藍澄灣業主社群

標題: 壞鬼微波爐 [打印本頁]

作者: Jeffrey Shirley    時間: 2005-3-17 21:48:16     標題: 壞鬼微波爐

未夠一年,都用吾夠五次,個微波爐就壞左。 :dead:

激死! :evil:
作者: zaku    時間: 2005-3-17 23:37:30

未夠一年 可以call maintenance.
不過部機無燒烤功能 正"雞肋"一部.
請問你部爐衰什麼?
作者: POON    時間: 2005-3-18 22:02:40

我直情未用過就.... :poor:
作者: hales    時間: 2005-3-18 22:18:37

我果個都係一樣未開光.....
作者: dracula    時間: 2005-3-18 22:18:58

[quote:53bc99e9c2="OON"]我直情未用過就.... :poor:[/quote]

唔係掛~~
(今日終於儲夠惠x coupon 換焗爐 )
作者: POON    時間: 2005-3-18 22:31:29

買個新 !
作者: Billy    時間: 2005-3-19 00:11:24

[quote:9cd08b5c4d="dracula"][quote:9cd08b5c4d="OON"]我直情未用過就.... :poor:[/quote]

唔係掛~~
(今日終於儲夠惠x coupon 換焗爐 )[/quote]

幾時有蛋榚食呀..... :face13:
作者: AP Duck    時間: 2005-3-19 17:48:53

我半年前叮了兩包點心便壞了. 供應商說放微波爐的柜設計有問題 沒有足夠空間散熱 微波爐很容易會過熱. 微波爐壤後供應商換了一個新的給我 但只可以放枱面.
作者: POON    時間: 2005-3-19 19:05:01

[quote:8ff8cff9bf="AP Duck"]我半年前叮了兩包點心便壞了. 供應商說放微波爐的柜設計有問題 沒有足夠空間散熱 微波爐很容易會過熱. 微波爐壤後供應商換了一個新的給我 但只可以放枱面.[/quote]

係呀 ! 我都放係洗衣機上面張枱 !  :em08:
作者: dracula    時間: 2005-3-20 06:53:47

[quote:c4f18560e6="OON"][quote:c4f18560e6="AP Duck"]我半年前叮了兩包點心便壞了. 供應商說放微波爐的柜設計有問題 沒有足夠空間散熱 微波爐很容易會過熱. 微波爐壤後供應商換了一個新的給我 但只可以放枱面.[/quote]

係呀 ! 我都放係洗衣機上面張枱 !  :em08:[/quote]

原本個檯面都冇咩位剩喎~ 放埋個微波瀘咁咪冇位放電飯煲??
作者: dracula    時間: 2005-3-20 06:57:18

[quote:6fad18685a="AP Duck"]我半年前叮了兩包點心便壞了. 供應商說放微波爐的柜設計有問題 沒有足夠空間散熱 微波爐很容易會過熱. 微波爐壤後供應商換了一個新的給我 但只可以放枱面.[/quote]

我有時連續丁七八次喎~  :em03:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2