie"]其實呢度好多人鍾意唱K
不如呢度攪個

積肥仔,我要聽你唱;
"我來自藍澄"....I ...I ....I was born in RC[/quote]
擺我上台!
不過一定吾會令大家失望。
" 你這剎那在何方,我有說法未曾講"  
作者: dick queenie    時間: 2005-3-22 21:27:40

[quote:9d32d0b7c0="Jeffrey & Shirley"][quote:9d32d0b7c0="dick&queenie"]其實呢度好多人鍾意唱K
不如呢度攪個

積肥仔,我要聽你唱;
"我來自藍澄"....I ...I ....I was born in RC[/quote]
擺我上台!
" 你這剎那在何方,我有說未曾講"  [/quote]

係"說話"呀 ~~~Leon :em17:  :em17:
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-22 21:33:23

[quote:6987062ffa="dick&queenie"][quote:6987062ffa="Jeffrey & Shirley"][quote:6987062ffa="dick&queenie"]其實呢度好多人鍾意唱K
不如呢度攪個

積肥仔,我要聽你唱;
擺我上台!
" 你這剎那在何方,我有說未曾講"  [/quote]

係"說話"呀 ~~~Leon :em17:  :em17:[/quote]
我有我既原則,我唱歌既時候要堅持唱 Live! :em17:
作者: 肥度    時間: 2005-3-22 21:51:17

哈哈. . . 我係第6座都聽到喎.

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2