藍澄灣業主社群

標題: 如果申請星期六晚上場紙踢波 大家有無問題? [打印本頁]

作者: chee    時間: 2005-3-1 08:19:53     標題: 如果申請星期六晚上場紙踢波 大家有無問題?

請儘情發表!!!! :em18:  :em18:  :em18:
作者: Eddy Lam    時間: 2005-3-1 09:02:47

No problem!
作者: grassman    時間: 2005-3-1 09:41:37

我冇乜大問題!

其實我返長短週,我工人同我一樣返長短週,我放佢又放,我返佢又返! 所以要睇邊個星期。

For me if night-time 7-9pm is perfect!

見議:可否一次Sat night and 一次Sun morning alternative, 咁可能每個人at least每月能join 一次!
作者: Billy    時間: 2005-3-1 09:41:54

我都冇問題喎.
作者: alankle    時間: 2005-3-1 11:37:15

That's great!!!
Sat night is perfect!!!
Fully support!!!
作者: FD    時間: 2005-3-2 02:37:21

我都OK,最多唔去睇波。
作者: chee    時間: 2005-3-2 08:17:10

大家咪開心住  星期六晚間係全人類踢波的熱門時間  申請機會相對小如果好以grassman話隔星期六日申請同一球場  就更加困難  
目前我申請場地雖然優先  但尚欠一些事情未能做到優先群中的優先  我會先申請星期六晚上6-10時段  其餘時間包括平日8-10時  星期日晚上6-10  
包括葵芳草場  
但申請場地始終有難度  請大家多d出席拉!!!
謝謝!
作者: Stephen@RC    時間: 2005-3-2 09:45:54

thanks chee
作者: grassman    時間: 2005-3-2 09:54:41

支持! :em11:

公眾假期的早上又難唔難呢? 多數機構唔會o係公眾假期用場或只會用某些大場!
作者: chee    時間: 2005-3-2 10:14:45

公眾假期的早上又難唔難呢? 多數機構唔會o係公眾假期用場或只會用某些大場!

未必 , 運動無分時間  地區  例如香港足總就在假期專攪親子同業日
作者: EpSon    時間: 2005-3-2 22:02:11

咩時間都得呀!!!!!
作者: Billy    時間: 2005-3-2 22:38:05

[quote:9f09ea1b67="EpSon"]咩時間都得呀!!!!![/quote]

咁就半夜二至四啦. :
就伯爵吸完血過黎踢波. :

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2