藍澄灣業主社群

標題: 大橙 Number [打印本頁]

作者: vivian    時間: 2005-3-14 16:35:46     標題: 大橙 Number

請問大家 :

大橙4系列 是4012 or 4210 呢?    :em14:
我忘記了個編號.
作者: dick queenie    時間: 2005-3-14 16:48:00     標題: Re: 大橙 Number

[quote:eeb12b9588="vivian"]請問大家 :

大橙4系列 是4012 or 4210 呢?    :em14:
我忘記了個編號.[/quote]

最近有隻4338
作者: vivian    時間: 2005-3-14 16:49:54

Many thanks !
乜 有4338 牙? 等我搵下先.....
作者: leemoksau    時間: 2005-3-14 22:53:10

咩o黎o架?
作者: P女    時間: 2005-3-14 23:04:56

sorry 乜野係大橙4系列?

路人甲上
作者: diedsee    時間: 2005-3-14 23:19:28

我唔知
不過今日嚮百 x 見到 買咗個....
作者: dracula    時間: 2005-3-14 23:26:43

[quote:def0daeddf="diedsee"]我唔知
不過今日嚮百 x 見到 買咗個....[/quote]

唔知妳又買???  :?:
咁係咩o黎o架?? 真係橙o黎o架??
作者: diedsee    時間: 2005-3-14 23:30:21

係橙ar....新奇x個貼紙上個 code loi
作者: vivian    時間: 2005-3-14 23:33:02

Sorry 我以為大家知....
有沒有留意到美國橙很多時都有個label在橙上
我聽說是不同種植的地方的標籤
以識別不同橙的種類
細橙很少有label
大橙則很多時有label
好似是3710 (在這裡我叫3系列吧)
而4210 or 43xx(我叫4系列吧)
4系列的橙size比較大個
而價錢亦較貴
(如有錯漏請多多指教)

(由於今天要寫少少筆記,忘記了是4210 or 4012 所以在這裡求教了)
Thanks for Queenie's answer!
作者: dracula    時間: 2005-3-14 23:36:46

電話 d 型號我都脫哂節..... 估唔到連橙都有咁多型號..... :dead:
作者: diedsee    時間: 2005-3-14 23:44:40

[quote:40e063a46e="vivian"]Sorry 我以為大家知....
有沒有留意到美國橙很多時都有個label在橙上
我聽說是不同種植的地方的標籤
以識別不同橙的種類
細橙很少有label
大橙則很多時有label
好似是3710 (在這裡我叫3系列吧)
而4210 or 43xx(我叫4系列吧)
4系列的橙size比較大個
而價錢亦較貴(如有錯漏請多多指教)

(由於今天要寫少少筆記,忘記了是4210 or 4012 所以在這裡求教了)
Thanks for Queenie's answer![/quote]

真係貴....成$2.9一個

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2