藍澄灣業主社群

標題: 球員荒! [打印本頁]

作者: grassman    時間: 2005-3-13 19:06:14     標題: 球員荒!

近日大家藍澄灣足球隊出現球員荒問題! 情況愈見明顯,本人對個別隊員了解過,其中有一主要原因係他們很少上業主網瀏覽 :?: ,所以錯過球隊賽程。
有見及此,為加強隊員間通信及得知最新賽程,所以日後除慣常於業主網post出賽程外,亦會以email通知各隊員,希望有興趣者不會錯過活動!

因此各隊員請PM你的:
TEL EMAIL ADDRESS(optional)
比我,謝謝!
作者: 肥度    時間: 2005-3-13 19:27:56

pm 左啦
作者: John and Esther    時間: 2005-3-13 22:27:46

Already PM.
作者: dracula    時間: 2005-3-13 23:29:52

pm了~
作者: leemoksau    時間: 2005-3-13 23:44:01

[quote:2300a87a33="dracula"]pm了~[/quote]

你晚晚o係藍澄网蒲到天光 使唔使pm呀? :
作者: dracula    時間: 2005-3-13 23:46:50

[quote:99d24eb351="leemoksau"][quote:99d24eb351="dracula"]pm了~[/quote]

你晚晚o係藍澄网蒲到天光 使唔使pm呀? :[/quote]

我好正經~ 唔好迫我離題~ :
作者: leemoksau    時間: 2005-3-13 23:51:13

我又冇話你唔正經 做乜係度作賊心虚呀 :
作者: dracula    時間: 2005-3-13 23:54:29

[quote:591b9d9ab0="leemoksau"][quote:591b9d9ab0="dracula"]pm了~[/quote]

你晚晚o係藍澄网蒲到天光 使唔使pm呀? :[/quote]

咁我要 pm 比 grassman 知我個 email address 嘛~~~ :?
作者: FD    時間: 2005-3-14 00:49:50

巳 pm 左
作者: Eric and Mandy    時間: 2005-3-14 12:14:38

pm already
作者: keane    時間: 2005-3-14 22:47:38

PM 了
作者: diedsee    時間: 2005-3-14 23:20:22

pm "ed"
作者: grassman    時間: 2005-3-14 23:38:16

Eric&Mandy 你個PM收唔到喎!
作者: Eddy Lam    時間: 2005-3-15 09:33:36

PMo左了!!!
作者: Stephen@RC    時間: 2005-3-15 12:06:55

sent  haha
作者: ryanli    時間: 2005-3-15 22:38:38

PM了  :mrgreen:
作者: Billy    時間: 2005-4-12 22:22:25

最近我見已經多左幾個人加入.
好似vincentfreshwit同nigel咁.
但之後幾場都好似唔係好夠人報名咁.
真係唔知點解..... :dead:
作者: grassman    時間: 2005-4-12 23:42:33

平常心啦!香港人工作忙、愛減肥但不愛運動。RC人少、呢個網度既人仲少。
我地多D宣傳足球隊宗旨比人知,慢慢D人明白後就會參加架啦!最緊要目前既人唔好洩氣,大家enjoy the game!

我見有D屋苑球隊,又要人硬性買衫,又有罰則! 我地就唔同,enjoy一齊玩就得喇,半年黎一次又得、次次黎又得、得o左!
唔著衫踢又得,唔著褲踢就唔得!
作者: dracula    時間: 2005-4-19 05:02:12

[quote:302a617a65="grassman"]平常心啦!香港人工作忙、愛減肥但不愛運動。RC人少、呢個網度既人仲少。
我地多D宣傳足球隊宗旨比人知,慢慢D人明白後就會參加架啦!最緊要目前既人唔好洩氣,大家enjoy the game!

我見有D屋苑球隊,又要人硬性買衫,又有罰則! 我地就唔同,enjoy一齊玩就得喇,半年黎一次又得、次次黎又得、得o左!
唔著衫踢又得,唔著褲踢就唔得![/quote]

:em11: agree agree~
我地 rc 足球隊出哂名和藹可親 nice  : (冇火  :cry: )
作者: grassman    時間: 2005-4-19 10:06:01

[quote:93210c2af8="dracula"][quote:93210c2af8="grassman"]平常心啦!香港人工作忙、愛減肥但不愛運動。RC人少、呢個網度既人仲少。

唔著衫踢又得,唔著褲踢就唔得![/quote]

:em11: agree agree~
我地 rc 足球隊出哂名和藹可親 nice  : (冇火  :cry: )[/quote]

火火,伯爵都掛住你!
作者: grassman    時間: 2005-4-19 12:13:41

[quote:38ab4a9c4a="肥度"]考緊試. 考到22[/quote]

[球壇新聞]
朗拿癲度因未能於限期前取得工作簽證,未能趕及出席5/16之打比戰。

作者: FD    時間: 2005-4-19 21:26:14

[quote:0754e91ed4="grassman"][quote:0754e91ed4="肥度"]考緊試. 考到22[/quote]

[球壇新聞]
朗拿癲度因未能於限期前取得工作簽證,未能趕及出席5/16之打比戰。
[/quote]

Grassman你個張工作簽證亦未必次次可批出啫 :em12:
作者: grassman    時間: 2005-4-20 00:32:46

[quote:d589338f09="FD"]Grassman你個張工作簽證亦未必次次可批出啫 :em12:[/quote]

曬命呀! :twisted:

Fanny,呀D約o左成班女仔星期六去街喎! :em03:
作者: Billy    時間: 2005-4-20 03:22:59

[quote:c3773eff7d="FD"]
Grassman你個張工作簽證亦未必次次可批出啫 :em12:[/quote]

:em17:  :em17:  :em17:

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2