藍澄灣業主社群

標題: 補購藍澄足球隊隊衣事宜! (3/18前) [打印本頁]

作者: grassman    時間: 2005-2-28 13:50:04     標題: 補購藍澄足球隊隊衣事宜! (3/18前)

EpSon 66 "Epson J" Size:我估你XXL
freshwit 1 "Rit@RC" Size
YO&LOK 4 [noname] Size:? 請確認!
vincent 15 [noname] Size: L 已入數
busman 55 [BUS] Size: L 未付

以上人士請把$60 (有多日後發還) 存入
恆生 291-1-258-768
存款後請通知我!

===============================================

請問有冇人想補購藍澄足球隊隊衣(2004)!  

如有興趣,請於3/18日回應。 回覆時請連同喜歡
號碼衣背名字一同附上,價錢係around HK$50-60一套。

波衫大既定貨後3天有取!

已被佔用號碼如下:
No. Login NickName
----------------------------------------------------------------------
0: Bear&Miao HUNG
2: Grassman GRASSMAN
3: Robert[R&M] ROBERT
5: John&Esther JOHN
6: Dracula [NO NAME]
7: FD DENNIS
8: Ryanli RYAN
9: Eddy EDDY
10: Eric ERIC
11: Alankle ANKLE
12: kitty&Raymond RC
13: Kui [NO NAME]
14: Man&Agnes MAN
16: Stephen STEPHEN
18: Chee  [NO NAME]
20: 肥度 WILLIAM
21: Fish FISH
22: Johnny JOHNNY
23: Keane ANGUS
33: Billy BILLY
34: 榮仔  [NO NAME]
36: FireFire R.C
37: N&M NELSON
38: Diedsee [NO NAME]
88: Man&Agnes AGNES
作者: EpSon    時間: 2005-2-28 21:34:32

好野..... 補購萬歲!!
我要 66 Epson J
作者: yo and lok    時間: 2005-2-28 21:38:16

$50-60真係好平我都想要一套!!!
作者: Eddy Lam    時間: 2005-2-28 21:51:50

題外話 咁多人造o左衫 但每次踢波都咁少人o既?  :sweat:
作者: dracula    時間: 2005-2-28 21:57:12

[quote:5a66ef6f7a="Eddy Lam"]題外話 咁多人造o左衫 但每次踢波都咁少人o既?  :sweat:[/quote]

:sweat: sorry 當日wing o左!
作者: Eddy Lam    時間: 2005-2-28 22:06:02

[quote:bb8f365790="dracula"][quote:bb8f365790="Eddy Lam"]題外話 咁多人造o左衫 但每次踢波都咁少人o既?  :sweat:[/quote]

:sweat: sorry 當日wing o左![/quote]

唔洗sorry! 我都係... 之前o個日先係Taiwan返來 太攰起唔到身... h:
作者: chee    時間: 2005-3-1 08:27:00

題外話 咁多人造o左衫 但每次踢波都咁少人o既?

同意  因mun解???
作者: grassman    時間: 2005-3-1 09:50:37

呢個網唔吸引,D隊友小上黎!
網主應多攪活動,如大抽獎、大贈送,送o下洋樓、LCD TV、歐洲旅行機票咁!
作者: grassman    時間: 2005-3-2 21:37:35

[quote:b9cf55eac0="EpSon"]好野..... 補購萬歲!!
我要 66 Epson J[/quote]

你意思係 66號 名字係 "Epson J"?

[quote:b9cf55eac0="yo & lok"]$50-60真係好平我都想要一套!!![/quote]

你有冇你指定號碼及是否需要印背名?
因未見過面,唔知你身材,你要咩size呀?
作者: EpSon    時間: 2005-3-2 21:57:55

對 對!!!!
作者: yo and lok    時間: 2005-3-5 00:21:25

我唔知要大定中碼唔知有無size試下呢?
4號
YO&LOK
作者: Billy    時間: 2005-3-5 00:44:10

[quote:63ce33ef0c="yo & lok"]我唔知要大定中碼唔知有無size試下呢?
4號
YO&LOK[/quote]

好似冇sample喎.
出黎踢次波咪知要幾大o羅.
我地次次踢波都人著住架.
同我地踢唔一定要有波衫先比踢架.
作者: freshwit    時間: 2005-3-13 13:48:31

我也要 [Rit@RC] 1
作者: Billy    時間: 2005-3-13 16:11:44

[quote:d449f341a4="freshwit"]我也要 [Rit@RC] 1[/quote]

:shock:1 號????
  :shock: 龍門喎?????
作者: grassman    時間: 2005-3-13 18:37:25

[quote:2d76d0a3dc="Billy"][quote:2d76d0a3dc="freshwit"]我也要 [Rit@RC] 1[/quote]

:shock:1 號????
  :shock: 龍門喎?????[/quote]

歡迎你呀 freshwit!
請PM我 Tel Address email address size!
(要check o下有冇"@"字,但如果冇,咁你會點改呀?

Billy你應該用呢個表情符號---> :em19:  :yeah: or :em12:
作者: grassman    時間: 2005-3-13 18:48:37

[quote:e3c79cfeea="yo & lok"]我唔知要大定中碼唔知有無size試下呢?
4號
YO&LOK[/quote]

Yo&Lok
請你都PM我 Tel Address email address size!
作者: grassman    時間: 2005-3-30 21:33:20

EpSon  66 "Epson J"  Size:我估你XXL
freshwit  1 "Rit@RC"  Size
YO&LOK  4 [noname]  Size:? 請確認!

以上人士請把$60 (有多日後發還) 存入
恆生 291-1-258-768
存款後請通知我!
作者: chee    時間: 2005-3-31 08:24:32

星期日比你得唔得呀!!!!grassman
作者: grassman    時間: 2005-3-31 09:37:57

[quote:076d6f7dbd="chee"]星期日比你得唔得呀!!!!grassman[/quote]

除八達通、EPS、信用咭,其他都可以!
作者: freshwit    時間: 2005-3-31 19:04:01

是否可以給人民幣 :  :
作者: grassman    時間: 2005-4-1 09:51:10

[quote:77a119b7b4="freshwit"]是否可以給人民幣 :  :[/quote]

CAN!  HKD100=RMB1060.-
作者: dracula    時間: 2005-4-1 10:03:32

[quote:998bae26bf="grassman"][quote:998bae26bf="freshwit"]是否可以給人民幣 :  :[/quote]

CAN!  HKD100=RMB1060.-[/quote]

咁我比 HKD100你 剩o左o個 d ...你幫我對番 RMB 比我啦~ 唔該哂~
作者: keane    時間: 2005-4-4 18:07:53

grassman  過了數啦  

btw 我想要 M 碼呀 上次太大了.
作者: grassman    時間: 2005-4-8 23:51:21

Freshwit Yo&Lok 因為一直聯絡唔到兩位,所以未為你order,見字請盡快PM我!

freshwit 1 "Rit@RC" Size
YO&LOK 4 [noname] Size:? 請確認!

作者: freshwit    時間: 2005-4-10 16:31:45

Hi Grassman

will pay u the $ to your a/c on tomorrow
作者: nigelyvr    時間: 2005-6-6 22:49:14

Grassman 請問仲有冇Extra 嘅波衫?
作者: Eddy Lam    時間: 2005-6-7 09:25:14

[quote:722e19d99a="nigelyvr"]Grassman 請問仲有冇Extra 波衫?[/quote]

我地好似冇extra o既波衫 睇下Grassman或Chee幫唔幫到你補購啦~
作者: grassman    時間: 2005-6-7 20:41:09

[quote:bd217713d4="nigelyvr"]Grassman 請問仲有冇Extra 嘅波衫?[/quote]

你想的話可以幫你,請講出:

1) 阿根廷 or/and 華倫西亞
2) L or XL or XXL or XXXL
3) No.   (pls. check available number first)
4) Name
作者: nigelyvr    時間: 2005-6-7 21:29:57

1) 阿根廷
2) XXL
3) No. 19
4) Name: Nigel

麻煩晒謝謝
作者: Bear and Miao    時間: 2005-6-27 14:19:00

對不起......極耐無上黎.......

之前件衫未俾錢......係咪可以入埋落個恒生戶口呀? :wink:
作者: grassman    時間: 2005-6-27 18:00:06

[quote:a01af5385d="Bear & Miao"]對不起......極耐無上黎.......

之前件衫未俾錢......係咪可以入埋落個恒生戶口呀? :wink:[/quote]

PM你了,快D搬入黎啦!
作者: AandB    時間: 2005-6-29 21:05:00

記得我嘛 我想加入足球隊 要試腳嗎??
仲有d咩號碼揀呀 同埋點解有華倫、阿根廷揀既 即係球隊有兩件衫呀?!
同埋我唔知size 既standard 我5"10略胖 即係咩碼? 有冇得試呀...幾時有波踢 可否帶件衫比我睇睇呀...好多野問添 唔該晒!!
作者: Billy    時間: 2005-6-29 22:03:42

[quote:46f7447a28="A&B"]記得我嘛 我想加入足球隊 要試腳嗎??
仲有d咩號碼揀呀 同埋點解有華倫、阿根廷揀既 即係球隊有兩件衫呀?!
同埋我唔知size 既standard 我5"10略胖 即係咩碼? 有冇得試呀...幾時有波踢 可否帶件衫比我睇睇呀...好多野問添 唔該晒!![/quote]

記得呀因為高大比人叫左去打前面果個O麻.
我地志在玩吓有興趣就OK踢得好唔好唔緊要.

華倫係2005版、阿根廷係2004舨.
自己友對自己友都可以分到衫.
對出面多數著阿根廷因為多人有.

號數可以去下面個THREAD睇.
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=5996
未有人要O既就OK.
我估你XXL.

最近果場係今個星期日不過唔知夠唔夠人(因冇約對手).
如果唔係就7月16日晚上8-10對翠怡花園.
Detail去足球大本營睇吓啦.
希望到時見到你啦....
作者: Eddy Lam    時間: 2005-6-29 22:05:19

[quote:138e0df6cc="A&B"]記得我嘛 我想加入足球隊 要試腳嗎??
同埋我唔知size 既standard 我5"10略胖 即係咩碼? 有冇得試呀...幾時有波踢 可否帶件衫比我睇睇呀...好多野問添 唔該晒!![/quote]

我記得你 守龍門o個個嘛... :em12:

我地Jul 03 & Jul 16都有波踢 你入去足球隊大本營頂置o既相關subject報名
就得ga la...

至於波衫o既野 等我地領隊Grassman覆你la!!!
作者: AandB    時間: 2005-6-29 22:50:19     標題: 報左名喇

PM 左資料比Grassman喇 (係咪真係佢英文名呀) 我報左16/7...因為我3/7 要返church!!
希望到時黎度啦!!
仲有...兩件波衫分別幾$$呀?!
可否16/7帶給我看size?!

Thks!!
作者: grassman    時間: 2005-6-30 00:35:22     標題: Re: 報左名喇

[quote:c0d6610900="A&B"]PM 左資料比Grassman喇 (係咪真係佢英文名呀) 我報左16/7...因為我3/7 要返church!!
希望到時黎度啦!!

Thks!![/quote]

收到你PM了,你搬入黎未呀?如果係RC就直接羅sample比你睇,唔係就7/16先睇啦!

乜你同我地踢過咩,我無印象o既? :?:

你快D揀numble啦,咁我可一次過去訂你和Nigel 件衫!
作者: dick queenie    時間: 2005-6-30 00:58:50

質地如何?  平平哋...買件比我老公當睡衣著都好喎...再唔係...落八街又得...
:em12:
Q.
作者: Billy    時間: 2005-6-30 09:14:59     標題: Re: 報左名喇

[quote:93596a1a93="grassman"][quote:93596a1a93="A&B"]PM 左資料比Grassman喇 (係咪真係佢英文名呀) 我報左16/7...因為我3/7 要返church!!
希望到時黎度啦!!

收到你PM了,你搬入黎未呀?如果係RC就直接羅sample比你睇,唔係就7/16先睇啦!

你快D揀numble啦,咁我可一次過去訂你和Nigel 件衫![/quote]

冇踢過架.
不過佢係網上介紹過自己.... :nowords:
作者: AandB    時間: 2005-7-1 16:10:53     標題: Re: 報左名喇

[quote:bf03d1bc5a="grassman"][quote:bf03d1bc5a="A&B"]PM 左資料比Grassman喇 (係咪真係佢英文名呀) 我報左16/7...因為我3/7 要返church!!
希望到時黎度啦!!

你快D揀numble啦,咁我可一次過去訂你和Nigel 件衫![/quote]

點解你咁問既?!

另外 我禮拜一會入一入去 可否call你睇呀?!  pm 你contact比我..ok 嗎?!
Number 方面 請問最細去到幾多號呀?!
作者: Billy    時間: 2005-7-1 16:30:51     標題: Re: 報左名喇

[quote:99851061bf="A&B"]

另外 我禮拜一會入一入去 可否call你睇呀?!  pm 你contact比我..ok 嗎?!
Number 方面 請問最細去到幾多號呀?![/quote]

1號同4號都未有人要.
作者: grassman    時間: 2005-7-1 18:21:58     標題: Re: 報左名喇

[quote:bb799437eb="A&B"]點解你咁問既?!

Number 方面 請問最細去到幾多號呀?![/quote]

PM你了!

Number 可crick下面條link睇到!
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=5996

我問的原因係我見Eddy&Billy的post 有所誤會!
作者: AandB    時間: 2005-7-4 00:31:22     標題: Re: 報左名喇

[quote:aef1479d0d="Billy"][quote:aef1479d0d="A&B"]

1號同4號都未有人要.[/quote]

咁4號啦 thks!!
如果有人想要就改17號啦 總之由細到大咁去啦...

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2