藍澄灣業主社群

標題: 賀歲波!年初四(2/12)! 登記在此! [打印本頁]

作者: grassman    時間: 2005-2-7 15:54:26     標題: 賀歲波!年初四(2/12)! 登記在此!

賽後傳真!
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=6336

==========================================
免大家有假期狂歡後遺症,擬舉辦自己友工餘場!

賀歲波!年初四(2/12),上午9-11,長青村(上斜路約5分鐘),自己友打自己友(希望夠人)。

p.s. 冇book場o既!

OK: Grassman Stephen Eddy Billy Dracula Fish Keane FD EpSon
NG: Chee 肥度
作者: Stephen@RC    時間: 2005-2-7 16:04:53

haha
年紀大、機械壞 報名 ~~~~~~~~~~~ 1
作者: Eddy Lam    時間: 2005-2-7 16:14:49

No. 2 la...
作者: grassman    時間: 2005-2-7 16:30:00

[quote:91913bc886="Eddy Lam"]No. 2 la...[/quote]

你會唔會叫你個仔係RC派財神呀?
作者: Eddy Lam    時間: 2005-2-7 17:01:34

[quote:5593cfa6bf="grassman"]你會唔會叫你個仔係RC派財神呀?[/quote]

Good Idea喎! 又可以賺番筆!  :zdevil:
作者: keane    時間: 2005-2-7 18:40:57

no. 3
作者: Billy    時間: 2005-2-7 19:14:05

我都好想到.
不過星期六有羽毛球打. :em04:
轉工以黎都冇打過. :poor:
所以黎唔到.
初五就冇問題. :zdevil:
作者: fishandling    時間: 2005-2-7 22:34:51

no. 4 please
:em12:
作者: dracula    時間: 2005-2-7 22:48:23

ME 6
作者: chee    時間: 2005-2-8 00:48:16

唔好意思  今次來唔到!!!! :em14:
作者: 肥度    時間: 2005-2-8 01:03:38

我要返去polyu 打自己department 既籃球賽呀...sorry
作者: FD    時間: 2005-2-8 02:59:54

dracula係6,甘個5左邊呀 ,當我係5啦
作者: grassman    時間: 2005-2-8 10:19:45

今朝去左康體處CHECK,水庫個場長期有人BOOK左10-12。 我覺得雖然有人BOOK左但未必黎。 但為免掃興,如果改9-11 OR 11-2,大家意見如何?
作者: Billy    時間: 2005-2-8 11:32:49

9-11 我可以出席喎.
作者: EpSon    時間: 2005-2-8 20:05:57

6!
作者: dracula    時間: 2005-2-9 10:18:07

9-11 都 ok~ 不過夠唔夠 2隊呢?
作者: keane    時間: 2005-2-9 19:35:15

[quote:285846414e="grassman"]今朝去左康體處CHECK,水庫個場長期有人BOOK左10-12。 我覺得雖然有人BOOK左但未必黎。 但為免掃興,如果改9-11 OR 11-2,大家意見如何?[/quote]

no problem
作者: Stephen@RC    時間: 2005-2-9 19:38:04

9-11 i am ok .
作者: fishandling    時間: 2005-2-9 20:35:08

okay with me
作者: FD    時間: 2005-2-10 01:10:12

9-11 i am ok too.
作者: grassman    時間: 2005-2-10 01:12:49

但總人數好似唔係好齊腳。
作者: FD    時間: 2005-2-10 01:47:23

[quote:1bc68a60f7="grassman"]但總人數好似唔係好齊腳。[/quote]

YES LA 各街坊如有興趣,都可以來參與,就算之前冇JOIN過,我地都歡迎架。
作者: Stephen@RC    時間: 2005-2-10 10:04:27

依家8個. 差4個
作者: dracula    時間: 2005-2-10 10:15:29

[quote:a0a4fb82c5="Stephen@RC"]依家8個. 差4個[/quote]

唔夠 2隊都可以打半個場~
我有個提議....eddy做龍門 我地當練下射波囉~ :em09:
作者: Stephen@RC    時間: 2005-2-10 11:28:45

[quote:9965638881="dracula"][quote:9965638881="Stephen@RC"]依家8個. 差4個[/quote]

我有個提議....eddy做龍門 我地當練下射波囉~ :em09:[/quote]

哈. 都好wor . 但係要多幾個波好o的   :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
作者: Eddy Lam    時間: 2005-2-10 15:04:46

[quote:af9f4dfa5d="dracula"][quote:af9f4dfa5d="Stephen@RC"]依家8個. 差4個[/quote]

我有個提議....eddy做龍門 我地當練下射波囉~ :em09:[/quote]

死仔!  :em20:
作者: keane    時間: 2005-2-10 17:53:14

邊位可以告訴一下我'青衣水庫'的正確位置 ? :em14:
作者: Billy    時間: 2005-2-10 18:23:37

咁依家點呀重踢唔踢幾點踢呀.
作者: 肥度    時間: 2005-2-10 18:27:42

我有提議 如果吾夠人吾好去到水庫咁遠啦 係長青個5人石地場踢下咪算囉.
咁我都可以 9:00 落黎踢返一個鐘先返poly
作者: grassman    時間: 2005-2-11 02:08:58

一予改時間地點,上午9-11,長青村(上斜路約5分鐘)。  到時大家準時見!

1) 長青村近D,RC行過D就到,希望多人參加!
2) 長青村個場係無得BOOK既(康體處話既),所以唔怕比人BOOK左!
作者: dracula    時間: 2005-2-11 02:12:03

收到~
作者: Billy    時間: 2005-2-11 13:33:17

See you all tomorrow morning.
作者: FD    時間: 2005-2-11 14:50:47

OK收到,到時見啦
作者: ryanli    時間: 2005-2-11 17:44:10

Count me too lar!!!!!!!!
Where we wait?!
作者: grassman    時間: 2005-2-11 21:44:22

我搵多4個朋友黎!

Ryan & others 咁近,自己到時出現啦! 9點鐘,唔好訓過龍呀!
作者: grassman    時間: 2005-2-12 22:28:02

EpSon 點呀! 你個舅仔有冇事 :| ,請代我們慰問下,講聲對唔住! :em14:
作者: dracula    時間: 2005-2-12 22:39:36

[quote:81ff6bf8a6="grassman"]EpSon 點呀! 你個舅仔有冇事 :| ,請代我們慰問下,講聲對唔住! :em14:[/quote]

請代說聲對不起! 祝 早日康服
作者: 肥度    時間: 2005-2-12 23:51:33

祝早日康服 :face13:
作者: Billy    時間: 2005-2-13 08:37:18

係呀冇事嗎?
祝早日康服
作者: Eddy Lam    時間: 2005-2-13 14:30:56

[quote:32ab257689="dracula"][quote:32ab257689="grassman"]EpSon 點呀! 你個舅仔有冇事 :| ,請代我們慰問下,講聲對唔住! :em14:[/quote]

請代說聲對不起! 祝 早日康服[/quote]

您自己都好似受o左傷喎 冇乜o野ma?
作者: Eddy Lam    時間: 2005-2-13 14:31:54

Grassman 做乜今次冇賽後傳真ge?
作者: FD    時間: 2005-2-13 14:52:52

希望他沒什麼啦,最緊是沒有疤
作者: grassman    時間: 2005-2-13 18:55:32

[quote:c63c174a6b="Eddy Lam"]Grassman 做乜今次冇賽後傳真ge?[/quote]

等等,諗緊點寫。究竟伯爵單野關唔關我事呢? :?:
作者: Stephen@RC    時間: 2005-2-13 19:35:53

[quote:f950da244c="grassman"][quote:f950da244c="Eddy Lam"]Grassman 做乜今次冇賽後傳真ge?[/quote]

等等,諗緊點寫。究竟伯爵單野關唔關我事呢? :?:[/quote]

緊係關你事啦. 如果你係中間 禁佢地咪冇事lor .  :em12:
作者: EpSon    時間: 2005-2-13 23:29:13

OH!!! 我一直係度等GRASSMAN 的賽後傳真 點知到左第二日啦 頸都長埋.... 都未有.
那位叫阿豪呀 佢上唇聯了2針. 這次是意外吧 大家都唔想呢 好彩佢D牙硬呀 如果唔係應該會脫牙呢 但亦係因為佢D牙好堅硬 搞到自己D肉都... ... 唉!!
補多一句 佢話下次都會照黎喎.
作者: dracula    時間: 2005-2-14 00:39:50

Grassman 諗住留番o係佢自傳先講......
阿豪好番之後 記得叫埋佢踢喎~
作者: grassman    時間: 2005-2-17 09:47:13

[quote:c44380c1e5="EpSon"]OH!!! 我一直係度等GRASSMAN 的賽後傳真 點知到左第二日啦 頸都長埋.... 都未有.
那位叫阿豪呀 佢上唇聯了2針. 這次是意外吧 大家都唔想呢 好彩佢D牙硬呀 如果唔係應該會脫牙呢 但亦係因為佢D牙好堅硬 搞到自己D肉都... ... 唉!!
補多一句 佢話下次都會照黎喎.[/quote]

Oh! I missed your post here!  I will update it to Report!

歡迎光臨 藍澄灣業主社群 (http://rcrest.bzone.com.hk/Discuz/) Powered by Discuz! X2