藍澄灣業主社群

標題: 想放盤 [打印本頁]

作者: ki_ki    時間: 2005-3-22 01:22:25     標題: 想放盤

各位弟兄姊妹1座B室中層有無興趣請pm
作者: leemoksau    時間: 2005-3-22 01:43:11

how much? 請pm. thanks.
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-22 01:45:25

[quote:a8f2ef5ca6="leemoksau"]how much? 請pm. thanks.[/quote]
乜妳! :?:
作者: leemoksau    時間: 2005-3-22 01:46:38

想了解吓先.
作者: unicorn    時間: 2005-3-22 13:37:30

介唔介意講
點解出貨呀
作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-22 14:12:12

[quote:96690cf79d="unicorn"]介唔介意講
點解出貨呀[/quote]
緊係個價合心水啦! :face13:

咁你放左未呀? :?:
作者: 1533    時間: 2005-3-22 22:47:58

無 3500 蚊一呎都唔駛放住!  港灣豪庭二手都要 4000 啦!
作者: ki_ki    時間: 2005-3-23 00:20:39

因將有小生命來臨想搬返近家人方便照顧
~雖然唔係豪裝但十分乾淨.整齊
作者: unicorn    時間: 2005-3-23 00:29:50

according to 唔知mud野authority(我只係背答案 永冇深究)
佢地話加息第一野就係趺樓
所以而家唔趺都趺左
問題係如果你在下一輪加息之前岩岩走到貨
你就摸頂local max
不過theory 還theory
大家自己注意返啦
作者: dick queenie    時間: 2005-3-23 13:09:18

[quote:1c356bfec9="ki_ki"]因將有小生命來臨想搬返近家人方便照顧
~雖然唔係豪裝但十分乾淨.整齊[/quote]

祝你早日安居樂業,一家人開開心心 h:

Q.
作者: POON    時間: 2005-3-23 22:48:05

[quote:c29b29f298="unicorn"]according to 唔知mud野authority(我只係背答案 永冇深究)
佢地話加息第一野就係趺樓
所以而家唔趺都趺左
問題係如果你在下一輪加息之前岩岩走到貨
你就摸頂local max
不過theory 還theory
大家自己注意返啦[/quote]

你賣左未 ?  :sweat:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2