藍澄灣業主社群

標題: 點解 5座 L1出面都仲有咁多旅遊巴落客? [打印本頁]

作者: dracula    時間: 2005-3-11 01:32:48     標題: 點解 5座 L1出面都仲有咁多旅遊巴落客?

今晚去百佳 排第二都要等足 5分鐘~ 前面六個女人原來分頭買o野~
有 d 撊完排隊比錢 最衰就係都要等埋未買完o個個~ 我頂~ ##$@$#%#
:x 之後想搭lift上 L5 點知有十幾個遊客等lift 咁我咪由L1 返 1座 點知一推門就有十幾廿個遊客迎面而來 我覺得佢地o係o個個位落客真係好阻我地 d 居民囉~
作者: milk    時間: 2005-3-11 01:44:27     標題: Re: 點解 5座 L1出面都仲有咁多旅遊巴落客?

有次落 8街 又係有幾個"四維行"打尖排隊之外,仲要係個 8街 門口煲煙 :em05:  
之後我用眼神................零空啤 :sweat:

[quote:33efac6590="dracula"]點知一推門就有十幾廿個遊客迎面而來[/quote]你...........受歡迎 :
作者: dracula    時間: 2005-3-11 01:51:43

個麵包貨架真係好似比人打完劫咁......
想買 d 麵包做早餐都冇~ 唉~
作者: milk    時間: 2005-3-11 01:53:06

[quote:b3cee84d2d="dracula"]個麵包貨架真係好似比人打完劫咁......
想買 d 麵粉做早餐都冇~ 唉~[/quote]你食......... :shock:原來有僻好 :
作者: dracula    時間: 2005-3-11 01:55:21

我打錯之嘛 :face13:
作者: milk    時間: 2005-3-11 02:01:42

知喇~知喇~笑o下之嘛,笑得多對美容有幫助o架!
:yeah:  :yeah:  :yeah:  :yeah:  :yeah:  :yeah:  :yeah:
作者: dracula    時間: 2005-3-11 02:04:58

咁妳笑多 d 啦下~ 送妳 2pair魚尾紋~  :
我搵周公先~
作者: milk    時間: 2005-3-11 02:05:30

[quote:a049364c2f="dracula"]咁妳笑多 d 啦下~ 送妳 2pair魚尾紋~  :
[/quote] :x [quote:a049364c2f="dracula"]我搵周公先~[/quote]姑奶~
作者: vivian    時間: 2005-3-11 10:08:12

落樓下8佳買野  除左帶錢 重要帶耐性~  :dead:
作者: Tomato    時間: 2005-3-11 11:11:23

查實我到而家都唔知d旅遊巴點駛入L1 0架 究竟個入口0向邊呢 :?:

其實可唔可安排佢地車後d落客呢 (個停車場咁大.....點解次次都要0向近住蛇仔路0個邊落車呢....) 次次都要0向住宅入口前面落客 個地方淺窄 唔方便我地之餘 佢地都唔方便啦.....
作者: grassman    時間: 2005-3-11 13:14:51

[quote:73ac226dd3="Tomato"]查實我到而家都唔知d旅遊巴點駛入L1 0架 究竟個入口0向邊呢 :?:

其實可唔可安排佢地車後d落客呢 (個停車場咁大.....點解次次都要0向近住蛇仔路0個邊落車呢....) 次次都要0向住宅入口前面落客 個地方淺窄 唔方便我地之餘 佢地都唔方便啦.....[/quote]

我見過幾次,架旅遊巴係L1一座入口進入(有好多拿光棒既工作人員指示),去到五座L1商場入口附近落車,D旅客就係經商場去酒店電梯喇!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2